Gündem Kürtler sağcı mı olur, solcu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece merak ettim farklı bi amacım yok. Ayrım falan değil. Sadece merak ettim lütfen linçlemeyin? Güncellemeler+1 yıl İkiside vardır elbet ama çoğunluk? çoğunluğu nedir sizcr? Kürtler sağcı mı olur, solcu mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sol ağırlıklı herhalde. Yılmaz Güneyi severler Ahmet Kayayı severler. Bunlarda solcu olduğu için geneli solcudur. 3 1 Yorumla Soran +1 yıl evet benimde çevremde öyle teşekkürler
Kemaldes Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Solcu olur sosyalistiz biz emekçiden ezilenden tarafız 1 10 Yorumla Soran +1 yıl benimde ailem kürt ve solcu Yorumla Kemaldes +1 yıl Sağcı Kürt de var solcu Türk de bu aslında tamamen kişiliktir ben de kürdüm :) Yorumla Kemaldes +1 yıl Burdan bişi yazma aklında olanı özelden yaz bak mesela biri demiş PKK solcu ama boş Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya her küry her solcu pkklı değil bıktım artık Yorumla Kemaldes +1 yıl Ben mi sen mi illallah Yorumla Soran +1 yıl vallaha billaha yeter yaw Yorumla Kemaldes +1 yıl Ez din bum yaw 😂 Yorumla Soran +1 yıl welle bessee yaw Yorumla Kemaldes +1 yıl Bana bi yazsana 😂😂😂 edi bese Yorumla Soran +1 yıl temam😂 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Çoğunlukla kişilik meselesi. Ama geneli solcu. Neredensin bu arada. Ben Diyarbakır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl muş Yorumla matemist +1 yıl Yaa :) Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Biz kürtler ne sağcıyız nede solcu sizler gibi insanız 2 0 Yorumla
serhadofermi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Solcu, çünkü biz yıllardır ırkçılığa maruz kaldık. Bizden birçoğu topraklarından ayrılmak zorunda kaldı. şu an bile halen topraklarına dönemiyor bile 1 0 Yorumla
Perperik62 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Ezici çoğunluk solcudur. Kendimden biliyorum. 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ezici derken? Yorumla Perperik62 +1 yıl Büyük çoğunluk yani. Yorumla Soran +1 yıl anladım sağol Yorumla Bezginbiri10 +1 yıl Eklesene beni bayılırım solcu kürtlere dhsjsks Yorumla
furkn4141 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Sağcısı tam sağcı solcudan kasıt hangi taraf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hdp solcu mu? Yorumla furkn4141 +1 yıl Batıdaki kürtler biraz daha sağcı oluyor. Çünkü doğudakilere göre daha kültürlü oluyor doğruyu yanlışı görüyor. Yorumla
Irresponsible06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu bı şekilde ayıramayız ikiside vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl peki çoğunluk? Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. pkk lılar solcu kürtler sağcı olur :D 4 0 Yorumla
Umudunuz10 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Gündem konusunda 608 cevap paylaştı. Geneli solcu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet bende öyle biliyorum Yorumla Umudunuz10 +1 yıl Sende mi öylesin😂 Yorumla Soran +1 yıl evet bende öyleyim bi arkadaşım kafamı karıştırdı Yorumla Umudunuz10 +1 yıl Ne dedi ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sol ağırlıklı herhalde. Yılmaz Güneyi severler Ahmet Kayayı severler. Bunlarda solcu olduğu için geneli solcudur.
evet benimde çevremde öyle teşekkürler
Solcu olur sosyalistiz biz emekçiden ezilenden tarafız
benimde ailem kürt ve solcu
Sağcı Kürt de var solcu Türk de bu aslında tamamen kişiliktir ben de kürdüm :)
Burdan bişi yazma aklında olanı özelden yaz bak mesela biri demiş PKK solcu ama boş
ne alaka ya her küry her solcu pkklı değil bıktım artık
Ben mi sen mi illallah
vallaha billaha yeter yaw
Ez din bum yaw 😂
welle bessee yaw
Bana bi yazsana 😂😂😂 edi bese
temam😂
Çoğunlukla kişilik meselesi. Ama geneli solcu. Neredensin bu arada. Ben Diyarbakır
muş
Yaa :)
Biz kürtler ne sağcıyız nede solcu sizler gibi insanız
Solcu, çünkü biz yıllardır ırkçılığa maruz kaldık. Bizden birçoğu topraklarından ayrılmak zorunda kaldı. şu an bile halen topraklarına dönemiyor bile
Ezici çoğunluk solcudur. Kendimden biliyorum. 😅
ezici derken?
Büyük çoğunluk yani.
anladım sağol
Eklesene beni bayılırım solcu kürtlere dhsjsks
Sağcısı tam sağcı solcudan kasıt hangi taraf
hdp solcu mu?
Batıdaki kürtler biraz daha sağcı oluyor. Çünkü doğudakilere göre daha kültürlü oluyor doğruyu yanlışı görüyor.
Bunu bı şekilde ayıramayız ikiside vardır
peki çoğunluk?
pkk lılar solcu kürtler sağcı olur :D
bir şey derdim de neyse
sağda olur solda olur
Geneli solcu
evet bende öyle biliyorum
Sende mi öylesin😂
evet bende öyleyim bi arkadaşım kafamı karıştırdı
Ne dedi ki
Kürtlerim bir kısmı haindir
Sağcımüslüman