Erkeklerde neden mahremiyet yok?

Ben tek erkek çocuğum küçükken 7 8 yaşlarında alt tarafım çıplak gezerdim. Hiç kimse birşey demezdi. Hatta evde misafir olsa dahi farketmezdi. Ama kız kardeşlerimde böyle değildi. Tabii sünnet sakalarida yaparlardı. Biraz daha büyüyünce artık kızmaya başladılar. Donunu giy yoksa keserim gibi sözler dendi. IlkOkulda 5. sınıfta erkekleri tahtaya çıkarıp testis kontrolü yaptılar. Kızlara başlarını masaya koymalarını istediler. Tabi koymayıp görenler oldu. Dalga geçenler oldu. O zaman daha sünnet olmadığım için de dalga geçtiler. Sünnetimde akraba komşu herkesin içinde evde oldu. Düşünsenize en mahrem yerinizi zorla açıp kesip ve dalga geçiyorlar. Yanlış kesilip tekrar aynı şeyi yasamamda ayrı bir durum oldu. En son askerde denetleme var diye etek trasi kontrol için donları indirdik. Benim askerlik yaptığım yerde kadın rutbelilerde vardı. Gözleri bayram etti. Sinsi gülme gözlemledim. Bunların birini kendi iraden ile yaparsan tacizci sapık olursun. Başka irade gücü ile yaptırırlarsa erkek adam birşey olmaz denir. Ya da bu duruma düşen bir tane kız var mı? Uzun oldu kusura bakmayın. Eski resimleri görünce aklıma geldi.
Erkeklerde neden mahremiyet yok?