Aile & Toplum Elleriniz güzel mi 🥶? karakedücüük Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Umarım burada da çocuk eline sahip tek kişi ben değilimdir:( Elleriniz güzel mi 🥶? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. Böyle bir şey işte 0 0 Yorumla
gençmühendisbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl öyle çılgınlarca damar falan yok ama ellerimi seviyorum labratuvarda işe yarıyor 0 0 Yorumla
Yalnızakrep33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Benim ellerim normal insan ellerinden iki kat daha küçüktür küçük ellere sahip olmak iyidir 0 0 Yorumla
miraİST Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Benim ayaklarım ellerimden daha güzel keşke yer değiştirebilseydim😃 2 0 Yorumla
Me_rasim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benimki büyük rahatdız oluyorum boyumdan dolayı hepsi orantılı el ayak kol 0 1 Yorumla Me_rasim +1 yıl Rahatsız Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Normal el yani var olmasına binlerce şükür 2 0 Yorumla
_BumeRangeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl ellerim gerçekten çirkin el değil toynak sanki 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. tek değilsin bende varım 😀 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes begeniyo ben haric 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. erkek olarak benim elim daha güzel 0 0 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Küçük maalesef 1 6 Yorumla Sigaramindumanisen +1 yıl En guzeli Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl @Sigaramindumanisen ciddi misin Yorumla Sigaramindumanisen +1 yıl Evet ciddiyim Yorumla Sigaramindumanisen +1 yıl Küçük ellilere bayılıyorum Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl @Sigaramindumanisen anladım Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl @Sigaramindumanisen gerek yok teşekkürler Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kürekten hallice 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence güzel 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. ellerim güzel 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Düz el 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Müthiş ✌🤣 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bence güzel yanı... 😃
Böyle bir şey işte
öyle çılgınlarca damar falan yok ama ellerimi seviyorum labratuvarda işe yarıyor
Benim ellerim normal insan ellerinden iki kat daha küçüktür küçük ellere sahip olmak iyidir
Benimkiler de kucuk djdjf ama fonsiyonel yani problem yok
Benim ayaklarım ellerimden daha güzel keşke yer değiştirebilseydim😃
Benimki büyük rahatdız oluyorum boyumdan dolayı hepsi orantılı el ayak kol
Rahatsız
Normal el yani var olmasına binlerce şükür
Yaa ama sağdaki el çok daha tatlı
Güzel. ince uzun parmaklarim var
ellerim gerçekten çirkin el değil toynak sanki
tek değilsin bende varım 😀
Herkes begeniyo ben haric
erkek olarak benim elim daha güzel
Evet güzel ince tırnak yapımı da beğenirler