İnsanlar için teşekkür etmek çok mu zor gerçekten. Neden bir teşekkürü nezaketli davranışı yapmak çok zor geliyor. Hayatın her yerinde geçerli bu. Bu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Siz teşekkür eder misiniz?
Siz teşekkür eder misiniz?
Ağzının üstüne yapıştıracaksın. Metroda yer verirsin sanki yer kendisininmişte gaspetmişsin gibi davranırlar. Artık yer vermiyorum, yol vermiyorum memlekette öküzler çoğaldığından beri. Arada bir kaç iyi insan çıkıyor hala neyse ki.
Ben bir cümlede bir kaç kere teşekkür ettiğim oluyor. Teşekkür etmek tabi ki çok önemlidir. Ama etmeyince pek iyi olmuyor. Bazen bazı insanlar çok kibar ve naziktir. Ama bazıları umursamaz. Bir teşekkür etmek bazen çok zor olur.
Tesekur etmek bir sanatir demisler.. Benim icin tesekur etmek zor degildir, ederim yani ne var , gulnuk hayatimdada bolca kullanirim bu cumleyi.. Benim icin zor olan sey ozur dilemek & affetmek malesef ://
www.kizlarsoruyor.com/.../q1529803-lutfen-yardim-edin-cok-kotuyum
BANA FİKİR VERİN
GERÇEKTEN İHTİYACIM VAR YORUMLARINIZA
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
...
Cevap
5Cevap
Teşekkür, Özür dilemek o kadar zordur ki. Bu 2 sini yapamayanlar ve kendisini haklı bulan özür bekleyen insanlar toplumuzda tembel her sözü ağzında insanlardır. Erdem Namus gibi ilkeleri körelmiştir uzak dur bu tiplerden.
Her türlü nezakete teşekkür ederim kelimesini kullanırım onun dışında da yaptığım şeyin sonucunda özür dilemekten gocunmam. Soru için teşekkür ederim😊
Ederim. Teşekkür etmek bir nezakettir. Edilmediğinde morali bozuluyor insanın. Nezaketin üstüne nezaket iyidir. Herkes bu erdemli davranışı gösteremiyor malesef.
Bana yapılan bir şeye karşı mutlaka teşekkür etmeye özen gösteririm ve karşımdakinden de aynı şeyi beklerim.
Benim günlük hayatta sanırım vazgecilmezim olan bir cümle. insan olmanın en önemli yanıda sanırım teveccühü ve teşekkürü tanımak.
Yok be aşırı kibiri insanlar genelde ne özür diler ne teşekkür eder
ben hep etmişimdir ederimde nezaketen bu gune kadar kaybettıgım bişey olmadı..
ben ederim ama bazılaırna teşekkür ettğim için pişman oluyorum. eşek hoşaftan ne anlarki
genelde bayanlarda bu türk kompleklsler daha çok oluyor nedense
Güzel bir konuya parmak bastığınız için teşekkürler bay virgo :))))))))
Güzel bir konuya değindiniz, teşekkürler.
tesekkur ederim.
hicte zor degilmis :D
Herkes ederim diyor peki bu etmeyenler nerede :)
Ederim etmeyenlere de uyuz oluyorum
Teşekkür etmek=Şükretmek gibidir
Ederim 10. cevap benden hadi yine iyisin.
sorundan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar