Annemle ayrılar babamla tek yaşıyorum. Son aylarda kendisi bana hep ters soğuk davrandı ve artık ben çok soğudum ondan. Dünde kalbimi çok kırdı. Evimizi çok seviyordum ama artık huzurum kalmadı bu evde mutlu değilim. Onun için yemek hazırlamak istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum ama anneme de gidemem napıcam?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cevaplara bakıyorum da hiçbiri anlamıyor durumun ciddiyetini anlaşılan. Şu an belki yapabileceğin en iyi şey akrabalarında ya da arkadaşlarında kalmak. Aynı evde dayanamazsın bir süre sonra
Aynen herkes her aileyi aynı sanıyor sanırım. Gidebileceğim kimse yok sadece anneme gidebilirdim ama onunla olan durumlar daha da beter onunla hiç aynı evde yaşayamam.
Her ne olursa olsun biraz alttan almaya çalış belki de kötü bir dönemidir şu aralar ondan sana öyle davranıyor olabilir. Kendi haline bırak üstüne gitme düzelir inşallah
Bir şey demiyorum zaten ama bıktım artık ondan. Uyuyordu az önce uyanması bile ağlatacak duruma getirdi beni düşün artık
Tamam bak o zaman şöyle yap otur onunla konuş sorunlarınızı sıkıntılarınızı birbirinize karşılıklı olarak dile getirin. Ve sonra ona sarıl bak her şey nasıl güzel olacak emin ol
Ona sarılmak bile çok fazla zor ve imkansız benim için
Sana ne yapmış olabilir ki kendinden bu kadar soğutması için özelden konuşmak istersen konuşabiliriz
Sıkmak istemiyorum boşver. Ben bebekken babacıymışım ama sonradan babam çok sevdiğim bir eşyayı atmış sanırım bir daha yakınlaşmamışım. İlkokul dönemlerinde baba bile demediğimi hatırlıyorum. Annemle yakındım ona sarılır öperdim falan ama o da kendisinden soğuttu şu an yabancı gibi geliyor yanına gittiğim zamanlar bakıyorum bu annem mi falan diye ve şimdi de anne kelimesini kullanamıyorum ona karşı
Sen insanlardan çok çabuk mı soğursun? Çünkü benim de öyle durumlarım oluyor fakat en fazla 2 güne kalbim yumuşuyor unutuyorum. Her insan farklıdır tabi
Evet çabuk soğurum ama şöyle mesela çok yakınım dediğim insanlardan soğusam da geçer bir süre sonra ama pek yakın değilsem geçmiyor. Ailem konusunda da babamla hep böyleydik yine de seviyordum belli etmiyordum ama son zamanlarda pek bir şey hissetmiyorum. Annem konusu ise kim olsa soğurdu ondan yaptıklarından dolayı
Evet haklısın. Aslında senin onlardan uzaklaştığını farkedip sana yanaşırsalar böyle olmaz sende yumuşayıp onlara yanaşırsın ama ya farkında değiller ya da seni kendi haline bırakmışlar. Ama bu onların seni sevmediği anlamına asla gelmez
Sevildiğini hissetmedikten sonra sevseler ne olacak ki. Ama takmıyorum aile sevgisine muhtacım ama onların sevgisine değil aile olarak görmüyorum onları
😕😕
Universite kazan git baska sehirde oku hayatini kur
Daha 1 senem var önümde nasıl dayanıcam ki
1 sene sikcan dişini
Denerim
Ne zaman dan beri babanla yaşıyorsun
7 senedir
Peki dövüyor mu hic
Hayır
Peki sorun ney ozaman küfür mü ediyor sana
Baban hic evlenme dimi
Yazdım zaten sorunu küfür ne alaka
Annene git ozaman sende
Cevap
Anneme de gidemem yazmışım zaten orada.
Ozaman ayrıl o evden kendine ayrı ev tut
Param olsa tutarım zaten bunlar benimde aklıma gelen şeyler
Peki evde rahat takılabiliyormusun
Cevapp
Ya sanane salak saçma soru sorup durma git işine bir de erkek olmana rağmen kız hesabına geçmişsin beyinsiz
Neden annene gidemiosun
Annem daha da beter ve evli rahat edemiyorum
Baban niye huysuzlaştı
Ya bilmiyorum işte bir sebep yoktu 3 ay falan olmuştur bu günlerde iyi gibiydi ama bir şey demiştim ona ters bir imada bulunmadım asla ama kendisi ters anlamış onu söyleyip duruyor sürekli dünde benim kalbimi kırdı
bunalımda herhalde
Sağolsun kendi bunalımını bana da geçirdi
Benimle gelirmsn peki
Ne gereksiz insansın ya
Sana yardım etmeye çalışan birine böylemi davranıyorsun
Babalara kızılmaz
Her baba aynı değil
Aynı olmayan nedir
Neden kızılmaz kanka
@sakinolunbendilan babadır atadır kardeşim
Babadır atafır diye ağzıma mı sıçsın yani?
@sakinolunbendilan gölgesi yeter öyle deme
Kanka senin başındaki babayla benimki aynı mı? Seninki iyi demekki sen öyle düşünüyorsun. Adına sevindim ama biraz geniş düşün.
@yalnızkişi34 her insan aynı olmadığı gibi aileler, anne babalar da aynı değil. Senin babanla aran çok iyi olabilir ama benim değil. Benim için yabancı gibi sadece masraflarımı karşılıyor hiçbir yakınlık yok aramızda küçüklüğümden beri hep mesafeliyiz. Annemin yanına ne zaman gitsem yüzüme bakmıyor. Son 2-3 aydır da sebepsiz yere böyle tavırlı bir şey olmadığı halde. Huzur kaçırmaktan başka bir şey yaptığı yok
@sakinolunbendilan katılıyorum her anne babayı aynı kefeye koymak fazla saçma
Aynn
bilmez..
Ayrı eve çık imkanın varsa
Yok malesef