Oyunculara bakıyorum boyları çok uzun. 1.70 altı çok az kişi var. Yetenekleriyle değil vücutlarıyla ön plandalar. Ben 1.60 boyundayım. Oyuncu olmak istiyorum. Çevremdeki herkes boyumla dalga geçiyor daha da kötü oluyorum. Ne yapsam sizce?
Oyuncu olmak istiyorum ama dezavantajlarım çok ne yapabilirim?
Cidden insanları bu kadar umursamayın ya. Hayır 10-20 cm uzun/kısa olsan onları ne ilgilendiriyor ki? İnsanlar her şeye bir kulp bulurlar , umursamayın.
×per'den dolayı link atamadım ama bak böyle sıralıyorum.. Gözde Mutluer, Pelin Karahan, Burçin Terzioğlu, Hazal Kaya, Öykü Çelik... ve daha nice ünlü var böyle, ne yani bunlar güzel değil mi? Bak insanlara aldırış edersen hayat senin için zorlaşır. Üzme kendini 😊🌷💪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cidden insanları bu kadar umursamayın ya.
Hayır 10-20 cm uzun/kısa olsan onları ne ilgilendiriyor ki?
İnsanlar her şeye bir kulp bulurlar , umursamayın.
O kadar çok dalga geçildi ki ağlamadan uyuduğum gece yoktu bir dönem 😞
×per'den dolayı link atamadım ama bak böyle sıralıyorum.. Gözde Mutluer, Pelin Karahan, Burçin Terzioğlu, Hazal Kaya, Öykü Çelik... ve daha nice ünlü var böyle, ne yani bunlar güzel değil mi? Bak insanlara aldırış edersen hayat senin için zorlaşır. Üzme kendini 😊🌷💪
Türkiye'deki oyuncu kadınların yüzde 70 i 155 ve 160 boylarında zaten bunun için üzülmen çok sacma ayrıca boyun gayet normal
160 boyla oyuncu olamazsınki😃
Saol reis çok iyi oldu bu ya
A—MK
160 boy dalga geçilecek bir boy değil ama ünlü bir oyuncu arkadaşım var onla daha önce bu konuyu konuştuk , 170 in üstünde kadın arıyorlar
Ne bu atar😃
Demekk youu haa
İzlemedim ama adam çok iyi dkdmsmz
Dizide de iyi bro shshhsjsj
Eğitimini alırsın