Aile & Toplum Whatsapp Sözleşmesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstemeden iptal ettim de nasıl tekrar onaylarım ya da karşıma gelir mi tekrar? Güncellemeler+1 yıl Sözleşme tekrar ediyormuş.. Sorun Çözüldü.. Cevaplayan cevaplamayan herkese teşekkür ederim.. Whatsapp Sözleşmesi? Cevapla WhatsApp Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun 8 şubattan sonra WhatsApp kullanamiycaksin allah kurtarsin kardeşim allah kurtarsın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Tekrarlar mı? peki Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Tekrarlamaz Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl E niye soruyon o zaman Yorumla babadolulu +1 yıl ben de reddettim şimdi ben de mi whatsapp kullanamayacam. yürü git işine çocuk kandırıyor sanki Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Yooo istersen internetten bak tamam troll HESABİYİM ama şu an ciddiyim mk Yorumla babadolulu +1 yıl bu orrospu çocuklarının yapacağı uygulama da böyle olur awq. facebook şeysi mi ne varmış. kabul etmiyorum. zorlama mı awq ya. neyse. Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Noldu heeee nolduuu Yorumla babadolulu +1 yıl ne noldu lan yürrüyen yıkık Yorumla babadolulu +1 yıl kendileri kaybeder. ben bi şey kaybetmem. Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Caz yapma aslan parçası Yorumla babadolulu +1 yıl caz yapmıyorum. whatsapp yohsa instagram var. ben de instagramı mutlu ederim. Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı. Bende yanlışlıkla iptal ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tekrarlarlar di mi? Yorumla seninbenananiavradnı +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayırlı uğurlu olsun 8 şubattan sonra WhatsApp kullanamiycaksin allah kurtarsin kardeşim allah kurtarsın
Tekrarlar mı? peki
Tekrarlamaz
Nerden biliyosun
E niye soruyon o zaman
ben de reddettim şimdi ben de mi whatsapp kullanamayacam. yürü git işine çocuk kandırıyor sanki
Yooo istersen internetten bak tamam troll HESABİYİM ama şu an ciddiyim mk
bu orrospu çocuklarının yapacağı uygulama da böyle olur awq. facebook şeysi mi ne varmış. kabul etmiyorum. zorlama mı awq ya. neyse.
Noldu heeee nolduuu
ne noldu lan yürrüyen yıkık
kendileri kaybeder. ben bi şey kaybetmem.
Caz yapma aslan parçası
caz yapmıyorum. whatsapp yohsa instagram var. ben de instagramı mutlu ederim.
Bende yanlışlıkla iptal ettim
Tekrarlarlar di mi?
Bilmiyorum
Onee
Banada geldi oyle birsey
Zannetmiyorum