arkadaşlar beğenmesi şart mı diyebilirsiniz ama ben onun her fotoğrafını beğenirken bazen yorum yaparken Onun bu tutumu tuhaf değil mi Üstelik ben her gönderimi story de New post olarak paylaşıyorum (bunu görmesine rağmen beğenmiyor). Üstelik diğer ortak arkadaşlarımızın gönderilerini beğenir hatta yorum yapar ama benim bir gönderimi bile beğenmemiş. Reelde aramız iyiyken bu tutumu normal mi sizce ya da ansayfasına mı düşmüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Huhu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beğenmek zorunda mi
Değil ama sen olsan sorgulamazmısın reelde iyisiniz. Ortak arkadaşlara yorum beğeni. Ve senin bütün storylerini ilk açanlar arasında ama göderilerinden birini bile beğenmemiş
Küçük detaylar bize hayatımıza ilgili büyük ipuçları verir
Eğer çok takip ettiği varsa. Senin durumları görmüyordur
Diyorum ki sana bütün storylerimi izliyor ve storylerime gönderilerimi ekliyorum paylaştığım zaman tıklayıp gidebilir mesela
Hikâyeler açık gönderiler gizli olabilir. Ancak onun hesabından giriş yaparsan görürsün durumun gerçeğini
Gönderiler nasıl gizli oluyor bana açıklar mısın? Ayrıca diğer arkadaşlara değilde bşr bir bana mı gizli
Bak biri birşey paylaştığı da hikaye kısmına tıkla. ozaman seçenek çıkıyor hikayeleri gizle.. ve hikaye ve gönderileri gizle gibi.. eğer çok takip ettiği sayfa kişi varsa zaten görme olasılığı daha da düşer
O gizleme şeysi kendinden gizliyorsun yani diyelim ki ben yaptım o benim hikayelerimi göremez anladın mı? Ayrıca çok insan takip etmiyor küçük bir hesap
Hikayelerini sen gizleye bilirmisin bilmiyom. Instagram da ama ben bazen ya hesap gönderilerini gizlerim genelde. O kendi hesabından yapar
Sen o olayı çok yanlış anlamışsın 🤦🏼♀️😂😂