Çoğu Ermenide Rumda Ve İtalyanda Dna Testlerinin Hep Aynı Neyi Ifade Ediyor Şuana Kadar Hiç Bir Ermenide Kürt Kürtte İse Ermeni Geni Görülmedi Benziyorlar Fakat Bu Aynı Coğrafyadan Kaynaklı Ermeniler Frigyali Balkan Kökenli Bir Kavim Rumlar İtalyanlar İle Aynı İmparatorluklarda Yaşamış Ve Neredeyse Tüm Ermenilerin Dnası İtalyan Ve Yunan Sebebi Nedir Not - Rumlar İtalyanlar Ermeniler Genellikle Esmer Olur Avrupada Yaşadım Baya Ve Eski Sevgilimden Biliyorum
Ermenilerin Rumların Ve İtalyanların Akraba Olması?
PKK destekliyor dedim ermenileri her ermeni pkk li olamaz herkez savasamaz ve sen 3 gün önce Dubai'de arab sevgilinle buluşmuştun 500 dolar verip gondermisti seni ne ara geldin dubaiden ermeni sevgili buldun.
Senin sevgilin italyan ermeni kirmasiymis normalde İtalya'nın sprit hayvanı kurttur ve türk lere benzerler ama turk diyemem de ermeni lere hiç benzemiyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yorulmadın mı hepsinin ilk harfini büyük yazarken? AA demek ki hepsi akraba evliliği :/ şaşırdım
🤣🤣🤣🌅🌅
Türkiye sınırları içinde yaşayan insanlar dışında gerisinin pek bir önemi yok en azından benim için.
Peki
Hırvatlarda Kürtlerle aynı soydan diyorlar, kim kime belli değil
Onlar hep mö şimdi hiç bir hirvatta ortadoğu geni yok fakat ermeniler tam bir avrupa
Roma İmparatorluğunun kalıntıları olmasından kaynaklanıyor
Evet bencede
hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye - mahsun kırmızıgül
🤣🤣🤣
Kürtler İran'i toplumdur Ermeniler farklı Ermenilerle PKK yakındır onlar için Türk'e düşman olan herşey dosttur.
Yo sevgilim ermeni italyan melezi ama pkkli değil
PKK destekliyor dedim ermenileri her ermeni pkk li olamaz herkez savasamaz ve sen 3 gün önce Dubai'de arab sevgilinle buluşmuştun 500 dolar verip gondermisti seni ne ara geldin dubaiden ermeni sevgili buldun.
Hayır eski sevgilim anlamında 🤦♂️🤦♂️
Senin sevgilin italyan ermeni kirmasiymis normalde İtalya'nın sprit hayvanı kurttur ve türk lere benzerler ama turk diyemem de ermeni lere hiç benzemiyorlar.
Hayatında kaç tane italyan gördün de benzemiyor diyorsun yıllardır yaşadım italyada 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Her iki ülkede yaşamış olman lazim Ermenistan'da yaşadınmi
hepimiz hz. maymundan geliyoruz zaten
Saçmalama ya
atalarımız şempanzeydi ablajım
Senin atan darwin xd
@RealistPanda yok abi. darwin atam matam değil. o sadece atamın şempanzr olduğunu keşfetmiş. o bir kaşif.
Olur mu o kendisinin şempanzeden geldiğini keşfetmiş 😃
farketmiyor hepsi termobarik bombalarla yok ediliyor.. o zaman ortada antropolojileride kalmiyor...
Ne diyorsun mal
soruya cevap veriyor mal olan sensin kodumun mali kaybol..
Alayına isyan boş ver biz bize yeteriz
🤣🤣🤣🤣🤣
Sonuçta deriye gittikçe kökler birleşiyor
Olabilir
Evet
Irkcilik yapmayin arkadaslar
Ne önemi var ki bunların.
Önemli diye sormadım zaten
İyi önemli değilse. Niye merak ediyorsun bunu ya da niye sordun
hepside Ermeni tohumu nolcak
Irkcilik yapma
ırkçılıkla ne alakası var ne zmn bize iyi davranmislar