+1 yılVallahi öl yani bunu istiyorum geber üzerine köpekler işesin. Film izleyip de onlara özenen tek şahıssın. Bir düşün Hristiyanlık o kadar güzel, bir din olsaydı Müslümanlık neden gelirdi dünyaya? Bizde olanların hepsi İncilde de yazar, ancak artık insanlar dini unutup abazalaştılar. Onlarda kapanmak, içki içmek ama sarhoş olmamak, zina etmemek (Filmlerden öğrendim diyorsun yüzlerce filmde kadınlar ben İsa ile evliyim, yani evlenene kadar seks yapmayacağım der) emredilir, bizde de öyle. Hristiyanlar yoldan çıktığı ve tamamen farklı şeyler düşündkleri için (İsa Tanrının oğlu demek, dini unutup edebsizleşmek vs.) Müslümanlık yollandı. Allah yaratan o kadar nefret etmiş olmalı ki insanların bu her dini değiştirip pisletmelerinden ''İslam Son Dindir'' diye gelmiş. Senin o dediğin Noel, Cadılar Bayramı falan dini şeyler değildir, dine sonradan eklendiler ki Allah Kurana eklemedi onları. Zaten azıcık tarih bilgin olsaydı Bu bayramların orta çağın sonlarında Hristiyanlığa eklendiğini öğrenirdin. Ayrıca iğrenç derece de cahilsin ki %99 Müslüman bir ülkede yaşayıp ben Hristiyanken Müslüman olan adam görmedim diyorsun. Yav 99 u Müslüman zaten, Hristiyan adam bulursan şanslısın. Sen Avusturya/Almanya/Fransa/İngiltere/Hollanda/Belçika ya gel, bir Camii ye gir, bak bakalım Avrupalı olup da Müslüman olan var mı yok mu? Camii de Türkten çok Avusturyalı var. Dünyanın 4 milyar Müslüman ve artıyor, sen sus ve öl. En azından daha fazla günaha girmezsin. Ayrıca sen Hristiyanlara özenip de dinden çıktın bile. Allahın belası aç bir Kuran ve İncil oku cahil, filmine başlarım senin !
23 Yorumla
Soran+1 yıldediğin o camiye giden avrupalılara şaşırdım, mis gibi ülkede doğmuşlar niye müslüman oluyorlar, müslümanların özenilecek bir şeyi yokki
- +1 yıl
Belki de onlar üşenmeden hem İncil i hem Kuranı okuyup doğru dinin hangisi olduğuna karar vermişlerdir. OKU emri süs olsun ya da Harry Potter kitapları okuyalım diye verilmemiş sonuçta. Her şeyin cevabı İslam da vardır. İslam ın özenilecek bir şeyi mi yok? İslam insanın insan olmasını sağlar, ha bir adam Müslümanım deyipde 1 kez olsun Kuran ı anlayarak okumadıysa (türkçesi var Atatürk sağ olsun) onun kafirden tek farkı şehadet etmesidir.
- +1 yıl
Vallahi diyecek hiç birşey yok Allah senin ömründen alıp hasta çocuklara versin
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. si sen aşırı cahilsin. Ne Müslümanliktan Islamiyetten haberin var ne de müslüman ulkelerde. Sana burada din dersi verecek değilim. Zira savunduğun dinin bile kitabini okumamış bir şey bilmeyen insansin bunlarin Hristiyanlikta yasak olmadigini düşünüyorsun. Sence hatali olan Müslümanlar mi yoksa islamiyet mi? Sen dine mi bagliyorsun ülkelerdeki yoksullugu? Müslümanlarin, bilimin öncüsü matematik geometri fizik ve Astronomi gibi bilim dallarini baslatan, deneyin şu anki taniminin bile bir Müslüman bilim adami tarafindan yapildigini biliyor musun?
Oncelikle sen munafiksin müslüman değil. Sakin müslümanim ve böyle bir toplumdayim deme sen imanin şartlarını kendin yukarda reddetttin.
Birazcik beynini geliştir, araştırma yap tüm dinler hakkinda fikir sahibi ol gel sonra seninle tartışalım bu konulari sonra bir düşün sorun müslüman ülkelerdeki yeni zihniyetin islamiyeti yanlış yorumlamasi mi yoksa islamiyetin kendisinde mi
Son olarak sen o derece günahlarla iç ice olmuşsun ki dini inanci bile en özgür birakan en harama, gunaha, zinaya izin verenler kisaca şeytanın sevdiği yaptirtmak istedigi seyleri istiyor özen gosteriyorsun.
Allah ıslah etsin akıl fikir versin sana verdiği o beyni okumakla arastirmakla kullanmayi nasip etsin diyorum.314 Yorumla
Soran+1 yıl"Müslümanlarin, bilimin öncüsü matematik geometri fizik ve Astronomi gibi bilim dallarini baslatan, deneyin şu anki taniminin bile bir Müslüman bilim adami tarafindan yapildigini biliyor musun?"
güldüm :) tarihte müslüman bir bilim adamı yok ki- +1 yıl
sen öyle zannet git biraz araştırma yap orta çağda Hristiyanlar birbirini yerken, Müslümanlar bilimde ilerlemişlerdi
- +1 yıl
Sen ciddi misin? Tarih bilgin 0 mış resmen
- +1 yıl
Müslümanlarin rezaletini gördünmü tabiki son care "Bu gercek Islam degil" demek olur.
Sen Suanda bütün Islam ülkelerini kafir ilan ettigin.
O Islami yanlis uyguluyor dedigi kisiler Islami gercek uygulayanlardir. Sen sadece gercek Müslüman degilsin.
Islamin Bilime faydasi degil sadece zarari olmustur. Eger tartismak istiyorsan buyur.
Hem Dini bilgim hem Dinin Tarihsel bilgisi genis.
