Sevgilim ve ben gurbetciyiz Türkiye'ye dönmek istiyor?

Evliyiz 2 yıldır yaşlarimiz 24.
Evimizi aldık Türkiye'den Antalya'dan.
Eşim diyor ki gel gidek evimiz var ne kalalım gavur ülkesinde biz biriktirdik yeter buranın da hoş birşeyi yok havası sürekli kapalı yağmurlu güneş yok bı deniz yok bı AVM yok bı gezcek yer yok bı İstanbul yok paran var ama bunaliyorsun Avrupa'nın nesi iyi dedi.. artık gidelim diyor.
Bende dedim orda iş bulamazsak surunuruz dedim.
Kendisi de ne surunmesi evin var kim kovar seni evinden ha sadece aç kalırsın bizde kenara 5 bin Euro koyarız 50 bin TL yapıyor dedi
Bende o para biter eğer iş bulamazsak ikimiz dedim.
Sonra dedi sende kotu düşünme Türkiye Afrika Suriye değil.
Çalışan heryerde yapar bak avmler dolu sokakta heryerde lüks araç..
Sonra tamam dedim öylesine dedim..

Sizce ülkeye dönülür mü?
TV izliyor Türkiye gelişiyor dedi. Senede 1 kere gideriz yazın Türkiye'ye ve orda bile diyor nankör milletimiz var ondan yurt dışı sevdaları çok akılsız onlar bırak dedi gençleri sen bak araçlara evlere nasıl da satılıyor peşin peşin..
Sonra en iyisi dedim ksye sorayim da ne diyecek gençler ve eşime gosterecem yorumlarınızı tabi inanırsa..
Güncellemeler
+1 yıl
babamla konuştum eşime hala anlatmadim' babama anlattım herseyi. Babam diyor ki burda gecinirsin işsizlik maaşıyla ama devlet seni hırsız birseye sap olmayan salak görür hırsız görür dedi üstüne de geçim heryerde zor insanlar sürekli Türkiye zor diyorlar. Türkiye'de de yapan var aç olan da var Fransa'da aç olan da var gösterebilirim ve gördüm yemin ederim hatta.
Burda ıssız maaşıyla birikimin tatilin olmaz anca haval haval gecinirsin tabi elbisede alamazsın sadece ev kiran market alışverişinizi
Sevgilim ve ben gurbetciyiz Türkiye'ye dönmek istiyor?