Allah peygamber aşkına ayı nedir ya? Beni özleyince ayıcığa sarıl mesajı da varsa bu ilişki sezon sonunu görmeyen diziler gibi yayın hayatı son bulur. Ayrıca eve direkt kargo yollanmamış 🧐 neden acaba?
Görselde gördüğün kişi 2014-2015 siyasal bilimler ve kamu yönetimi Türkiye birincisi ülkenin en geniş yelpazeye sahip nish parfüm tedarikçisi, 12 bin Slav kadın takipçisi var VK taygun92 yazınca görürsün yani seni takacagini dahi sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
benim sevgilim kar küresi ve ayıcık yollamıştı :D
😂yaaa çok şeker ama
Dantelli mi olsun.. saten düz mü 😂😂
Aptal mısınız ya
Kızım a. ptal sensin.. ikizlere takkeye bozulmadın.. buna mi bozuldun 😂😂 gayet esprili de yazmışım gece gece 😂😂
Kolye
Ben de öyle düşünüyorum böyle ikimizin ismi yazılı
Klasik ya da senin en cok sevdiğin birsey ne dediysen ona son zamanlarda spoiler vermiştir
Valla ben hatırlamıyorum ama o hatırlıyo olabilir. Yüzük olmaz dimi o yüz yüze olacak bir şey
Kıskançsa olabilir 😃 al tak diye ama düşük ihtimal
Bence ikimizin adı yazılı kokye yaptırmıştır
Bencede
Cok klişe
Evet ama ikimizin de adının yazdığı bi kolye gönderir diye hissediyorum acayip derecede. Bu değil midir sence
İkizlere takke
ŞELDNCJCKPFĞEÖVKCĞFLRMV
Aynen, kargo gelince ne geldiğini yazarsın buradan,
Ok
Tartı
Tartı ne alaka
Kilona dikkat edersin pek beceremiyoruz şu dönemde
Ben beceriyorum
Sordun tartı dedik işte aw uzatma
Kes
Ne alakaymış domates soyarsın tartıyla ne yapılır
Ayı aldıysa ayrıl
Görmedim daha. Şubeye gidicem bi hafta içinde gelirmiş
Ayrıca neden ki
Sen dediğimi yap yeter. İleride dua edecen
Niye ki yav. Çok mu kılıbıkça
Allah peygamber aşkına ayı nedir ya? Beni özleyince ayıcığa sarıl mesajı da varsa bu ilişki sezon sonunu görmeyen diziler gibi yayın hayatı son bulur. Ayrıca eve direkt kargo yollanmamış 🧐 neden acaba?
Ailem henüz bilmiyor. Onunkiler biliyor da benim yaş biraz küçük olduğu için bilmiyorlar bizimkiler.
Anlıyorum. Kardeşim her şey için erken. Bu yaşta eğitime odaklanın aşk/meşk işleri gelip geçici. Ekonomik özgürlüğünü eline al ondan sonrası kolay
Dildo
Çok kekosun sen ya ppdeki sensen eğer
Görselde gördüğün kişi 2014-2015 siyasal bilimler ve kamu yönetimi Türkiye birincisi ülkenin en geniş yelpazeye sahip nish parfüm tedarikçisi, 12 bin Slav kadın takipçisi var VK taygun92 yazınca görürsün yani seni takacagini dahi sanmıyorum
Tm
toka almıştır
One ya hiç yollamasın daha iyi, tokam yoktu hiç zaten
beğenmiyor birde bak bak
Beğenmedim 👎
inş aldığı şey kargoda kırılır , görgüsüz seni
yaw he he
Kırılınca da he he dersin değil mi
inşallah kırılır , aldatıyodur da sen anlama diye hediye göndermiştir 😂😂😂😂
Tamam kesin aldatılıyorum 😂
👏👏👏
Haşlanmış yumurta