Neden aile olamadık?

Merhaba. Bu forumda aklıma takılan her sorunun cevabını başkalarının açtığı forumlardan alıyordum. Şimdi ise sizden fikir bekliyorum. Öncelikle 18 yaşında lise öğrencisi bir kızım. Babam 6 ay önce emekliye ayrıldı. Yıllar yılı babamı göremedim diyebilirim hep doğu görevindeydi. Son 5 senedir düzenli bir şehirde kalabildik ailece. Abim ve ablam evlendiler ben ise bu dertle kaldım. Annemle babamın arası ben şu 5 senedir bildim bileli kötü. Bir aile ortamım olmadı, hep ağladım hep üzüldüm ama kimseye söyleyemedim. Birbirileriyle atışmaktan başka diyalogları yok. Kahvaltıda huzur ortamı yok evde herkes bir köşede ve ben kendimi arada kalmış hissediyorum geçen gün babam artık dayanamadığını annemle konuşması gerektiğini söyledi, yatakları bile ayırdılar, abimin odasında yatıyor babam. Ben ne doğru dürüst ders çalışabiliyorum ne de bir şey yapabiliyorum. Boşanın lütfen dedim ikisine de yıllardır çözülemeyen şeyler bu saatten sonra da çözülmez bence burda yıpranan ben oluyorum sizce ne yapmam lazım araları düzelsin diye her şeyi yaptım ama annem inat babam da çok alıngan küsen birisi lütfen bi fikir verin.
Neden aile olamadık?