Aile & Toplum Estetik yaptiripta burnu boyle olanlari gördunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Estetik yaptirmak istiyorum ama boyle olur diye korkuyorum Siz daha once boyle birini gördunuz mu? Estetik yaptiripta burnu boyle olanlari gördunuz mu? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hülyahly_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Gördüğüm en cirkin burun doktora madalya vermek lazım 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha once burnu estetik olmus insan gordunmu yuz yuze? Yorumla Hülyahly_ +1 yıl Evet gördüm ama bunun gibi değil gerçekten güzel duruyor bu çok kötü bı estetik. Yorumla Soran +1 yıl Ayyy hadi insAllah ozmaan 🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten estetik yaptırmadan önce sekil alacak burnunu belirliyorlar nasil olcagini sen diyosun 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorumda bazen hersey planladigimiz gibi olmaya biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ya yine de bu kadar kaydırak gibi yapmazlar sen söylersin ki plastik cerrahi da yüzüne vs göre ayralar Yorumla Soran +1 yıl InsAllah cok korkuyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sey olmaz gönlünü rahat tut 😊🌹 Yorumla Soran +1 yıl Sizdemi daha once yaptirdiniz? 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama bir akrabamiz yaptirmisti gayet doğal görunuyor Yorumla Soran +1 yıl Cok unlu pahali doktorami yaptirmisti? Yoksa normal bir doktormuydu? Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iğrenç olmuş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dimi cok yazzik ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptirmasin ne yazığı bunlarda kendileri arıyor Yorumla Soran +1 yıl Bende burnumdan cok rahatsizim insanin neler yasadigini bilemezsiniz Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Michael Jackson 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. O nasıl burun la fjf 0 0 Yorumla
klaropatranizgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çevremde çok varr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sahiden mi uzulmuyorlarmi bu sekilde olmaktan? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gördüğüm en cirkin burun doktora madalya vermek lazım 😂
Daha once burnu estetik olmus insan gordunmu yuz yuze?
Evet gördüm ama bunun gibi değil gerçekten güzel duruyor bu çok kötü bı estetik.
Ayyy hadi insAllah ozmaan 🥰
Zaten estetik yaptırmadan önce sekil alacak burnunu belirliyorlar nasil olcagini sen diyosun
Biliyorumda bazen hersey planladigimiz gibi olmaya biliyor
Olsun ya yine de bu kadar kaydırak gibi yapmazlar sen söylersin ki plastik cerrahi da yüzüne vs göre ayralar
InsAllah cok korkuyorum ya
Bir sey olmaz gönlünü rahat tut 😊🌹
Sizdemi daha once yaptirdiniz? 😔
Hayır ama bir akrabamiz yaptirmisti gayet doğal görunuyor
Cok unlu pahali doktorami yaptirmisti? Yoksa normal bir doktormuydu?
?
Iğrenç olmuş
Dimi cok yazzik ya
Yaptirmasin ne yazığı bunlarda kendileri arıyor
Bende burnumdan cok rahatsizim insanin neler yasadigini bilemezsiniz
Michael Jackson
Pinokyo
O nasıl burun la fjf
Çevremde çok varr
Sahiden mi uzulmuyorlarmi bu sekilde olmaktan?