Soran+1 yıldavid_jones, ama şimdi müslümanlar birbirini yiyor hristiyanlar bilimde ilerlemiş. hem nickin de hristiyan nicki :)
- +1 yıl
Kızım neyin kafası bu? İstanbul gülhane parkında İSLAMİ BİLİM VE ASTRONOMİ müzesi var. Ha bilmiyosan söyliyim, farabi kimdir ibni sina kimdir bir bak. (En büyük cahiliyet bişey bildiğini sanmaktır)
- +1 yıl
9. YÜZYIL MÜSLÜMAN BİLİM ADAMLARI
801 ile 900 arası
Alanı
Ebu Musa Câbir bin Hayyan[1][2][3] 721 - 815 Tıp - Astronomi - Fizik - Kimya - Coğrafya
Abdülhamid İbn Türk ? - 830 Matematik
El-Harezmî 780 - 850 Astronomi - Coğrafya - Matematik
Ferganî ? - 861 Astronomi
Kindi[4][5][6] 801 - 868
Câhiz 777 - 869
Muhammed el-Buharî 810 - 869
Ahmed bin Musa 803 - 873 Astronomi - Geometri
Abbas Kasım İbn Firnas 810 - 888) Astronomi - Edebiyat
Müslüman bilim adamı yok mu demiştin? bu sırf 9. yüzyıl. :) - +1 yıl
Sen o kadar cahilsin ki dünyanın ilk gercek haritasini cikaran ve gok cisimlerini ilk inceleyenlerin musluman bilim adamladi oldugunu bilmiyorsun. Git araştır cahil şey burada kiytirik kulaktan dolma duydugun seyleri bize yazip rezil etme kendini. Bugün bilimin deneyin özelliklerini kabul edilebilirligini koydugu kriterleri müslüman bilim adamlari cizmistir.
- +1 yıl
Housestark asıl kafir sensin. Sende yorunlama kapasitesi olsa soylemek istedigimi kicindan okumazsin cahil şey senin egitimin ne mal insan. Pislik kafir sen düzgün bir sekilde saldirmadan yazsan sana dogru bildigin her yanlısı curuturdum ama istemiyorum yan cehennemde asla yola gelme pislik insan. Son olarak sa şunu kafana sok islam her zaman okumayi ogrenmeyi sorgulamayi ilmi emreder. Ilk ayet bile oku emridir. Ama senin gibi tek hücreli terliksi hayvanlar bunun anlamini tefsirini idrak edemez. Bircok islam ülkesi mezhepler yüzünden tarikatlar yüzünden hurafeleri dini gerekler gibi gorup islamiyetten kopmuşlardir. Islamiyet her zaman bilimin öncüsü olmuştur. Senin gibi sorgulayip idrak yetisi olmayan varlıklar kisa yoldan herseyi reddeder islam dusmani olur. Ama zaten siz de gereklisiniz çünkü kiyamet sizin için kopacak. Simdi get the fuck out of my comment Fucking Idiot.
- +1 yıl
O batının şu anki bilim seviyesine gelmesinde Müslüman bilim adamlarının katkısı büyüktür. Böyle bilip bilmeden böyle sorular paylaşmak veya konuşmak pek hoş değil
- +1 yıl
Allahım kafayı yicem bir insan bu kadar yobaz olamaz. Hem de kendi hiçbir şey bilmediğini hâlâ kabul etmiyor. Arkadaşlar boşuna bu yobaz moloz yiginina bir seyler ogretmeye ugrasmayalim. Bilirsiniz ki cahille girdiğimiz hiçbir tartismayi kazanamayiz. Ayrıca şunu da biliriz ki en büyük cahil, cahilliginin farkinda olmayandir. Buraya hayatinda 1 sayfa dini bilgi okumadan, bilimsel arastirma yapmadan yazmış bir tek hücreli terliksiyle tartismaya girmemiz sadece sinirlerimizi yipratir. Çünkü hep inkar etmeye devam edecek bu.
- +1 yıl
Verdiği cevaplari okuyorum da ateistligi de denemiş sarmamis falan :D Kırk yıllık tinerciler bile böyle kafaya sahip olmadiklarini soylerler :D
- +1 yıl
Öncelikle belirteyim ben bir deistim, müslüman değilim.
Ancak "tarihte müslüman bir bilim adamı yok ki" deme rezilliğini gösterdiğin için cevap vermek zorunda hissettim kendimi.
Dünyada en büyük bilim adamı olarak kabul edilen kişi Aristotelestir. Kendisi çok tanrılı Eski Yunan devrinde yaşamıştır.
Aristo'dan sonra gelen 2. bilim adamı ise FARABİ'dir. Kendisi müslüman bir bilim adamıdır!
Farabi'den sonra 3. bilim adamı ise İbn-i Sina'dır. Ve evet, o da müslüman!
İlk 3 sırada 2 hristiyan bilim adamı var, ama 1 tane hristiyan yok!
...
"güldüm :) tarihte müslüman bir bilim adamı yok ki"
demişsin bir de beyinsiz. - +1 yıl
Bir örnek vereyim el cezeli adam 750 yılında robotu icat etti robotu icad eden kişi müslüman
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhahah :D
Noel bir kere eski bir Türk geleneğidir (Biraz araştır istersen. Noel Baba figürü de Coca Cola Company tarafından reklamlarda kullanılmak için tasarlandı). Hristiyanların kutladıkları Noel kendi dinlerine de uymaz zaten. Onların dini de o şekilde eğlenmeyi uygun görmüyor. Hiç bir din uygun görmüyor. Onlarda sevgili bulmak bizdeki kadar günah değil çünkü toplum yapıları, kültürleri çok farklı. Evine erkek arkadaşını çağırıp odasında erkek arkadaşıyla yalnız kalabiliyor mesela. Ailesi karışmıyor. Kültür farkıdır bu, dinle ilgisi yok.
Onlarda cuma günü oruç günüdür, bizde kutsal gün. Aslında çok farklı değiliz. Ama onlar oruç tutmaz..
Onlar İsa'yı kurban etti, biz koç hayvanını. Aslında çok farklı değiliz.
Onlarda Pazar günleri klise ayin günüdür. Orada şarap içer ve ekmek yerler. Ekmek, İsa'nın etini simgeler. Şarap, kanını.
Hangi dinde olduğunun gelişmeye etkisi yoktur. Japonya mesela, şintoizm. Hiç duymamışsındır bile! Ama dünya teknolojisini geliştiren, ihraç eden, zengin, gelişmiş bir ülke. Araplar mesela, müslüman. Ama çok zengin bir ülke. Dünya'nın en büyük gökdeleni Dubai'de. Türk firmaları gidiyor, oralarda inşaat projeleri yapıyor. İnşaatların ardı arkası kesilmiyor. Dubai'ye şimdi de en büyük kapalı yaşam alanı yapılacak, şehrin büyük kısmını içine alacak ve turistleri iklim etkilerinden korumak için yapılacak. Yani adamlar resmen topraklarındaki iklimi kontrol edecek. Demek ki neymiş, dinlerin gelişmeye etkisi 0'mış.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupai hayata hep özenirler ne ahlak var ne edep onların dininde kadınlar cinsel obje görülerek kullanılıyor. Bizim dinimizde öyle mi? Rabbimin emrettiği herşeyde bir güzellik var. Ahirette görürüm ben o coolları. Dikkat et bence eğer inancın varsa 3 günlük dünyada cool olacağım diye sonsuz hayat olan ahiretini mahvetme.
