Merhaba evlatlık olduğumu öğrendim yasal yollarla evlatlık verilmemişim bu yüzden elimde hiç bir veri yok 1 Ağustos 1994 yılında Haseki hastanesinde dünyaya gelmişim beni doğuran annem sivaslı ve üniversite öğrencisiymiş babanın ise Trabzonlu olduğu biliniyor anne üniversite öğrencisi olduğundan evlilik dışı dünyaya gelmişim o tarihlerde de beni evlatlık alan ailenin Haseki hastanesinin karşısında güven büfe adında bir büfesi var ve çocukları olamadığından da evlatlık edinmek istediklerine dair çevrelerne haber vermişler daha sonrası Haseki hastanesi çalışanlarından Hulusi bey ve Ayşe hanım vasıtasıyla aileme evlatlık olarak verilmişim ailem evlatlık alırken adımı sorduklarında ekin olduğunu söylemişler ve sağlık problemlerim olduğunu küvezde yattığımı söylemişler ve ellerine ekin Karapınar yazılı hastaneye ait poliklinik kartı vermişler üzerimde pembe yelek pijama takımı ve bir mama kaşığıyla kırmızı şeffaf renk biberonla teslim etmişler
eğer bunu okuyup böyle bir bilgisi olan varsa dönüşlerinizi bekliyorum
eğer bunu okuyup böyle bir bilgisi olan varsa dönüşlerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bende araştırıp buldum gittim ama sonuç bana hiç iyi bakmadılar eve koyup dışarı gittiler bunun sonucunda doguran degıl buyuten anne dıyıp gıttım sende araştırma bence cunku cok guzel hayatın var onları ogrenınce 1 ay etkısı altında cıkamıyorsun bosver bence
Yine de çok merak ediyorum nasıl buldun aceba ben araştırıyorum ama birşey bulamıyorum nerede yanlış yapıyorum aceba
Ekin hikayen cok dokunakli ama neden ariyorsun ki onlari senin gercek annen baban sana bakip buyutenlerdir doguranlar degil
Onlar zaten benim ailem bu saatten sonra birşey değişecek değil onlara karşı ama ya kardeşlerim varsa onların bana ihtiyacı varsa ya da benim çocuklarımın allah göstermesin bir sağlık problemi olsa ve onlara ihtiyacım olsa bulmalıyım bence bende onlarda bunu bilmeli görüşmesek bile varlığımdan ve varlıklarından haberdar olmak isterim
Anladim ama biliyorsun yobaz cahil bir toplumuz buyuk ihtimalle evlilik disi iliski sonucu dogdun onlar da buna mecbur kaldilar. Yaptiklarini asla onaylamiyorum ama demeknki oylr olmasi gerekiyormus. Zaten ikisinin de su anda birbirinden haberi oldugubu da zannetmiyorum ayrica bulsan bilr onlari prk hos karsilanmayabilirsin ekin
Evet katılıyorum benimde düşüncem öyle muhtemelen ikisininde ayrı ayrı hayatları be aileleri vardır
Yuksek ihtimalle ama seni de anliyorum eminim kim ne derse desin icindeki o merak asla bitmeyecek ya da bastıramayacaksın
Evet öyle insan ne olursa olsun merak ediyor şimdi başına gelmeyen anlamaz diyeceğim çünkü gerçekten öyle ilk öğrendiğimde sürekli akrabam olarak büyüdüğüm insanlara baktım ve düşündüm gerçekten hiç birine benzemiyorum sonra bu sefer aceba kimse benziyorum soruları başladı sürekli düşünüyorum farklı farklı şeyler kuruyorum kafamda zor ve meşakkatli bir durum
Valla anliyorum diyecem de yalan soylrmis olurum ama tahmin edebiliyorum kim olsa merak eder ve bunu bastıramaz. Prki hastane kayitlarindan falan bulma ssnsin yok mu
Mahkeme kararı olmadan böyle bir süreçte bilgi vermiyorlar mahkemeye de başvurdum belki o şekilde bir yol izleyebiliriz bakalım
Tamam o zaman mahkemeyle cozulut bu is ne kadar zamanda sonuclaniyormus mahkeme
Belli değil şuanda sene sonu olduğu ve pandemi içerisinde olduğun ne kadar süre içerisinde olacağı hakkında kesin bir bilgim yok maalesef
Bunca sene beklemissin biraz dahs beklersin sorun olmaz bence
Evet herkesin hakkında hayırlısı olsun bekleyeceğim
Ben de merak ettim acaba nasil insanlar vr nasil hayatkari var şimdi
İşte siz şuanda benim anlattıklarıma bile merak ediyorsunuz ben sürekli bu düşünceler içerisindeyim allah kimseye yaşatmasın tarifi zor bir yaşam oluyor bunları düşünürken
Dogrudur ekin ama bazen meraklar ve hayaller hayal olarak kalmali çünkü gercekler çok aci olabilir
Ay, inşallah bulursun. Müge Anlı programına başvur , buradan birinin bileceğini zannetmiyorum. Müge Anlı hemen bulur.
