Kendimi bildim bileli rüyalarımda hiç tanımadığım insanlar görüyorum ve sürekli birisiyle evleniyorum evlendiğim kişi de hep aynı sarışın uzun saçlı birisi ve daha önce hiç görmedim çok garip değil mi ya sizce bir anlamı var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
ve şu sürekli evlendiğim kişiyi 1-5 senedir falan arada görüyorum hep aynı kişi
Bu zamana kadar rüyamda hiç tanıdığım birisini görmedim?
ya nasıl söylesem gördüğüm kişiler farklı yani türk gibi değil hintlisi var o su var bu su var şimdi ünlü kişiler görebilirsin diyebilirsin ama yani ünlü de değiller değişik yabancı insanlar ve şu süreki evlendiğim kişi olağan üstü bir güzelliğe sahip sanki antik çağlardan fırlamış gibi 1 buçuk senedir arada görüyorum hep aynı kişi evleniyoruz falan onu daha önce görmüş olamam ve aşık oldum sanırım o derece dıdpaldkackalxls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rüyada gördüğümü kişiyi daha önce muhakkak bir yerde görmüş olduğumuzu okumuştum. Tanımıyorsun ama görmüşsün, bilinçaltına işlemiş demek ki 😏
ya nasıl söylesem gördüğüm kişiler farklı yani türk gibi değil hintlisi var o su var bu su var şimdi ünlü kişiler görebilirsin diyebilirsin ama yani ünlü de değiller değişik yabancı insanlar ve şu süreki evlendiğim kişi olağan üstü bir güzelliğe sahip sanki antik çağlardan fırlamış gibi 1 buçuk senedir arada görüyorum hep aynı kişi evleniyoruz falan onu daha önce görmüş olamam ve aşık oldum sanırım o derece dıdpaldkackalxls
Ahahah belki ünlü bir model falandır, fotoğrafını görüp iç çekmişsindir dlfjfkdn
yok ya ünlü değildi ve eğer gerçek hayatta görmüş olsaydım asla bırakmazdım yapışırdım kskdapkxak
Ben de görmedim habire sarı buzalar görüyom meee diyo
Insanlar gordukleri ruyalarin cogunu hatirlamaz..
İnsan hiç tanımadığı birini rüyasında görmez
ama ben görüyorum anlamıyorum neden böyle oluyor daha önce tanıdığım birisini hiç görmedim ne bir akrabam ne de bir başkası farklı insanlar görüyorum
Mutlaka bir yerde görmüşsündür beyin görmediği şeyi bilmez
Emin ol şu sürekli gördüğüm kişiyi gerçek hayatta görmüş olsaydım üstüne atlardım ;)
Kimi görüyosun acaba :) seksi mi bari :)
hem de nasıl umarım ona rastlarım
Hmm anladım. Sen güzel misin peki?