47 Yorumla
Soran+1 yılama şimdi süper güç onlar. hem onlarda bilim de yasak değil
Cevap sahibi+1 yılBilim İslam da yasak mı? Ben bilim insanı olacağım başarılı bir öğrenciyim , mühendislik okuyorum ve ferace giyiniyorum. Benim dinim ilmi emrediyor. Onların lüks yaşamına özeniyorsun ama Türkiyede olup müslüman olup iyi üniversiteler okuyan zengin olan insanlar var. Sen gelişmişlikle dini karşılaştırıyorsun yanlış yapıyorsun. Gelişmiş olmak güçlü olmak çıplak gezip içki içmek seks yapmak değildir. İslam ne istemiş bizden? Eşinin yanında istediğin gibi ol, eşinle istediğin gibi davran istediğin kadar çalış kazan istersen zengin ol fakat bunu israf etme demiş. İyi düşün şeytan aklına kötü şeyler getiriyor bunları nefsin söyletiyor sana.
Soran+1 yılama islam kendini sadece eşine sakla demiş.
Cevap sahibi+1 yılEvet sen gidip onunla bununla ilişki yaşayıp mutlu olabileceğini mi sanıyorsun? Sana aşık olacağın tek insan yetmiyor mu? Bana bir ömür yetiyor ki Ahirette de onu seveceğim sonsuza kadar benim sevdiğim olacak bende onun. Bir gün yaşlanıp ölüm döşeğine düştüğünde yaşadığın o ilişkilerin hangisi sana fayda edecek? Bir gün hepimiz toprak oup gideceğiz kemiklerimiz çürüyecek. Asıl mesele o zaman bile hatırlanmak sevilmek ve huzur içinde olmak.. Unutma yarın bile ölebilirsin
- +1 yıl
Alhazen'i tanır mısın? Batı'da Alhazen olarak tanınan büyük bir islam alimi. Optik alanında çok araştırma yapmıştır. Soran bunları araştır öyle konuş. Dinle gelişmenin, bilimin alakası yok. Japonlar müslüman olsa yine böyle dünya teknolojisine yön vereceklerdi. Adamlar en gelişmiş droidleri yapıyor.
- +1 yıl
Doğru demiş kıçın başın açık kahvedeki amcaların şeyini kaldır ya da gidip es*ortluk yapma diye öyle dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılsana bir kaç soru sorucam onun bana cevabını ver bende sana cevap vericem olur mu? :) 1. Çok cool diyorsun yani güzel rahat anlamında diyorsun anlaşılan :) sen hiç elini kolunu sallayarak bir işletmeye müdür olan gördünmü?
Kafa kesen hristiyan görmedim diyorsun onlar kesmez zaten başkalarının ahlakını, inançlarını örseleyip insanları birbirine düşürüp izlerler ve bu arada islam dinindede kafa kesme yoktur sırf gavur diye bu da ayrı bir konu zaten, 2. hristiyan olan amerika ırak a girip çoluk çocuk demeden herkesi öldürdü sen yoktur herald o aralar dünyada? :)
3. bir sürü masum hayvan ölütyor diyorsun ya bizde noel yok diyorsun o noeldede birsürü masum hindi ölüyor :) onlarda diyor bizde fark ne, bizim kestiğimiz kurbanların ne eti nede kanı allaha gider sadece o emrettiği için kesilir. ve bu sayede fakir olanlar yılda bir ayda olsa et görürler, senin çok sevdiğin avrupa varya hani hristiyan olan ve amerika onların sömürüp bütün değerli madenlerini alıp ellerine incili bırakıp kaçtıkları afrika hani açlıktan ölen insanların olduğu ülke, oradaki insanlar sadece kurban bayramında et yiyip karınları doyuyor tabi senin bunlardan haberin yok çünkü senin derdin din değil, senin derdin yaratıcıyı bilmek değil, senin derdin sadece rahat olmak günahları işlemek için kendine zemin arıyorsun ve evet senin dediğin hristiyanlıkta onların hepsini yapabilirsin içki zina hepsi serbest çünkü sapkın bir din, yani tam sana göre bir din :)00 Yorumla
+1 yılSanki müslüman olanlar o saydıklarını yapmıyor. Hristiyan olduğunda sanki farklı bir tanrının karşısına çıkıyon. Sanki klan değiştiriyon. :D Tamam git hristiyan ol. Döneceğin yine Allah yine Allah.
Kurban bayramından güzel bayram mı var?
Kasaptan aldığı 2 kilo et, bayramda yediğin 120 kilo et. Benim için gerçek anlamda bir bayramdır.
İslamiyet insanlara gelişmeyin demiyor, müslümanlar aptallık edip herşeyi Allah'a havale edip kendileri kıçlarını kaldırıp iki işi yapmadıkları için geriler.
Adam kaza geçirmiş, ölmüş. Karısı Allah büyük diyor. Sigortadan para almak aklına gelmiyor.
Adam dolandırılıyor bunların hesabını ahirette verirsin diyor peşini kovalamıyor.
Devletin başına yolsuzlar çıkıyor, devirmek için organize olamıyor onun yerine evinde dua ediyor. Allah'ım bunu başımdan al diyor. E sen saçını kestirmeye berbere gitmezsen berberin ne suçu var?24 Yorumla
Soran+1 yılislam allah'a havale etmeyi emretmiyor mu, başına gelenleri sorgulama, allah'a bırak demiyor mu? kurban bayramı, ne bileyim, hayvanlar ölüyor, yazık :(
- +1 yıl
İslam diyor ki: Önce hayvanını sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et.