Defalarca başvuru yaptım sürekli konumu dinlediler yayına alacaklarını söyleyip beni oraya çağırdılar ama ne hikmetse sürekli birşey çıktı ve yayına almadılar
Esra Erol da bulabilir belki ona da başvur
Hiç bir programdan fayda yok enteresan olan şey sürekli arayıp bugün yayına alıcaz yarın yayına alıcaz diyorlar hatta Müge anlı ekibi evime gelip konuyla ilgili kısa bir video bile cekti ama yine dönmediler
Umarım bulursun bulunca ne yapacaksın ne söyleyeceksin onlara?
Aslında hiç birşey söylemeyeceğim şuanda evli ve 2 çocuk sahibiyim aile bağlarım oldukça güzel sadece varlığımdan haberdar olmalarını isterim ve varsa kardeşlerim ve görüşmek isterlerse onlarla bağ kurmak isterim her ne kadar birbirimizi tanımıyor olsakta eminim ki kan bağı farklı birşeydir
üzüldüm inşallah bir an önce bulursun
İnşallah
Burdan 5 sezonluk dizi çıkar. Neyse bu işin şakası. Bulmak istediğine emin misin? Onlar yıllarca arayıp sormamışlar 😟
Bende bir anne olduğum icin onu kendi yerime koyuyorum belki çok saçma gelecek 5 dakikalık zevki için belkide hayatıma mal oldu ama Eğer ki şartları el verseydi bence hiç bir anne evladını bırakmazdı sene 1994 aile baskısı parasızlık belkide gennçk cahillik hepsini yaşamıştır belkide bildiğim hikayenin hiç bilmediğim kötü bir gerçeği vardır o yüzden her türlü tanışmak onları görmek isterim
Olabilir ne diyelim hakkında hayırlısı olsun umarım dilediğin olur 🙏
🙏🏻
Müge Anlı, Esra Erol ve daha bi kaç program daha var böyle eminim ki başvurmuşsunuzdur umarım sizi de çağırırlar.
Çok başvurdum inşallah birgün çıkabilirim
Hadi inşallah çağırırlar seni. Çıkarsan soruyu güncelle merak ettim ben de 🌸
Tamam güncellerim teşekkürler 😊🙏🏻
tam esra erol luk bir konu.. oraya bi mail at sen.. hemen seni programa çıkarıp bulurlar ananı babanı.. programda dna testi sonuçların açıklanırken seni izliyor olacağız.. yıldızın parlasın.. bye
Maalesef çağırmıyorlar başvurmadığım program kalmadı sürekli konuyu dinleyip ayaklarına çağırıp süre yetmedi diyip gönderdiler
Tamam da hastanede kaydı vardır illa ki.
O kişi ben olmadığım icin kayıtlara ulaşamıyorum beni evlatlık alan ailem evde doğurduğuna dair muhtarlıktan bir rapor alıp direk kendi nüfusunda hayata geçirmişler
polise gittiniz mi? önemli bu.
Evet gittim ama ne hastane çalışan kaydımı veriyorlar ne de o tarihte doğruma dair doğum evrakımı anca mahkeme kararı olması gerekliymiş bunun içinde başvurdum ama bakalım her yerden deniyorum şansımı
Müge anliya çıkmalısın. Allah yardımcın olsun
Teşekkürler
Veren yok
yeni mi öğrendin
Bir seneye yakın oldu öğreneli