Kim bu porçay? neden bu kadar abartılıyor?

merhaba kim bu porçay ya bana detaylıca bahseder misiniz heryerde duyuyorum burdurluymuş galiba arkadaşının ismi erkan mış kız çocuğuna olan bir olayda babamın sütü çok acı demiş porçay da bunu insanlar gülsün diye hikaye falan uydurmuş kürt ve feminist düşmanı birde youtuber tek bildiklerim bunlar bilen izleyen varsa lütfen birşeyler yazsın bildiği herşeyi anlatsın shkshdskhs ama ciddiyim çok merak ediyorum neden çevremdeki herkes onu izliyor ben birkaç videosunu izledim bana göre fazla abartılmış ama bilmediğim şeyler olduğu icin böyle düşünüyor olabilirim bu arada feminist olduğum için de pek sevemedim feministlerle kadını yüceltenleri bir tutuyor ayıt edemiyor bunu biliyorum ve kadını yüceltenlere karşı çıkarken erkeği yüceltenlere karşı çıkmıyor trajikomik çok abartılıyor herneyse sorum açık cevaplarsaniz sevinirim :)
Güncellemeler
+1 yıl
porçay fanları gelmiş :D :D neden bu kadsr kudurdunuz ki
Güncellemeler
+1 yıl
kArA mİzAh MoRuQ dArK mİzAh QwE porçayın o sözde mizahına katılan beynini kullanmaktan aciz varlıklae görüyorum lütfen başka yerde boş yapın evet artık onu yeterince tanıyorum sizinle hiç uğraşamam direkt görüşünüzü kaldırım daha iyi :)
Kim bu porçay? neden bu kadar abartılıyor?