Selam arkadaslar. Bu hafta kurtardığım 8. Hesapta, sonunda insanlara "Vodafone'dan faturalı hatlara hediye" adı altında mesaj yazan dolandırıcının numarasını ele geçirdim. Arkadaslarımın ve akrabalarımı hesaplarına girip insanların hesaplarından para caliyormus. Bu beyinsiz lamer'a (hackerin tersi) ozellikle bu konusmalardan sonra kac ayri suc yazarlar
Arkadaslarim dolandirildi ve benden yardim istediler?
Güncellicem, her yerden engellemiş beni ama e maili, mesajları, tüm bilgi işlemleri bende duruyor. Bir ara korkudan bayanım yazmıştı, eşi de polismiş vay be😅
Tahrik mi? Hicbir kufur dahi etmeden karsindakinin sana hakaret hakkı yoktur arkadaşım, hangi anayasa hukuk sistemine göre konusuyorsun? Bilemem dedigin konularda da arkadas kendisi itiraf etmiş her şeyi açıkça!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu kılkuyruğu şikayet edin de kalkmış dötü aşağı insin, haysiyetsiz.
Pzt edecegiz
Şunu döt ettiğinde güncellede az gülelim
Güncellicem, her yerden engellemiş beni ama e maili, mesajları, tüm bilgi işlemleri bende duruyor. Bir ara korkudan bayanım yazmıştı, eşi de polismiş vay be😅
Benim olmayan eşim de polis hatta senin eşin de polis herkes polis onşara göre ahhaha
Sonda küfür etmesi cok iyi degil mi ajajahhwhw 😅
Korkak
Para cezasının alasını yesinde dolandırmak nedir görür o zaman
👏👏👏 aynen
😂 acayip iyi şikayet et zaten bayağı korkmuş köşeye sıkışmış vallahi tebriks burdaki bazı insanlar da bunu hak ediyor
tahrikten dolayi suc olmaz kufurleri. diger konuyu bilmem.
Tahrik mi? Hicbir kufur dahi etmeden karsindakinin sana hakaret hakkı yoktur arkadaşım, hangi anayasa hukuk sistemine göre konusuyorsun? Bilemem dedigin konularda da arkadas kendisi itiraf etmiş her şeyi açıkça!
karsi tarafi kufur etmesi icin tahrik ediyorsun. lafi bos bos uzatmissin. dedigim gibi hakaret olayindan bir dava acamazsin..
Helal olsun nasıl buldun cocugu
Caldigi hesaplari geri aldim, ayriyette sifre degistirme islemlerinden e postasini ve telefon numarasini buldum
Direk şikayet edin savcılığa bence
Peki birinin whatsabını ele gecirebilirmiyiz yoksa bu imkansız mı