Pis zihinlerini ancak öyle temizlemeye sucu kendinden arındırıp başkasına atarak suçluluk hissinden kurtuluyorlar akıllarınca 14 yaşındayken hiç de tahrik edecek bi halim yoktu
Birde bunu savunuyor musun gerçekten! Şunu o algılamaya kıt kafana sok herkes Müslüman olmak ve kapalı giyinmek zorunda değil burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer! Kimse kimseye zorla sahip olamaz pis güzel kardeşim seni!
İsteyen istediği şekilde giyiniyor zaten buna kim neden karışsın. Böyle bi mantalite zaten yok müslüman gayri müslim konusunu yapan mı oldu da bu konuya girdiniz siz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Umarım hiç yaşamazsınız
Hayatımdan silip atmak istediğim silemediiğim her gün aynada karşıma çıkan olay 😣
Umarım 😔 birde bu olaylarda kadını suçlayan pislikler var! Bri küçük çocuk birini nasıl tahrik edebilir.
Pis zihinlerini ancak öyle temizlemeye sucu kendinden arındırıp başkasına atarak suçluluk hissinden kurtuluyorlar akıllarınca
14 yaşındayken hiç de tahrik edecek bi halim yoktu
Çok doğru iğrenç bir şey gerçekten içimi acıtanda hala kadınlarda suç bulmaları ve o itlerin serbest kalması.
Yeni anladım yoksa sizde mi uğradınız bir erkek olarak? Çünkü namertler erkekleride taciz ediyorlar!
Benim de aklım almıyor vicdan yoksunu bir adalet sistemi var sanırım :/
Evet :( bu ülkede hayvana damacanaya bile tecavüz eden var cinsiyet meselesi değil yani
Gerçekten çok üzüldüm hadi kılıf uyduranlar bunada bir kılıf uydursun! Umarım bir daha yaşamazsanız yaranızı deştiysem çok özür dilerim 😪😭😢
Yok önemli değil zaten kimse bilmiyor en azından burada içimden attım biraz teşekkür ederim umarım kimse yaşamaz
Umarım...
🙏..
Neden bu korkuyu kendine işliyorsun düşünme
Sinirim bozuluyor her zaman karşıma çıkıyor bu konuda kadınları suçlayanları bile gördüm daha ne diyeyim.
Tahrik söz konusu olamaz mı? Edep haya olmadan tahrik edici giyinildiğinde kim suçlu burada?
Birde bunu savunuyor musun gerçekten! Şunu o algılamaya kıt kafana sok herkes Müslüman olmak ve kapalı giyinmek zorunda değil burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer! Kimse kimseye zorla sahip olamaz pis güzel kardeşim seni!
İ*ne dedim güzel kardeşim diye çevrilmiş!
he aynen hiçbir kapalı tecavüze uğramadı da açık olan insanları suçlayın aynen devam. erkekler tecavüzde haklı kızlar nasıl açık giyinir (!)
@sadndead çok haklısın nefret ediyor um ben bunlardan bende Müslümanı ve Müslümanların çoğunu bu zihniyetleri yüzünden sevmiyorum sen düşün.
Müslümanım* klavyem bu aralar bozukta yanlış yazıyorum.
İsteyen istediği şekilde giyiniyor zaten buna kim neden karışsın. Böyle bi mantalite zaten yok müslüman gayri müslim konusunu yapan mı oldu da bu konuya girdiniz siz?
Ama buna İnan seviyene düşmicem zira anlayabilcek kadar zekaya sahip olduğunu zannetmiyorum okumuş cahil
Diyebileceğim tek şey ben sizin aynanız değilim 🙃
Kesinlikle bende sizin aynanız değilim inanın buna hiç olmayı da istemem
Umuyorum ne siz nede diğer tüm bayanlar böyle bi korku ile asla yüzleşmezler
Umarım.
keşke keşke nerde o günler
Biber gazı taşı yanında.
La akşam saatlerinde doğru düzgün şeyler sor
Son anda kurtulmayı başardım Allaha çok şükür
Kurtulman iyi olmuş ama bunu yaşaman bile çok çok üzücü 😔
Evet cidden çok üzücü 😓
nerede
Taciz olmustu bikaç kere. Elleme falan