Arkadaşlar Delikanlıyım Diye Ortada Gezenler Beni Savunmadı Ama O Travesti Dediğiniz Beni Savundu? Şimdi Soruyorum Kim Delikanlı?

Arkadaşlar ben gardiyanım. Geçen yıl tayin istedim İstanbul"a çıktı. Üst katta 1 tane sapık oturuyor. Geldiğimden beri benimle uğraşıyor, beni taciz ediyor. Bu yüzden çok kavga çıktı. 50 daire var 1"i de çıkıp beni savunmadı. Cezaevinin disiplini gereği evet sert davranmak zorunda kalıyoruz ama ben bugüne kadar kimseye el kaldırmadım. Şikayette bulundum hatta mahkemeye de çıktık ama bir sonuca varamadım. Bugün dış kapının tozunu alıyordum bu şerefsiz de merdivenden iniyordu. Bana "Seni bacaklarından öpeyim mi yavrum" dedi. Tam o sırada karşı dairemde Trans birey kadın oturuyor dışarı çıkıyordu. Bu pisliğin dediğini duydu "Ne diyon lan sen şerefsiz" diye bir saldırdı. Yerlerde sürüye sürüye yumrukladı, tokatlayarak bana özür diletti. Komşular zor ayırdı. Allah ondan razı olsun, elleri dert görmesin. O sapığa haddini bildirdi. Yemin ederim içimin yağları eridi. Bakın 50 daire var erkeğim diye geçinen o kadar adam var kimse ilgilenmedi ama sizin o TRAVESTİ diye dışlayıp hor gördüğünüz kadın beni savundu.
Arkadaşlar Delikanlıyım Diye Ortada Gezenler Beni Savunmadı Ama O Travesti Dediğiniz Beni Savundu? Şimdi Soruyorum Kim Delikanlı?