40 bintl param var malum tl her gecen gün deger kaybediyor o yuzden parayı elimde tutmak istemiyorum arabaya yatirim yapiyim 2 ay sonrasına satmak icin.
Benim de senin kadar Birikmiş param var Hiçbir şey yapamıyorum arabalara bakıyorum bakıyorum kapatıyorum
Soran
8 gü
arabalarda hep hurda hep darbeli o gun haberlerde izledim adam araba almis arabanin yarisi 2010 model diger yarisi 2009 model iki arabayi birlestirmsiler satmislar
Eskiden güvenilecek az da olsa bi iki kişi bulunurdu şimdi hiç yok vesselam millet katakulli peşinde ne koparırsam kâr diyo adam sen mağdur olmuşsun umrunda değil varsa yoksa para
Soran
8 gü
Aynen öyle haklısın.
BlueCupcake | Aile & Toplum konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Anca tofaş gelir onunla.
0|1
0|0
Soran
8 gü
tofasa 40 bintl verirmiyim parayi giderbyerim daha iyi 😂
Altına yatır düşünce bari 5 8 bin daha kar edersin klas paranın değeri yok zaten :D
Soran
8 gü
Altin kisa vadede zarar ettirebilir 2 ay sonra 70 bin tl daha alacagim var benim maksadim para iki ay icinde erimesin en azindan degerini korusun o yuzden araba aliyim 2 ay sonra satarim dusuncesindeyim kar etmesem bile para erimez hic olmazsa 😂
Valla bende araç düşündüm fakat en dandik 3 yıl önce ki hurda araca 77 bin yazmış allahin cezaları yaptıkları iş değil bu milletin beklemekte fayda var diyecem bunlar yüzünden sıfırlar yükseliyor iyice bide o ayrı sıkıntı
Soran
8 gü
2. el arac piyasasina devletin el atması şart yoksa bu gidişle fiyatlar daha da pahalanacak paranin alim gucu cok dustu bende amarok vardi 90bin tl ye sifir almistim sene 2014 te 2015te 80 bintlye sattim simdi sifiri 800 bintl falan yanlis hatirlamiyorsam el insaf yani bu kadarda olmaz. Avrupada sahin parasina insanlar sifir arac aliyor nerdryse ne olacak böyle hiç bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22aynen öyle ve bu durum canimi cok sıkıyor zamansiz gelen paranin ben ta icine tukuriyim. 😂
Benim de senin kadar Birikmiş param var Hiçbir şey yapamıyorum arabalara bakıyorum bakıyorum kapatıyorum
arabalarda hep hurda hep darbeli o gun haberlerde izledim adam araba almis arabanin yarisi 2010 model diger yarisi 2009 model iki arabayi birlestirmsiler satmislar
Ortalık şerefsiz dolu Vallahi güvenmek çok zor kandırıyorlar insanları
eskiden sız senetti ah ah nerde o günler hepsi geride kaldı.
Eskiden güvenilecek az da olsa bi iki kişi bulunurdu şimdi hiç yok vesselam millet katakulli peşinde ne koparırsam kâr diyo adam sen mağdur olmuşsun umrunda değil varsa yoksa para
Aynen öyle haklısın.
tofasa 40 bintl verirmiyim parayi giderbyerim daha iyi 😂
Altına yatır düşünce bari 5 8 bin daha kar edersin klas paranın değeri yok zaten :D
Altin kisa vadede zarar ettirebilir 2 ay sonra 70 bin tl daha alacagim var benim maksadim para iki ay icinde erimesin en azindan degerini korusun o yuzden araba aliyim 2 ay sonra satarim dusuncesindeyim kar etmesem bile para erimez hic olmazsa 😂
Valla bende araç düşündüm fakat en dandik 3 yıl önce ki hurda araca 77 bin yazmış allahin cezaları yaptıkları iş değil bu milletin beklemekte fayda var diyecem bunlar yüzünden sıfırlar yükseliyor iyice bide o ayrı sıkıntı
2. el arac piyasasina devletin el atması şart yoksa bu gidişle fiyatlar daha da pahalanacak paranin alim gucu cok dustu bende amarok vardi 90bin tl ye sifir almistim sene 2014 te 2015te 80 bintlye sattim simdi sifiri 800 bintl falan yanlis hatirlamiyorsam el insaf yani bu kadarda olmaz. Avrupada sahin parasina insanlar sifir arac aliyor nerdryse ne olacak böyle hiç bilmiyorum.
Kıbrısta mi neydi passat 70 80 bin böyle görünce iyice sinirlerim zıplıyor valla utanmasa 0. fiyatina verecekler
Allah sonumuzu hayır etsin bakalım nereye kadar böyle devam edecek.
Umarım böyle devam etmez aynen hayır olsun
o fiyata adam gibi motorda yok R25 falan var 😂
Ahahah ülkemiz bu durumda işte
E ne olacak böyle hersey el yakiyor bizlere mal sahibi olmayi bile cok goruyorlar artik
Burdan devletin paralarını malını sömüren çalanlara sesleniyorum yenildiğiniz kadar yiyin bu son seneleriniz
Senin Allah'ını severim.
kisa vade de zarar ettirebilir
Uzun vade için en mantıklı seçim bence
uzun vadede dedigin dogru ama uzun vadede bekleyecek gucum yok malesef