Acıdım erkeklerimize , acıdım gerçekten yazık. Türk kızlarına mahkum kaldığımız için çok üzgünüm.
Haklı
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genellemeyin insanları bence Türk kızı şöyle filan diye. Bir insanda en son baktığım şeydir işi ve arabası. Ondan önce gelen şeyler var benim için. Kafa yapımız aynı mı? Saygılı mı, edepli mi vesaire... dış görüntü de önemli tabi erkeklere önemli olduğu kadar. Çunkü insan beğendiği insanlanmutlu olur. Ama parası bilmem nesi bunlar en son baktiğım şeyler.
Türk kızı hamkinda ne zaman genelleme yapsam saldırıyorlsr yok genelleme herkes bir mı falan diye soruyorlar, sonra senin anan bacin Yunan mı diyorlsr, evet türk mk. Ablam da öyle. Ben kimseyi syrimadan türk kizinin kotu olduğunu düşünüyorum. Tabi istisnalar var ama şu ukeaynali kız bile çözdyse türk kızını bırak biz de genelleme yapalım demi.
Tamam yapın o zaman ne diyim 🤷🏻♀️
Ya şu erkekleri bi salın da gitsinler Rusya’ya Ukrayna’ya onlarla evlensinler 1 aya kalmaz boynuzları çıkar zaten sonra da ağlarlar
ne ev işi ne temizlik başlarına kalsın bunların
Elimde olsa sktirip giderim biliyon mu? Ne bı ulke kızlarını seviyorum ne de ülkeyi seviyorum. Erkek için cehennem Türkiye. Gitsek ye size de italyan mi geliyor Afgan mı geliyor kim geliyorsa onun canını okuyun.
Zaten erkek nüfusu kadınlardan daha fazla Türkiye’de gidin de yakışıklı kumrallar bize kalsın
Esmerler gidebilir
Açık kumralim, ama saç rengiyle tencrengiyle ne alakası var? Kafan calismiyor sanırım, bu ülke türk erkeği için eziyet esmer kumral farketmez. Elimizde olsa sarışın esmer herkes gitsin. Size de Afgan yaraşır onlarla takılın.
Şaka yaptığımı anlamıycak kadar da alık mısın
Esmer kumral fark etmez zaten karakterliler kalsın. onlar yakışır Türk kızına
Sen bu huyla zaten istediğin ülkeye git ağızdan küfür eksik olmuyor anca Ruslar paklar seni Türk kızı bakmaz
Küfür dediğin sktrip gitmek kelimesi mı? Hiç küfür duymamış hayatında polyanna mısın sen? Neyse onu geçtim sana direkt hakaret falan etmedim ben. Ayrıca Türk kızı bakmaz ne ya? Kaç tane sevgilim oldu benim hepsi türk kızıydı. Ve bu kadar tecrübe yaşamasam Türk kızından nefret etmezdim zaten. Şimdi anan bacın diye girme ablam da türk kızı sizden farkı yok onu dışarda tutmuyorum zaten. Ne biliyim ırktan mı geliyor anlamadım cidden midem kaldırmıyor türk kızlarını.
Ayrıca olay güzellikte değil Rus kizo güzel diye istemiyoruz zaten
Cevap
5Cevap
Kız haklı onu geçelim de kız erkeğe aşık olmuş bir an gözlerini alamıyor ayrıca çok da tatlı 🥺 neyse onlara mutluluklar
Evet aynen öyle
Siz Rusya'ya gitseniz Rus erkekleri buraya gelse... Sadece hayal olması çok üzücü.
Keşke. Bence yalnız kalmalisiniz gelirlerse Rus erkeklerine acırım
Niye acırsın?