Sen bahçene bakmazsan ilk yıl güzel meyve veren ağaçlar ikinci yıl daha az verir, üçüncü yıl hiç vermez. Sonra bunun hesabını Allah'a havale edemezsin. En son gücünün yetmediği yerde Allah'a bırakacaksın. Ha şimdi sen dersin benim gücüm aha bu kadar. İyi de sen hitabeti öğrenmemişsin, insanların arasında tanınmamışsın, birinin eline bir ibrik su dökmemişsin sonra diyorsun ki bu millet beni takip etmiyor, istediğimiz yönetimi başa getiremiyoruz, istediğimiz teknolojik gelişmeyi sağlayamıyoruz. İyi de senin yaptığın iş kadar hakkın olsa elinde Iphone olmaz. Onu da baban olmasa alamazdın. Düşün yani, yattığın yerden Iphone'un olmuş hala çamuru İslamiyete atıyorsun.
Hristiyanlar 18 yaşında evladını evden atıyor. Sen o sayede evde kendi odanda pamuk yatağın pamuk yastığın üstündesin, dolap dolap kıyafetin var. - +1 yıl
Taş toprak mı yiyorsun sen evladım. Yazılmış. Bitkilerin de canlı olduğunu hatırlatmak lazım.
- +1 yıl
Nane bitkidir, canlıdır, limon bitkidir, canlıdır, buğday bitkidir, canlıdır, domuz hayvandır canlıdır, hindi hayvandır canlıdır, sığır hayvandır, canlıdır, davar hayvandır, canlıdır.
Gelelim senin yazık durumuna. Dünyanı bir döngüsü vardır. Hareket eden varlıklar CO2 salınımı yaparlar. Sabit canlığılar C'sini alır O2 salınımı yaparlar. Karbon için otobur olan yani bitkiyi karbona dönüştürebilen canlılar bunları dönüştürür ve daha sonra bitkilerin yok olmaması için bu bitki severlerin kotasını sağlayacak et severler oluşur. Bak ben sana bir güzel örnek daha vereyim. Bir zamanlar USA'nın kuzey bir eyaleti vardı Alaska mıydı? Neydi? Burada kurt katliamı yapılmış ve geyik bolluğundan dolayı doğal afete sürüklenmiş, doğa bilimciler sadece bir kurt sürüsü koyarak 3 5 yılda ters akan nehrin tekrar düz akmasını sağlamış. Et yiyebiliyorsan yersin, ot yiyebiliyorsan yersin. Eğer yemiyorsan yazıktır, boşa öldürmüşsündür, herhangi bir ihtiyacı karşılamadığı için mundar olmuştur.
Trollük yapıyorsan pek komik değil. Ciddi isen bu konuda ben böyle cehalet görmedim. :/ Hristiyanlık hakkında bilgin filmlerden öteye geçmemiş. Ayrıca engizisyon nedir hiç duymadın sanırım? Orta çağ dönemini bir incele istersen. Rönesans sayesinde avrupa kilisenin baskısından ve dinden kurtulup modernleşme çağına geçer. Senin cool bir din dediğin hristiyanlık o dönem hiç bir gelişimi desteklememiş ve dünyanın gelişmesini geciktirmiş bir dindir. Günümüzde hristiyanlık dediğin ise aslına uymayan bozuk bir dindir.
50 Yorumla
+1 yılEmırler herkes ıcın gecerlı onlar uymuyor ıse bu onların sorunu hem hristiyan olupo hangı ıncıle ınanacaksın kı? Biraz bilgili bir insan olsan hristiyanlıgın kurallarının Allah tarafından degıl hrıstıyanlar tarafından yapılan ekumenık konsilde alındıgını bilirdin
Gelişmişliğe gleince atasını tanımayan it peşidne gezer diye bir laf vardı doğruymus
Sen ki Uluğ bey'in torunusun senin ecdadn ki İbni Sinalar Hezarfen Ahmet Çelebiler, MUSLUMAN MUSLUMANLIGA UYSA IDI EN GELISMIS ULKE BIZ OLURDUK.
Unutma ki trigonometriyi bulan da yıldızlarla ılgılı teorılerde bulunann da ulug beydir.
Unutma ki BATIDA 400 SENE TIP KITABI OKUTULAN IBNI SINA'DIR
Hezarfen'i diğerlerini saymıyorum bile10 Yorumla
+1 yılBak bir de bunun diğer tarafı var burada cool orda cool :) biz boşuna yaşıyoruz valla :) kimin yaptığı yanına kalmışki :) ha madem o kadar ilgini çekiyor bir hrıstıyan arkadaşa danış bakalım o kadar cool mu :) konulan yasaklar hayatının zehir olması için değil sakınman için ;) o dediklerini müslümanken de yapabilrsin burada günah orda sevap diye bişey yok din ayrı bir konu sen serbestlikle karıştırıyorsunn ki doğru tektir her zaman için :) şimdi bak şüpheye düşürdün beni yarın öbürgün sen ateizme falan ilgi duyma :D bu dünyada ne yaşadıysam kâr var mı ötesi diye :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ateist olmam, bir ara onu da denedim sarmadı. tanrının varlığına inanıyorum şimdi. ama hristiyan kültürü çok çekici yaa
- +1 yıl
Tanrı seni bağışlasın :) ne l*n bu deneme tahtası mı bir yerinde dur bir o tarafa bir bu tarafa gidip geliyosun :D ama anlıyorum seni kararsızlıkta kötü birşey :)
Louis Massignon: “Müslümanların herşeyini bozduk, yok ettik. Dinleri
inançları, dine bağlılıkları ve insani duyguları yok
oldu. Onların milli ve manevi değerlerini, batı
medeniyeti potasında eriterek kendimize benzettik. Islamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı,
Kur’an öğrenmeyi suç ve gericilik[irtica] olarak
göstermeyi başardık. Artık çoğu hiçbirşeye tam
olarak inanmıyor. 14 Asırlık dinlerini, itikatlarını,
ibadetlerini tartışılır hale getirdik! Onları derin
boşluğa düşürdük. Bundan sonra siz misyonerlerin işi daha kolay oldu! Maaş bağlayarak, vize vaadi,
yurt dışı imkanı, hatta cinselliği kullanarak
Müslümanları hıristiyan yapınız.02 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir sözün olduğuna inanmıyorum. bence bu tip sözleri bizim gerici yobazlar uyduruyor, Atatürk'ü kötülemek için.
+1 yılCool mu? O yaşadığınız kafayı gerçekten yaşamak istiyorum. Dini buna göre değerlendireni de ilk kez görüyorum. Inanip fikren tapabileceğin bir dinin önceliği bu mu olmalı sence? Bunlar hep bilinçsizlikten, hep aile göreneği ile müslüman olup, aslında olmayan gelgitler yüzünden. Ne disem bilemiyorum yanee bacısı.
