Aile & Toplum Hiç yapmaman gereken ne yaptın? Gokceee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aile evinde veya toplum içinde yapmaman gereken/zamanı olmayan ne yaptın söyle bakalım seni utanmaz😂 Hiç yapmaman gereken ne yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
özlemülkü Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Is yerin de tpolanti esnasin da , tlfnuma gelen bir mesaja , kendimi bi an unutup kahkaha atmistim 1 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl hayat yesil ışık yakmayinca ben de kirmizi isikta durmadim cogu zaman 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karşı cinsi keşf ederken az biraz röntgen yaptığım doğrudur 🙈 0 1 Yorumla Burak04401 +1 yıl Kimi rontgenledin yaramaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ergenlik zamanlarım hariç, yaptığım herhangi bir tuhaflık aklıma gelmiyor. 0 0 Yorumla
Crixus_Man Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Misafirlikte yetişkin kanalı açmıştım, paralel bağlantı olduğu için diğer odaya yansımıştı 😇 0 0 Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Sevgilimi gizlice eve soktum ailem evdeyken 1 10 Yorumla Burak04401 +1 yıl Bravo o iside yaptınız o zaman evdeyken Yorumla 48kumsal48 +1 yıl İş derken :) Yorumla Burak04401 +1 yıl Yani cinsel iliski Yorumla 48kumsal48 +1 yıl İlla eve soktum diye yaşıcak degilim Yorumla 48kumsal48 +1 yıl Hemen farkli düşünün zaten :) Yorumla Burak04401 +1 yıl Ya onunla alakası yok farklı düşünmek değil ben sevgilimi eve getirsem girerim iliskiye ya da sor burda hangi kisi sevgilisini eve getirip iliskiye girmeden gondermis Yorumla Burak04401 +1 yıl Bence çıkmaz ama sen yapmamışsın bravo sana Yorumla 48kumsal48 +1 yıl Herkes ayni değildir heralde ya Yorumla Burak04401 +1 yıl Yani değildir tabiki özür diliyorum sizden Yorumla 48kumsal48 +1 yıl Önemli degil Yorumla
benadamolmamm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Haddinden fazla değer verdim değersizlere 1 0 Yorumla
Bidublerakı_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Düşünüyorum aklıma gelince yazıcam :D 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Türkiye ligine idda yaptım 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayıp ayıp 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Is yerin de tpolanti esnasin da , tlfnuma gelen bir mesaja , kendimi bi an unutup kahkaha atmistim
hayat yesil ışık yakmayinca ben de kirmizi isikta durmadim cogu zaman 🙂
Karşı cinsi keşf ederken az biraz röntgen yaptığım doğrudur 🙈
Kimi rontgenledin yaramaz
Ergenlik zamanlarım hariç, yaptığım herhangi bir tuhaflık aklıma gelmiyor.
Misafirlikte yetişkin kanalı açmıştım, paralel bağlantı olduğu için diğer odaya yansımıştı 😇
Sevgilimi gizlice eve soktum ailem evdeyken
Bravo o iside yaptınız o zaman evdeyken
İş derken :)
Yani cinsel iliski
İlla eve soktum diye yaşıcak degilim
Hemen farkli düşünün zaten :)
Ya onunla alakası yok farklı düşünmek değil ben sevgilimi eve getirsem girerim iliskiye ya da sor burda hangi kisi sevgilisini eve getirip iliskiye girmeden gondermis
Bence çıkmaz ama sen yapmamışsın bravo sana
Herkes ayni değildir heralde ya
Yani değildir tabiki özür diliyorum sizden
Önemli degil
Haddinden fazla değer verdim değersizlere
🙄🙄🙄🙄🧐🙄🙄🙄🙄yok be bisi yapmamisim
Düşünüyorum aklıma gelince yazıcam :D
Türkiye ligine idda yaptım
bir milyon sperm arasından birinci geldim
Sevdim..
Misafirlikte mast
Ayıp ayıp 😂