Çevremden gördüğüm kadarıyla çocuğu olan kadınlar fırsat bulup wc e bile gidemiyor buna ben de dahil. Çocuğum yok evli değilim ama yeğenim olsun başka çocuk olsun bakarken telefona bakmaya bile fırsat bulamıyorum. Haliyle çok merak ettim biz wc e gitmeye fırsat bulamazken bu çocuğu olan kadınlar hangi fırsattan istifade aldatabiliyor? Çocuk uyurken falan mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir soru sordum ve ülkenin IQ seviyesinin yerlerde olduğunu da öğrenmiş oldum. Ön yargilarinizi da alıp sorumdan gidiniz lütfen. Herkes üstüne alınmasın
Çocuklu olan kadınlar nasıl fırsat bulup kocalarını aldatıyor?
öncelikle bu tür olan ilişkilerim oldu kocası evde yokken evine gittiğim oluyordu ya da o kocasına kaynanasına bırkaıyor felan o şekilde görüşmelerimiz oldu genelde nette ama
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Insanin karakteri bozuk olunca her şekilde fırsat yaratıyor yani
Istemeyecegim için yapmam bu bir Ikincisi.. aldatmaya fırsat bulabileceğimi zannetmem çünkü çocuğumla ilgilenirim o uyuyunca da anca yemek temizlik iş güç kendime zor zaman ayiririm
Ben aldatmayin neden aldatiyorsunuz mu dedim? Benim merakımdan sana ne? Ben nasıl fırsat bulup aldattiklarini sordum çünkü çocuk bakmak meşakkatli bir iş wc e gitmeye vakit olmazken aldatmaya fırsatı nasıl buluyorlar diye sordum. Sen de evli çocuklu kadınlarla takilanlardansın herhalde o kadar gocunduguna göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sorduğun sorunun altına bütün mallar toplanmış cidden bu insanlar okuduğunu anlamayan cahil ve abazadan başka bir şey değil.
Aynen öyle valla soruyu geçtim milletin cahilliğiyle uğraşıyorum
öncelikle bu tür olan ilişkilerim oldu kocası evde yokken evine gittiğim oluyordu ya da o kocasına kaynanasına bırkaıyor felan o şekilde görüşmelerimiz oldu genelde nette ama
Insanin karakteri bozuk olunca her şekilde fırsat yaratıyor yani
Karektele lakalı düşünememek lazım isteyen yapar sende düşünmüşssün
Ben neyi düşünmüşüm? Aldatmak aklımın ucundan geçmez ben nasıl fırsat bulduklarını merak ettim sadece çünkü çocuk bakmak meşakkatli bir iş
İstersen yaoarsın sende zaten
Istemeyecegim için yapmam bu bir
Ikincisi.. aldatmaya fırsat bulabileceğimi zannetmem çünkü çocuğumla ilgilenirim o uyuyunca da anca yemek temizlik iş güç kendime zor zaman ayiririm
Şu an bana yazmaya zön ayırıyorsun zaten
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır derim ve giderim :D
Gitsen iyi olur evet sacmalamissin çünkü aldatmanin nesine hayran kalayım kalsam ben de gider aldatırım bu kadar aklınız çalışıyor işte
herkesin hayatı kendini bağlar bundan sanane bundan kime ne :D herkes özgür. bekçiliği sana mı düştü :D
Ben aldatmayin neden aldatiyorsunuz mu dedim? Benim merakımdan sana ne? Ben nasıl fırsat bulup aldattiklarini sordum çünkü çocuk bakmak meşakkatli bir iş wc e gitmeye vakit olmazken aldatmaya fırsatı nasıl buluyorlar diye sordum. Sen de evli çocuklu kadınlarla takilanlardansın herhalde o kadar gocunduguna göre
ön yargıların ile mutluluklar :D
Tenk yu sana da
Muhtemelen çocuk uyurken önce telefon ile arayıp eve felan çağırıyorlar sonra işi görüyorlar
Illa tensel aldatmak değil nasıl vakit bulup konuşuyorlar falan
Hepimizin elinde akıllı telefon var ve bir çok uygulama var birini bulmak çok zor değil bi kadın için
Yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun çocuğu olan kadın nasıl fırsat buluyor diyorum teknoloji devrinde olduğumuzun ben de farkindayim
Muhtemelen çocuk uyuyorken veya parkta oyun oynarken ya da çocukları komşuya felan göndererek fırsat yaratıyorlar bence
Her şekilde bulunuyor uyurken falan biraz da kendi elinde zaman yaratmak
Zamanı cok daha faydalı şeylere yaratmayı tercih ederim
Herkesin kendi görüş ve tercihi saygı duymak gerekir
Isteyince her sey oluyor birini asansorde oyle gormustum
Çocuğa bakmıyorki onlar
Kim bakıyor çocuğa peki. Ben bir gün yeğenime bakiim dedim telefona bakmaya bile fırsat bulamadım
Oooo insan yeterki istesin
Doğrudur çocuk bakmaya fırsat yok ama aldatmak için fırsat yaratırlar
Biraz salladın hemide çok salladın canım isteyen istediği zaman yapar evli değilmiş çocuğu yokmuş yalancının...
Kes be cahil evli çocuklu olsam niye yalan soyliim senden mi korkuyorum ne mal insanlar var ya
bende yalancıyı miksinler dedim zaten sen mikilmeye razısın dünden belli
Kaybol abaza
Hepsi aldatmıyor
Hepsi aldatıyor demedim aldatanlar nasıl fırsat buluyor dedim
Genelleme yapmışsın
Şeninde aklında öyle fikirler var herhalde
Offf kaybol genellemeyi sen yapıyorsun şu an ülkenin iq seviyesi yerlerde şu an bunu anladım ben
Yazdığın soruya sokayım alık karı
Verdiğin cevaba sok sen mal kaybol