40 YorumlaHayir hristiyanlarad da muslumanlar gibi ayni seyler yasak. Evlenmeden önce iliski yasak, icmek yasak. Fakat hristiyanlarin cogu ateist olduklari icin, yani dine ALLAH´a inanmadiklari icin hic takmiyorlar deninenleri. Sorunca da ben ateistim diyorlar, hristiyanim bile demiyorlar.
10 YorumlaHristiyanlıkta cinsel ilişki yasaktır. Evlilikte dahi olsa günahtır. Ondan dolayı tek kadın, tek günah olduğundan dolayı izin verilmiştir. Yani kafana göre seks yapamazsın. Ondan dolayı rahipler ve rahibeler hiç evlenmez, bakir/bakire kalırlar. Bu senin düşündüklerin sadece fimlerde olanlar. Sevişirken haç öpenler falan. Ayrıca rahibeler neden kapanıyor diye merak etmedin mi hiç?
20 Yorumla
+1 yılHristiyanlığa geçince onlar gibi yapınca günah yazılmayacağınımı düşünüyorsun Rabbin 'indeğiştiğinimi sanıyorsun amaan artık o benim kulum değil bırak özgür olsun çağdaş olsun mu dediğini sanıyosun saçlarını açıp gezerek tozarak çağdaş olacaksansa bence hiçkendini yorma bunları müslüman kende yapabilirsin çünkü hristiyanlığa geçince Allah seni artık o benim kulum değil diyerek seni terk edip gitmez şu anda özendiğin şey için utanmalısın sevgiler :)
10 YorumlaÇok cahilsiniz bari yorum yapmayalım arkadaşlar hristiyanlıkta kapanmak nasıl yok hiç rahibedemi görmedin hayatında cahil kardeşim her pazar sabahın köründe kiliseye gidip ayin yaparlar yabancıları filmlere bakarak tanıyamazsın ben gerçek hristiyanlarla yaşadım çok iyi bilirim kültürlerini.
22 Yorumla
Soran+1 yılrahibeler dışında hiç kapalı hristiyan kadın görmedim. ama bizim dine göre bütün kadınlar kapanmak zorunda.
evet yanlış düşünüyorsun... İslam da allah ve peygamber inancı var
hristiyanlıkta da var ama kabul allahı ortak koşuyorlar peygamberi kabul etmedikleri için kafir oluyorlar... incilde peygamber gelecek müjdesi var fakat onlar hala peygamber bekliyorlar halbuki son peygamber Muhammed S. A. V dır
ve dini herşeye alet etmeyelim. Rica ediyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok cahilsin hemde çook :D git araştır o zaman bu saydıkların her dinde yasak zaten onlar kuralları bozdupu için islam geldi yoksa bizim dinimizde yasak olan onlar da da yasak hırıstiyanlar müslüman olur bizimkiler de gider hristiyan olmaya özenir Arkadaş Allah sana bir niğmet vermiş şükür edeceğine bunuyorsun...
213 Yorumla
Soran+1 yılben neden hiç müslüman olan hristiyan görmüyorum? bir tane eski ingiliz şarkıcı mı ne varmış bir tek o müslüman olmuş, şimdi ilahi falan söylüyor, başka duymadım
Soran+1 yılbizde seks yapmak yasak ama hristiyanlarda değil, hani bizde olan herşey onlarda da yasaktı
Cevap sahibi+1 yılyasak bizde de yasak ama bizde de dinini yaşamayan bir çok kişi zina yapıyor buna nediycen peki yasak olmasına karşın yapıyolar onlar da da yasak ama yapıyolar ayrıca internetten araştır görücen hristiyanlıkdan müslüman olanları , önce dinini güzelce araştır bizim dinimiz en güzeli ama doğru şekilde araştırısan tabi yoksa gidip ucundan yaşıyanlardan öğrenirsen farklı gelir sana yoksa evlenip helalinle oldukdan sonra seks yasak değil dilediğin gibi helalinle yapabilirsin sorun değil
- +1 yıl
Cahilliğine tüküreyim senin,4 milyar Müslüman var dünyada, ve çoğu Avrupa da. Ayrıca bizde seks yasak değil cahil, evlenmeden yapılması yasak. Hiç bir şey bilmeden konuşma kaç yaşındasın 12 mi?
Soran+1 yılschwarzeherz, 4 milyar müslüman, abartma istersen :) 20 yaşındayım
Soran+1 yılsadece evlendiğin kişiyle seks yapmak çok sıradan değil mi? ilişkinin bütün rengi kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılneden yetmesin ki bir çok kişinin altına yatmak güzel birşeymi insanın bir sevdiği olur ve onla yaşıycağı her şeyi yaşar
Soran+1 yılama evli de olsan zevk için seks günah değil mi? sadece çocuk yapmak istediğin zaman seks yapabilirsin, zevk almadan
- +1 yıl
Bu kiz surekli herkese ama seks yasak diye cevap vermiş. Bunun amacı önüne gelenin altina yatmak arkadaslar Allah için cevap vermeyin bu kız yazdikca ben cinnet gecirdim burada ua
Soran+1 yılo sadece bir örnek
Cevap sahibi+1 yılne alakası var işte bak dinini tam incelememişin hanımlarınızla oynaşın bile deniyor dinimizde öyle hemen ilişkiye girip bitirmeyin deniyor dinimiz bunun bile inceliklerini söylüyor bize hanımla istediğin gibi seks yapabilirsin yanlızca ters ilişki haricinde onun dışında dilediğin gibi seks yapabilirsin bu insanın bir ihtiyacı çünki onuda helaliyle yapmalı
Soran+1 yıltamam anladım. ama sen yine de ölene kadar sadece karınla seks yapmak zorundasın. bir süre sonra sıkılmaz mısın?
Cevap sahibi+1 yılneden sıkılasınki o benim eşim olucakondan başkasıyla nedne oluyimki sen böyle bir şeyi kabul edermisin senin kocan başkası ile yatsa hoş olurmu Aile yapımıza ters bu durum hristiyanlarda da var öyle flimlerde gördüğün gibi değil onlarda da bekaretini koruyanlar var bizim flimlerde izlediğimiz gibi değil
+1 yılNoel Bayrami Dini bir Bayram degil. Hristiyanlikta Noel diye bir bayram yok.
