kara kurdun hayatını anlatmak istiyorum. tutar mı sizce ve nasıl bir bence yapmam gerekir?
teşekkürler.
teşekkürler.
Tutmaz, bu sitede böyle şeyler çok tutmuyor maalesf, yine de paylaş, elit kesim var, dikkatimi çeker
Fotoğrafları ile şenlendirerek anlatıyorsun. diğer bencelere bak örnek alabilirsin onlardan.
"Bence" diyerek her konudaki bilgi ve tecrübelerini ifade ederek diğer üyelerin görüşlerine sunabilirsin.
Yayınlanan Benceler, yönetim tarafından incelenip, değerlendirilmekte ve beğenilenler seçilmektedir. Bence paylaşımı 'Süper' seçilen üyeler 25 Xper puan kazanırlar. Bence paylaşımı ana sayfada yayınlanmak üzere 'Çok Süper Bence' seçilenler ise 50 Xper puan daha kazanırlar.
Üyelerin yayınladığı Bence'ler hem üyenin profil sayfasında listelenir hem de söz konusu üyeyi takip eden üyelerin Canlı Yayın akışına girer. Yönetim tarafından Süper Bence seçilen bir paylaşım otomatik olarak popüler Benceler arasında yer alır. Ancak, Süper Bence seçilmemiş bile olsa üyelerin ilgi gösterdiği bir Bence Popüler Benceler arasına yerleşebilir, ve daha çok üyeye ulaşır.
Bence paylaşımları hakkında daha fazla bilgi için KizlarSoruyor'un Bencesi "Bence" paylaşmaya hazır mısın? "Bence" özelliği hakkında merak ettiğin her şey burada! yı gözden geçirebilirsin!
şenlendirerek😂😂
efsane bir şey olacak ama. herkes örnek alacak bu hayvanı🤔😂😂
puana gerek yok, herkes okusun😂😂
teşekkürler. pazartesi günü hârika bir bence paylaşacağım😂😂
Cevap
1Cevap
@jcometopapa cüzi bir mebla karşılığı yardımcı olur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar