Karşıma şarkı dinlerken çıktı, kıza yazılmış şarkı.. kanım dondu açıklamayı okurken.. Şeytan bile yapmaz bunu.. Ve kız sadece 16-17 yaşındaymış... Hayır dediği için 4 erkek tarafından pusuya düşürülüp 44 gün boyunca günde en az 20 kez cinsel tacize maruz kalmış, 100'den fazla kişi tarafından hemde.. İşkenceler çok ağır
(Okumak istemiyorsan geçebilirsin) -Kum torbası olarak kullanıp dövülmüş -Aç bırakılmış, canlı hamam böceği ve kendi dışkısı dışında (🥵) -Ampül, çengel, makas ve havai fişek gibi araçlarla bu cinsel taciz devam ettirilmiş.. -Gözleri yakılmış -Vücudu defalarca ateşe verilmiş -Halterle dövülmüş, tavandan karnına halter bırakılmış ... En sonunda ise ölünce bir varile atıp beton döküp terk ediyorlar kızı..
Ve suçlular 18 yaş altı diye en fazla 20 yıl ceza alıyor.. Suçluların ailesi kızın mezarįnı dağıtıyor oğlumun hayatı mahvoldu diye.. çok öfeklendirici bir durum..
Japonya'da yaşanan "Betondaki liseli" olarak bilinen cinayet dosyasını biliyor musunuz?
Taciz değil tecavüz. Vücudunu da parçalamışlar canlıyken. Göz kapaklarını falan yakmışlar. Gerçekten buna müebbet verilmeyecektir neye verilebilir. 20 yıl sonra hapisten normal birer insan olarak mı çıkacak o çocuklar? 100 küsür kişi arasında olaya karışıp da yakalanmayanlar noldu?
Boyle neler oluyor maalesef insanlik diye birsey kalmadi.. Genelde medical dedectives I takip ederim ve cok degisik cinayetler var.. Zavalli kiz neler cekmis
Genc olsaydim kesinlikle forensic criminology okumak isterdim ve katilleri ortaya cikarmak icin ugrasirdim.. Umarim obur tarafta cennetlik olur kizcagiz