Ben 20 yaşında bir kızım annem ve babam beni hala çocuk olarak görüyor ve babam benimle durduk yere kavga ediyor?

Sonra da annemle tartışıyor bana dönüp senin yüzünden oldu senin yüzünden annenle kavga ettim diyor benim hiçbir suçum olmadığı halde. Örnek vereyim bugün tabağı yamuk koydum diye bana demediğini bırakmadı ses tonundan küfürüne kadar. Bir gün marketten geldi pasta aldım gördün mü dedi hayır ilk seni gördüm dedim. Ne demeye çalışıyorsun annen ilk poşete mi bakıyor demeye çalısıyorsun sen annenle beni birbirime mi düşürüp kavga mı ettirmek istiyorsun. Bizi kavga ettirmek hoşuna mı gidiyor diye kendi kafasında kuruyor. Dışarı çıkıyorum mesela kimsenin annesi babası aramıyor benimkiler saat 6/7 olunca gel artık nerdesin ne yaptın nereye gittin kimler vardı diye sorguya çekiyor. Üniversiteyi başka şehirde okumak istiyorum ama müsade etmiyorlar. Ben çocuk değilim biliyorsunuz değil mi diyorum yemek yap o zaman diyorlar. Ama mutfağa girmeme bir şeyler yapmama izin vermiyorlar. Ocağı çok zor durumlarda ancak basit işler için çalıştırıyorum. Hiçbir şey yapmasını da doğal olarak bilmiyorum. Evden çıkarken sürekli her yeri kontrol ettirir babam. Hatta tekrar tekrar ettirir güvenmeyip bu yüzden de artik evden çıkarken sayı sayma durumu başladı bende Ocak kapalı musluk kapalı prizde bir şey yok diye sesli bir şekilde ona kadar sayıyorum. Annem ve babam kavga ettikleri için sürekli artik evlilikten de korkuyorum. Anksiyete hastasıyım ama okb belirtileri de gösteriyorum. Kitap koyarken veya bir şeyler kontrol ederken veya yazarken beğenmeyip siliyorum içimden bir ses bunu yapmazsan başına çok kötü bir şey gelecek diyor. Babam kavga ettikten sonra gelip özür diliyor. Her seferinde bunu yapıyor. Sonra tekrar kavga ediyor. Durduk yere benden sana hiçbir miras kalmayacak hepsini Kızılay'a bağış yapacağım diyor. Bu sene mezuna kaldım bana sorularını sallamadığın için yapamadın diyor baba yanlışlar doğruları götürüyor diyorum anlamıyor. Markete gir işe gir deyip duruyor. Yemek yapmayı öğren diyor ama mutfakta bir şeyler yapmaya izin vermiyor ki hiçbir zaman bir şeyler öğretmediler de.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuksun demeyi bırakın 20 yaş kanuna göre çocukluk değildir. Annem benim yaşımda çocuk doğurmuş ne çocuğu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada babamın psikolojik sorunları var ve ilaç kullanmayı reddediyor
Ben 20 yaşında bir kızım annem ve babam beni hala çocuk olarak görüyor ve babam benimle durduk yere kavga ediyor?