Aile & Toplum Kadınların şerrinden Allah'a sığınırım , peki siz kime sığınırsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz kime siginirsiniz? Zeus Amon Buda Allah Kimseye sığınmam ben güçlüyüm tek başıma alt ederim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınların şerrinden Allah'a sığınırım , peki siz kime sığınırsiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birKarasevdali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kadınlar ölmeyecek gibi yaşarlar ama bakarsın ki ölüm gelmis. Göz yaşı döker Allah'a sığınırım 0 0 Yorumla
Alfakız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl İnsanların şerrinden hayvanlara sığınırım 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman nereye geldik bir anda neresi burası lan daha demin evdeydim eve götürün beni oğlum fenalık geçiriyorum lan harbi evde değildim lan daha demin evdeydim. Yorumla Alfakız +1 yıl Kdmemmfmsmdmff iyi misin karşim Yorumla Soran +1 yıl O sırada şeker 🍬 patlatıyordum kardesşsim pardon kafam iyiydi Yorumla Alfakız +1 yıl Güzel kafaymış güle güle kullan cjzncncn Yorumla Soran +1 yıl Şeker ister misin? Gıdda bu gıdda bereket bereket 🍬🍬🍬🍬 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman Yorumla Alfakız +1 yıl Şeker falan aman aman tövbe tövbe Yorumla Soran +1 yıl Şeker patlatıp kafa yapmak istediğin zaman gel kardeşimm , şimdi bir tane daha patlatıyorum muhtemelen bu sefer meksikaya giderim hiuuu Yorumla Alfakız +1 yıl Tamam kardeşim sana iyi kafa bulmalar güle güle Yorumla Soran +1 yıl Neyse şaka yapmıştım Yorumla
cilekcck Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl A m kölesi olursan siginirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Seve seve olurum Yorumla cilekcck +1 yıl Olursunuz tabi siz a m icin ananızı satarsiniz Yorumla Soran +1 yıl neresi burası lan daha demin evdeydim eve götürün beni a. ına koyarım oğlum fenalık geçiriyorum lan harbi evde değildim lan daha demin evdeydim. Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim ben bir a m kölesiyim a m için böbrek ciğer haysiyet ne varsa satarım , sonra a m için intihar ederim sonuçta a m bu kkutsal Yorumla Soran +1 yıl Benim Allah'ım a m olmuş kardeşim a m a m Yorumla cilekcck +1 yıl En azından dürüstsün nasil bi oros pu cocugu olduğunu anlat ki bizde seni taniyalim Yorumla Soran +1 yıl Aman aman kardesim a m gördüğüm zaman tapiniyorum sonra yerli dansı yapıyorum. Ondan sonra yalıyorum kardeşim Yorumla
OzgeHakymz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Allah cc 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman kardeşim deme öyle kardeşim aman aman Yorumla
_Leyna_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Ahahahah amin amin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman amin amin , daha demin evdeydim neresi burası lan, harbi evde değilim lan beni kim getirdi buraya? Yorumla Soran +1 yıl Daha demin evdeydim harbi evde değilim lan Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınlara 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman nereye geldik bir anda buraos neresi lan daha demin evdeydim, eve götürün beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar ölmeyecek gibi yaşarlar ama bakarsın ki ölüm gelmis. Göz yaşı döker Allah'a sığınırım
İnsanların şerrinden hayvanlara sığınırım
Aman aman nereye geldik bir anda neresi burası lan daha demin evdeydim eve götürün beni oğlum fenalık geçiriyorum lan harbi evde değildim lan daha demin evdeydim.
Kdmemmfmsmdmff iyi misin karşim
O sırada şeker 🍬 patlatıyordum kardesşsim pardon kafam iyiydi
Güzel kafaymış güle güle kullan cjzncncn
Şeker ister misin? Gıdda bu gıdda bereket bereket 🍬🍬🍬🍬
Aman aman
Şeker falan aman aman tövbe tövbe
Şeker patlatıp kafa yapmak istediğin zaman gel kardeşimm , şimdi bir tane daha patlatıyorum muhtemelen bu sefer meksikaya giderim hiuuu
Tamam kardeşim sana iyi kafa bulmalar güle güle
Neyse şaka yapmıştım
A m kölesi olursan siginirsin
Seve seve olurum
Olursunuz tabi siz a m icin ananızı satarsiniz
neresi burası lan daha demin evdeydim eve götürün beni a. ına koyarım oğlum fenalık geçiriyorum lan harbi evde değildim lan daha demin evdeydim.
Kardeşim ben bir a m kölesiyim a m için böbrek ciğer haysiyet ne varsa satarım , sonra a m için intihar ederim sonuçta a m bu kkutsal
Benim Allah'ım a m olmuş kardeşim a m a m
En azından dürüstsün nasil bi oros pu cocugu olduğunu anlat ki bizde seni taniyalim
Aman aman kardesim a m gördüğüm zaman tapiniyorum sonra yerli dansı yapıyorum. Ondan sonra yalıyorum kardeşim
Dostum niye genelleme yapmışsınız
Allah cc
Aman aman kardeşim deme öyle kardeşim aman aman
Ahahahah amin amin
Aman aman amin amin , daha demin evdeydim neresi burası lan, harbi evde değilim lan beni kim getirdi buraya?
Daha demin evdeydim harbi evde değilim lan
Kadınlara
Sana
Aman aman nereye geldik bir anda buraos neresi lan daha demin evdeydim, eve götürün beni