Hristiyanlar o Noel dedigin gecede Isa'nin dogumunu kutlar.
Noel dedigin Bayram 19. Yüzyilda icat edildi ve bir Bayramdan fazla bir gelenek.
Ve hayir Hristiyanliginda kurallari var ve hersey serbest degil.
Cool konusuna gelirsek, her Din Islamdan daha "Cool" dur.10 Yorumla
+1 yılHristiyanlığı rahibelerden başka yaşayan mı var? seks yapmak onlarda da günah , ibadet onlarda da var , senin müslümanlık adına zor dediğin her şey onlarda var halk yaşamıyor hristiyanlığı kaç kişi gidiyor kiliseye? çok az , o yüzden sandığın gibi değil dinler , aksine müslümanlık çok daha kolay bir dindir , rahibeler kendilerine boş yere eziyet ederler kiliseye kapanır saatlerce ibadet ederler , evlenmezler kimseyle kendilerine yasak ederler , sen ateizme özeniyorsun bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hayata eglenmek icki icmek zevk yasamak icin gelmissin herhalde yazik ulkenin haline boylelerinden varsa filmlerde gorup ici gidiyormus bak sen ben bu yorumu yazarken bile utaniyorum kendimi gizliyorum kusra bakmasin kimse sen onlari yazarken nasil utanmadin bence biraz dusunerek yazmalisin yasin 15 olmali kurban bayramini kucumsedigine gore Seni asagilamak hakaret etmek icin yazmadim dogrulari yazmak istedim birazz dusun yazdiklarini lutfen
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 20. kurbanda bir sürü masum hayvan ölüyor yazık değilmi bu hayvanlara
Soran+1 yılhayvan ölüyor dedim :) ben hiç hristiyan değil diye milletin kafasını kesen hristiyan görmedim
dur tahmın edıyım bu bakısının bvatılasma olarak algılıyosun ama yanılıyosun ayrıca oyle flımlerden ızlemkle bı bok olmuyo ıstanbulu flımlerde ne kadarda guzel gosterıyolar dımı sankı herkez bogazda yasıyomus gıbı gercekte nasıl bok gıbı bı yer sen cok fılımlerın etkısınde kalmıssın gercekten yazık senın gıbı kısılerın bıde nufus cuzdanında ıslam yazıyo gercekten yazık
10 Yorumlahaaa tabi günahı işle sonra sen git papaza günah çıkar ohh tertemiz sanki karşındaki tanrı o da senin gibi insan oysaki çok cool canım kesinlikle katılıyorum anlıyorum seni işte o dediğinden canım :P
21 Yorumla
Soran+1 yılpapazlar bizim imamlardan daha cool, ben bir imamla konuşmaya bile korkarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhristiyanlık aşırı bozulmuş bir din. Sadece zamanının hak dini idi. O zamanlarda İslamın aynı yasakları mevcuttu. Zaten Hz. İsa şimdi hristiyanlık dediğimiz dini getirdiği zaman İslamı getirmişti. Farklı bir din değil yani. Ona inananlar müslüman oluyordu o zamanlar. Ama sonradan bozulunca içine bir sürü yanlış iş karıştı. Yani cool bir din filan değil. Bizim dinin eskisi.
26 Yorumla
Soran+1 yılama bizim dinde de herşey yasak. birde herkes bizi terörist olarak görüyor, müslüman ülkeler sefaletten kırılıyor, herkes müslümanları dışlıyor
Cevap sahibi+1 yılZararlı ve kötü olan herşey tabiki yasak olucak. Eskiden hristiyanlıktada yasaktı. Ama bozulması gerekiyordu ve bozuldu. Bizim cennete gideceğimizi çekemiyorlar o yüzden bizi kötü gösterip dışlıyorlar. YÜCE ALLAH herşeyin daha iyisini bilir tabiki
Soran+1 yılhristiyanlar cehennemlik mi yani? o da allahın dini değil mi?
Cevap sahibi+1 yılEskiden öyleydi. Hak dini olduğu zamanlarda öyleydi. Şimdi öyle değil. Şimdi o geçersiz oldu ve 1400 küsür sene önce İslam geldi. Bunu kabul etmeyen giremez tabiki şuanda.
- +1 yıl
Hristiyanligin bozuldugunu Idda eden ne? Ahh tabiki senin Dinin.
Islamin dogru oldugunu Idda eden ne? Ahh oda senin Dinin.
Isanin Islami getidigini Idda eden ne? Buda senin Dinin.
Isa Islami getirmedi, Isa Hristiyanligi getirdi. Bu Tarihsel bir gercek ve Hristiyanligin senin daha dogrusu Islamin idda ettigi bir derecede bozulmasi mümkün degil.
Not: Hayir Hristiyan degilim.
Cevap sahibi+1 yılHouseStark
İncil'de de yazıyor bu. Gelecek olan diğer din ve son din hakkında şeyler yazıyor.
Hz. İsa değil sadece. İslam Hz. Adem zamanından beri var. Sadece sonradan insanlar dine başka isimler takmışlardır. Hrisyanlıkta böyle Yahudilikte böyle. Hepsi kendi zamanının hak dini yani İslam idi. 3 büyük semavi din olarak geçer bu. Diğer insanların uydurduklarından farklı olarak Allah'ın gönderdiği doğru ve hak olan 3 büyük dindir. Bunun dışında bizim bilmediğimiz binlerce kavme gönderilmiş binlerce peygamber var. Hepside İslam'ı getirmiştir. Allah katında hak dini İslamdır. Hristiyanlık kendi zamanının İslamı idi. Ve bozuldu evet iddia edilen bişey değil bu DOĞRU olan bişey.
+1 yılgit Hristiyan ol o zaman seni tutan mı var gelişmiş bir ülke istiyorsan da amerika ya git. hepsi bu kadar. hem ayrıca din ve cool kelimeleri de birbirine bayağı uzak
14 Yorumla
Soran+1 yılhristiyan olsaydık bizde amerika gibi olurduk. dünyada geri kalmış tek bir hristiyan ülke yok.
