Fake kadin hesabı açıp zorlaki birseyler yasamaya calışan gaylara beylere gözüm çarpıyor dikkat ettimde bide kadin olduklarini idda ediyorlar pes etmeden amaç neki zorla yapilan şeyden ne zevk alınırkı?
Not: erkeklerin neden hep foto istediklerini buldum sanırım kizlar atsanizda zor inanirlar muhtemelen çünkü kendi cinsimizle ugrsiyoruz kandirmaya calisiyorlar hak verin bizede 😂
Not: erkeklerin neden hep foto istediklerini buldum sanırım kizlar atsanizda zor inanirlar muhtemelen çünkü kendi cinsimizle ugrsiyoruz kandirmaya calisiyorlar hak verin bizede 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Iyyy iğrenç 🤢, dünyanın kanununu bozmayın erkekler kızlar için, kızlar erkekler için. Birde bunu normalleştirmeye çalışan pislikler var.
erkekler trans kisilikleri kabul etmedigi icin kadin gibi davranip elde etmeye calisiyorlar yalansiz dolansiz birbirlerini bulsalar ya oysa ne gerek var fake hesaba kadin rollerine simdi gelde inan karsindaki gercekten kadinsa bile kadin olduguna 😀
bu kulaklar daha neler duyacak acaba
artik kimin asil cinsiyeti ne şüphe eder oldum 😀 bir kadin gibi yazisim birseyler yasamaya calisiyorlar ee ben gercek kadinlara da zor inanicam artk ona üzülüyorum 😀
tövbeler olsun burdan gay erkeklere sesleniyorum lütfen öyle şeyler yapmayın kızların da kısmeti kapanıyor durun lütfenn
ee sonra nedn erkekler foto istiyo ses atmamizi istiyo diyorsunuz tedirgin oluyoz napalim kestaneyi çizdirmekten 😀
Sitede üyelik açarken kadın erkek ve trans olarak açılmalı
transi kabul etmedigimiz icin biz erkekler bu yuzden kadinmis gibi yaklasiyorlar elde edebilmek icin
Hiç denk gelmedim özelim kapalı isteselerde ulamaşazlar neyse gizliye alimde riske gerek yok bu yaştan sonra adımız çıkmasın
olurda bir kadinla konusmak istersin dikkat et kadinmi degilmi
Konuşmuyorum direk maksat vakit öldürmek😀😀
o zmaan icin rahat etsin ama dikkat yinede
Bu ne lan hiç gülüceğim yoktu😂😂😂
yaklasik 1 yildir bu durum boyle ses falan at diyorum inanmak icin baska bi kiz arkadasina ses attirip onuda bana atiyo adamlar çok iddalı işlerinde
Oha dikkat et
bi süre karsi cinsle alakami kestim dikkat etmek icin 😀
Evet moda
neden ama kafayi yiycem ya 😀