Bizim cektiklerimizi çekecekler zor olur. Gerçi acımam ya biz yıllardır cekiyoz
Biraz da onlar çeksin xd
Bizim kızların Rus erkeklerine size davrandığı gibi davranacağını mı sanıyorsun fjsödjsk
Oda doğru gareziniz olabilir bize. Nasıl davranirsaniz davranın zaten sadece bize mutsuz ediyorsunuz kurtulmak istiyoruz ama ne yapayım ülkeden de çıkamıyorum ki
Yo ben Türk değilim sadece olanı söylüyorum. Bizim kızların boy ve renkli göz takıntısı var biliyorsun o yüzden çoğunun Rus erkeklerini iyi karşılayacağını düşünüyorum. Ayrıca sana hak veriyorum Rus kızlarına ben bile tutuluyorum ama sen de bize hak ver :))
Boyum 179 (uzun değil biliyorum) renkli gözlüyüm açık tenliyim dışarıdan baksan bor rustan farkım yok zaten. Bu durumda türk kızlarıyla iyi anlasmam gerekirdi değil mi? Ama değil işte Türk kızı bu. Eziyet ediyor aldatıyor kandırıyor, paragöz. E ne yapıyım ben? Türk kızini seveyim mı? Ama ben türküm yani buraliym ve Türk kizlaroni sevmiyorum işte. Dediğin gibi sarışın renkli gözlülük ile en ufak bir alakası yok sen yanlış anlamışsın sanırım.
Bilmem Instagram'da, Tiktok'da ya da diğer uygulamalarda çok da yakışıklı olmayan Rus erkeklerine bile yürüyorlar. Sadece Rus değil her milletten erkek çekici geliyor sanırım Türk kızlarına. Kısaca Türk kızlarının Rus erkeklerine size davrandıkları gibi davranmayacağına adım kadar eminim.
İkiyuzluler zaten kanlarında var. Umarım bunları deyipte bir Türk kızı ile evlenmem ki zannetmiyorum asla öyle bir ahmaklık yapmam. Hem iki yüzlüler hem de paragöz sinsiler Allah korusun
Sen Türk değilsen alınma , zaten bunların irkinda var. Türk ve kız birleşince iğrenç bir topluluk ortaya çıkıyor. Ablamı da dahil eduyorum bak hiç lafımı esirgemem
Benim annem gerçek Türk (Özbek) sizin kanınız bozuk diye gerçek TÜRK ırkının gerçek TÜRK kadınının kanı bozuk olduğunu düşünmen komik. Elin kürdü, arabı, arnavutu yüzünden benim ırkım niye laf yiyor onu da anlamadım gerçi... Burada bana sözde Türk erkeklerinin k*hpeliklerini de anlattırma. Ne bok olduğu ortada.
Aynen kanka allahın korur seni arap kırması maymun
Ben Anadolu coğrafyasından bahsediyorum. Eminim Anadoludaki türk kızının orta Asya ile alakasi yok. Ben bu coğrafyadan ve kızlarından nefret ediyorum. Bana kanı bozuk dedin, ben Anadolu türküyüm :) Özbek değilim ozbeklere de bir şey demedim hayatımda hiç Özbek görmedim ama buranın kizlari nefret edilesi.
Müslüman bile değilim inancım yok lafın gelişi dedik Arap kırması diyorsun sarışın renkli gözlüyüm, ne diyim sana mk.
E tamam işte Anadolu Türkü ne hepsi arap kürt boşnak dölü. Laf ediyorsan da ya tc kızı de ya da anadolu kadını de benim ırkıma boş laf etme. hadi yallah
Shdjdiejsja yaw git benim irkim diyor senin Türkiye'deki türk kızı ile ne alakan var. Farklı türsunuz. Sen gerçek turksun tamam sorun yook.
Türkiye'deki Türk kızı değil işte hiçbirinde Türklük falan kalmamış onu anlatmaya çalışıyorum bremın
Öyledir zaten. Belki bende türk değilim
belki mi kdsömdke
İç Anadoluyum. Ankara liyim avsar türkü olarak geçiyoruz. Ama görünüş olarak Avrupalı gibiyim bilmiyom
Zamanında oraya göçenler Türktü ama gerek asimilasyonlar gerek farklı etnik kökenlerle karışmalar falan derken kimse de Türklük falan kalmadı.
İyi o zaman türk değilim ne diyim pek de şeyimde değil açıkçası ne olduğum, buradan kurtulmak istiyorum o kadar
ben de...
şimdi buraya genellemeyin ben öyle değilim kalbine bakarım gibi palavralarla gelicek kızlar. 1 2 tanesi normal diye hepsi aynı olmuyor
aynn. sırt sırta verince herşey alınır. yeterki sevginin kökleri sağlam olsun
Harbiden de konuş kral konuş
Bizim kızların bazılarında gereksiz ego var
İnan buna biz de cok uzuluyoruz.
Size kimse katlanamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?