- +1 yıl
allah onlara dünyalık veriyor bize de eğer dinimizi iyi bir şekilde yaşarsak ahirette sonsuz cenneti vaad ediyor. seçim senin dünya mı cennet mi
Soran+1 yılben olsam ikisini de seçerim, niye sadece cennet ya da niye sadece dünya
- +1 yıl
dünyada hiçbir zorluk çekme krallar gibi yaşa sonra ben cennete gidiyorum. dünya bizim için bir sınanma yeridir. asıl yaşamımız ahirette
iyi sacmalamıssın git bir incil al oku filmlerdeki hristiyanlıkla ne alakası var , ona kalırsa türk dizilerinde de kim kimle yattıgı belli değil müslümanlıgı mı gösteriyorlar bize? Allah akıl fikir versin ne diyim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldinimiz hak din hristanlık HZİSA zamanında hak dindi ve Allah Peygamberimiz sayesinde İslamiyeti hak din yaptı biz yine cennete gidiceğiz ama hristayanlar yahudiler vb hepsi cehennemde sonsuz yanacaklar. Dinimiz yasak ettikleri faydamız için yasak eder
01 Yorumla
Soran+1 yılfaydamız için yasak eder diyorsun da, seks de yasak, başı açık gezmek de yasak. ben şimdi seks yapamayacağım, yapacağım seks de sırf kocamla olacak oda sadece üreme amaçlı, başım kapalı gezeceğim
Sadece eğlence için öyle bir dine geçilir mi yanlız incilde şöyle yazar her kim bir kdınla birlikte olmadığı halde onu arularsa onunla zina yapmış sayılır.
00 YorumlaAbi dinleri de cool olayına getirmeyin gözünüzü sevim. Hiç bir şey yasak değil diye bir şey yok. Onlar da günah çıkarma olayı var. Günah işleyip, sonra pişmanım peder deyip kurtulduklarını iddaa ediyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılama biz müslümanlardan daha serbestler
Soran+1 yılseks sadece çocuk için yapıldığında günah değil diye biliyorum ben
- +1 yıl
Yahu yok öyle bir şey o nereden çıktı. O zaman evliler sadece çocuk yapacağı zaman imam nikahı kıysın. Sonra sorumluluktan kaçmak için bozsun nikahı var mı öyle bir şey ya... Kadının da erkeğinde evliliklerinde birbirlerine karşı sorumlulukları vardır. Sekste bunlardan biridir.
Bizim dizilerimize bak.. çoğunda kadınlar açık, kız erkek ilişkileri normal , danslar eğlenceler :) 5 vakit namaz kılan filan yok dizide. her şey dışardan görüldüğü gibi degl :)
20 YorumlaSen öyle zannet. Hristitankikta da bir suru sey var. Filmlerde gördüğün tipler kitaplarına uygun yasamiyolar. ki.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Geçenlerde konu açmıştım gençler özenerek din değiştiriyo diye. Bana karşı çıkanlar çok olmuştu. Ahanda size örnek. Filmlerde izlediği şeylerin güzel olduğunu zannedip filmlere özenmiş boş bir beyin.
21 Yorumla
Soran+1 yılama şimdi adamlar hayatı daha güzel yaşıyorlar, kültürleri gelenekleri daha ilgi çekici, yalan değil.
+1 yılBu solcu-sağcı olayına benzemiş. Zenginlerin hepsi sağ görüşlüdür, fakat üniversite yıllarında hepsi sol görüşlüdür. E zengin kişi sol görüşlü olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
İşte bende onu diyorum, sen doğduğunda dinini seçme hakkın yok, ailen hangi dine mensupsa sen de öyle yetiştiriliyorsun. Şimdi büyüdün, gördün tetkik ettin, hristiyanlığın daha rahat bir din olduğunu anladın.:)
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=fiXwrRauwhA
Al izle :D20 YorumlaHee cok cool hemen git gir olmadi onlar sana girsinler safmisin kizim sen herseyin serbest oldugu dinden dinmi olurmus sen daha dinin amacini bilmiyorsunki ALLAH sana akil fikir ihsan etsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılama hayatı daha güzel yaşıyorlar, bizde tüm zevkler yasak
- +1 yıl
İslam dininde yasak olan haram seylerin hepsi insanin iyiligi icindir bilimsel olarakta kanitlanmistir ornek icki neden haram sarhosluk veriyor insan ne yaptigini bilmiyir ailesini bile oldurebiliyor ya da gidip birine tecavuz ediyor sence bu yasaklarin neresi kotu iyi bir insan olarak yasamak senin nefsine zor gelmis olmasin sakin?
Hiç de bile. Ben bizzat incili okudum. İncile göreerkek kadının yöneticisi ve kadınlar erkeklere itaat etmek zorunda ama müslümanlıkta herkes eşit.
10 Yorumla
+1 yılsenin gibilere diyecek lafım yok istesemde laf edemem orospuca bilmiyorum çünkü
10 Yorumla
+1 yılbknz : Coolun Türkçe' de soğuk ve serin anlamlarına gelmesi.
cut.10 Yorumla
+1 yılsen öyle zannet adamlar hergün aleme akıyolar. sen dini çok yanlış anlamışsın. töbe et. hak din islam dır
12 Yorumla
Soran+1 yılçünkü onlarda hiçbir şey yasak değil bizde herşey yasak
- +1 yıl
ya yüri git. sen müslümanlığı bırak. git hristyan ol
Üzgünüm ama Hristiyanlık'da müslümanlık gibidir , kapanmak var , yoksa saçlarını kazıtırsın. Sen araştırmadan böyle sorular paylaşma
02 Yorumla
Soran+1 yılama rahibeler dışında hiç kapalı hristiyan kadın yok
kızım ne malsınız ya incil de kapanacaksın ya da saçlarını kazıtacaksın diyor git biraz araştır cahil
26 Yorumla
Soran+1 yılben hiç kapalı hristiyan görmedim, rahibeler hariç
- +1 yıl
O yüzden şu zamanda hristiyanlık diye bir din kalmadı.
- +1 yıl
Sen hiç okumamissin ki gerizekalı kapali Hristiyan görmemişmis. Mal bu yüzden islamiyet tek bozulmamis hak dini zaten.
