Telefon faturası öderken yarısı, bir kısmı ödeniyor mu yoksa hepsi beraber ödenmek zorunda mı?

Bu ay sonunda faturam 120 liranin ustunde gelecek basim bu yüzden dertte. Annemin hesabindan otomatik ödeniyor ama annem bu islerden anlamadigi icin dayım hallediyor bunu. simdi annem bu faturayi gorurse ve incelerse bittim cunku yurtdisindaki bir erkekle tam 63 tane mesajim var. kim bu erkek hem de yurtdisi sen ne bicim bir ahlaksizsin der, yakar beni mahveder, evsiz kalirim allah korusun. evden cikmama bile izin yok, zor izin aliyorum, hic arkadasim felan yok asosyal oldum bu kadinin baskiciligi yuzunden, okullar da uzaktan egitim olunca hep evdeyim. dayım veya annem niye bu kadar fazla fatura geldi diye incelerlerse bittim ben😭. Annem neden bu kadar yuksek derse naparim, ne derim? sanki biraz çakmış olayi sakın faturan yuksek gelmesin dedi durdu, cok korkuyorum. ben tamamini odemek istoyorum ama bu sefer de turk telekomu acar ve kim odedi bu kizin faturasini der dayım, faturayi ogrenince de neden bu kadar fazla diye sorar calisana o da irlandayla konusulmus der ve hersey ortaya cikar😭iste bu yuzden kendim ödeyemiyorum, korkularim var. diyorum ki yarisini odeyeyim yarisi da bankadan annemden cekilsin kimse birsey anlamasin. boyle bi durum olabiliyor mu? Arkadaşlar sorum şu ben bunun yarısını kendim ödemeyi planlıyorum yarısını banka otomatik öder diye planladım ama öyle oluyor mu?
Telefon faturası öderken yarısı, bir kısmı ödeniyor mu yoksa hepsi beraber ödenmek zorunda mı?