Aile & Toplum Kız arkadaşımı nasıl hamile bırakabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ondan intikam almak istiyorum çünkü anneme küfür etti onda iz bırakıcı ceza olarak bunu buldum onu nasıl kandırabilirim Güncellemeler+1 yıl mk feministleri Kız arkadaşımı nasıl hamile bırakabilirim? Cevapla Hamilelik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kartalnecmi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Böyle beyinsizin bende annesine küfür ederdim, kız haklı. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Sus mk feministi Yorumla kartalnecmi +1 yıl Anneni sxikeyim senin. Yorumla Soran +1 yıl Ben tehlikeli biriyim bak Yorumla kartalnecmi +1 yıl Ağlaya ağlaya intikam mı düşüneceksin velet? Yorumla benaslındayoum +1 yıl MVKDFBDWKLGBBWKGLBG Yorumla Soran +1 yıl Aptal kıZlar Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle intikam mı olur tecavüz etti bana dese kız donuna kadar alır avukatla görürsün. İntikam alacaksan adam akıllı bir intikam al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun serhoş edicam Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Abi niye bu kadar ciddiye aldınız soruyu. Basbayağı troll. Yapmayın etmeyin ya.😂😂 2 0 Yorumla
hibos Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl yaa abicim Obliterate diye bir kelime var türkçe meali keşke hiç var olmasaydın 0 2 Yorumla hibos +1 yıl feministlerin ben de ya olayın feminizmle alakası yok gayet haklı bir linç Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir şeyin olmayacağınız biliyorsun Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Saçmalama ya ona en büyük ceza geçmişin de senin olman zaten 0 0 Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Insanlarin genel sorunu laf çok ama onu yapicak g. t yok 0 0 Yorumla
busemyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sen bir bacım evladısın zaten. Kız annene küfür ederek en doğrı hareketi yapmış. 0 16 Yorumla busemyyy +1 yıl kardeşim Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Efendim abla Yorumla busemyyy +1 yıl Ana bacı bende sövdüm de klavye saçmaladı Yorumla Soran +1 yıl Hmm ucuz kurtulmuşsun dua et Yorumla busemyyy +1 yıl Slxhskdjd Allah için kurtulmasam nolcak Yorumla busemyyy +1 yıl Artık benim için de burdan bi soru sorarsın millete Yorumla Soran +1 yıl Sadece yeşil çam filmi izledim Yorumla Meddiii +1 yıl Buraya gorus yapan elimi s... bildirim dekisi oldum Yorumla busemyyy +1 yıl Meddiii daha ne istiyorsun skxhskd Yorumla Soran +1 yıl Tatava yapma çay yap Yorumla Meddiii +1 yıl Çay olsa da içsek harbi Yorumla Soran +1 yıl Yok mu Yorumla Soran +1 yıl Sizin evde Yorumla Meddiii +1 yıl Var da rahatsizim kalkip demleyemiyom Yorumla Soran +1 yıl Hmm Bir akıl vereyim mi Yorumla
Elagözlüqızzzzzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl bi ceza la bu ucu sanada dokunur ama 😂😂😂 1 2 Yorumla hibos +1 yıl arkadaş o kadar *** ki... Yorumla Soran +1 yıl Sinirim geçti zaten Yorumla
açmayançiçek55 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl içineee ılık ılık boşal işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk boşalcam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Terapi almalısın 1 3 Yorumla justgirl1 +1 yıl Terapi değil acil timarhane Yorumla Soran +1 yıl mk delileri Yorumla Soran +1 yıl Kız bu sorudan sonra hesabı kapattı mk Yorumla
sakinleşlütfen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl kafani skym senin ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Delik yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle beyinsizin bende annesine küfür ederdim, kız haklı.
Sus mk feministi
Anneni sxikeyim senin.
Ben tehlikeli biriyim bak
Ağlaya ağlaya intikam mı düşüneceksin velet?
MVKDFBDWKLGBBWKGLBG
Aptal kıZlar
Böyle intikam mı olur tecavüz etti bana dese kız donuna kadar alır avukatla görürsün. İntikam alacaksan adam akıllı bir intikam al
Doğru diyorsun serhoş edicam
Abi niye bu kadar ciddiye aldınız soruyu. Basbayağı troll. Yapmayın etmeyin ya.😂😂
yaa abicim Obliterate diye bir kelime var türkçe meali keşke hiç var olmasaydın
feministlerin ben de ya olayın feminizmle alakası yok gayet haklı bir linç
Böyle bir şeyin olmayacağınız biliyorsun
Saçmalama ya ona en büyük ceza geçmişin de senin olman zaten
Insanlarin genel sorunu laf çok ama onu yapicak g. t yok
eğer öyle bir şey yap kıza inşallah o odadan sağ çıkmazsın
Sen bir bacım evladısın zaten. Kız annene küfür ederek en doğrı hareketi yapmış.
kardeşim
😂😂😂
Efendim abla
Ana bacı bende sövdüm de klavye saçmaladı
Hmm ucuz kurtulmuşsun dua et
Slxhskdjd Allah için kurtulmasam nolcak
Artık benim için de burdan bi soru sorarsın millete
Sadece yeşil çam filmi izledim
Buraya gorus yapan elimi s... bildirim dekisi oldum
Meddiii daha ne istiyorsun skxhskd
Tatava yapma çay yap
Çay olsa da içsek harbi