+1 yılSon ve ilahi din islam dinidir. sen şu an günaha imreniyorsun imanını gözden geçir mübarek ramazan günü bizler peygamber ümmetiyiz
32 Yorumla
Soran+1 yılama müslümanları görüyoruz hepsi sefalet içinde açlıktan kırılıyor. bir de hristiyan ülkelere bak
- +1 yıl
hayat bir sınav imanın olmadıktan sonra neyleycen parayı öbür tarafa götürmüyorsun o bu tarafta kalıyor sadece. bu dünyada gününü gün edip allahtan uzaklaşırsan öbür taraftada cehennemdeki yerini alırsın. sahabi islamın ilk yıllarında yemeye ekmek içmeye su bulamıyordu ama cennetin en yüce makamındalar. şimdi sana soruyorum dünyada cennet mi ahirette cehennem mi?
bu dünyada "kul" ol cennete girersen "cool" olursun zaten
10 YorumlaDin rahatlığı mı emreder? İçki içmek, sigara içmek senin tercihindir. Bu senin ne için içtiğine göre bağlıdır. İçipte insanlara zarar vermiyorsan o ayrıdır. Sevgili bulmak islam dinin de günahı yoktur diye biliyorum ben.
00 YorumlaÇok coolmuş diye duydum bende kilisenin yaktığı kadınlardan
15 Yorumla
Soran+1 yılkilise niye kadın yaksın ki, kadın yaksaydı kiliseye giden kadınlar olmazdı
Soran+1 yılşimdi kiliseye giden kadınlar var, ama camiye giden hiç kadın yok. kadınların camiye gitmesi günah diye biliyorum
mezhepleri var onlarında sen bir katolik ol bakalım noluyo :D
00 Yorumla
+1 yılAteizm daha cool bence. hergün bayram. hergün relax.
12 Yorumla
Soran+1 yılhristiyan kültürü daha çekici
- +1 yıl
Ateizmi dene bir de.
Tanrı yok kafan rahat ohh misss...
17 kız mesaj atıyo sevgilim yaptı diye hamile kalırmıyım diye. Yani görüyorsun bu iş için hristiyan olmaya gerek yok herkes özgür... kendi tembelliğinizi dinlerde aramayın
10 YorumlaBen senin musluman oldugundan supheliyim , bence sen burdaki kendini bilmeyen dininden bir haber insanimiza misyonerlik yapan bir keferesin
12 Yorumla
Soran+1 yılhristiyan değilim misyonerlik falan yapmıyorum.
+1 yıldinen biraz cahilliğin var bence güzelce kendi dinimizi arastır sonra hristiyanlıktan vazgec Allah korusun hristiyanken olursun fılan komple cehennem
12 Yorumla
Soran+1 yılama en güzel yaşayan milletler hep hristiyan, bizimkiler tekbir getirip adam öldürmekten başka ne yapıyor
- +1 yıl
o adam oldurenlerde musluman değil müslümanlıgı karalamak için oyle bir yol izliyolar bu dunyada onlar güzel yasar bizde diğer dünyada
+1 yılevet cok cool bir din
https://www.youtube.com/watch?v=WjxOVOLKkdQ00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. cehennemde sana çok cool geliyorsa hemen hristiyan ol , ateş seni çağırıyor !
32 Yorumla- +1 yıl
Aynisini Hristiyanlar senin üzeri Düsünüyor.
Batida dogusaydin sende aynisini düsünecektin ve Hristiyan olacaktin. - +1 yıl
Haklısın genç adam elbette herkes kendi inandığının peşinden gider , seninde söylediğin gibi iyiki batıda doğmamışım allahın sevdiği kullarındanmışız müslüman bir ülkede doğmuşuz ve doğruyu aramaya çalışmak zorunda kalmamışız , kime hangi inanç içine huzur ve mutluluk veriyorsa o dine tabi olabilir bunda bir yasak ve engel yoktur , unutmayın her din içinde aşırı uçlar mutlaka vardır amerikadaki hristiyan tarikat cemaati amişler ile ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamlar ibadeti bile oturarak yapıyor... bence islam daha samimi...
13 Yorumla
Soran+1 yılfilmlerde görüyorum, kilise ortamları, papazlar, rahipler, bana hep çekici gelmiştir
Cevap sahibi+1 yılbanda imam, cuma, hutbe, minber, mihrap, vaaz kürsüsü çekici geliyor...
Soran+1 yılben bir imamla konuşmaya bile korkarım, çok ürkütücü buluyorum. beni kafir cehennemde yanacaksın diye azarlayacaklarmış gibi geliyor. ama papazlar öyle değil, daha sevecen sanki
Hristiyanim ama bunun coollugu nerde ben niye gormuyorum?
23 Yorumla- +1 yıl
biz sendeki coollugu goruyoruz merak etme asdfgsdfghah
- +1 yıl
Sen Hristiyan mısın? :s
din cool olmak için değil kul olmak için var. ama cool olduğunu zannettiğinde insanlara kul olursun kul olduğunda da Allah'a kul olursun fark bu
20 Yorumla
+1 yılMal misin bu sitede çoğu kişi müslüman allaha şükür,, gelip böyle bir soru soruyorsun?
13 Yorumla- +1 yıl
Cogu kisi Müslüman diye böyle bir soru sorulmaz mi? Müslüman cehaleti iste.
Soran+1 yılçok ateist de var herkes müslüman değil
- +1 yıl
Herkes müslüman demedim zaten neyin neler olduğunun farkındayız
- 10 Yorumla
+1 yılhayatta tanıdığım en salak insanlardan biri oldun teşekkür +1
20 YorumlaDin Olmaktan Çıkmış Her Yoldan Geçen Tarafından Editlenmiş, Yahudilikten Bile Daha Değiştirilmiştir.
00 Yorumlagit hristiyan ol ozaman... allahim yarabbim ne günlere kaldik
00 YorumlaTutan mı var git hristiyan ol. Saçma sapan soru sormana gerek yok.
00 Yorumladıkkat et ımanını tehlıkeye atıyosun bu dunyada kalmayacaksın merak etme sabırlı ol dınının kıymetı bıl kurtuluş islamıyette
10 Yorumlaİşte bunlar hep yabancı dizilerin etkisi ne güzel beynimizin yıkıyolar demi
01 Yorumla
Soran+1 yılama yaşadıkları hayat daha güzel
+1 yılHristiyanlıkta zina yapmak da yasaktır içki içmek yasak değil ama sarhoş olmak yasaktır ayrıca oruç gibi ibadetlerimiz de var tamam cool iyilik sevgi saygı dini ama sırf özendigin için olacaksan olma
10 YorumlaDin? Cool? Bu 2 kelime ne alaka. Keyfine göre din çıkarsın herkes o zaman.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat