Lütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL yargılama?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
3 kez yapılmasını hakım göz onunde bulundurur ve dolandırıcılıkta mebla onemlı degıl pek nıyet onemlı o anlamda şansıznızı fazla zorlamamanızı saglık verırım burası turkıye nıtelıklı dolandırıcılığın cezaları cıddı anlamda yuksek oluyor 2 sene bıle bır ınsanın hayatını bıtırmeye yeter doyaya işlenecek sabıka kaydı cabası ölünceye kadar pesınden gelır iş başvruu vs heryerde kafana vurulur bu
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Beraat aldım
- Soran+1 yıl
3. Demi yoksa hakim karar verdikten sonraki ilenecek suç için mi? Çünkü birtane daha var onun duruşması Nisan 'da
- Soran+1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Sabıkası yok ise Hgb kararı verilebilir. 4 tane dosyam var benimde gençlik hatası olarak, hgb verildi hepsine. Gerçi şu an hgb bozuldu nolucak allah kerim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok geçmiş olsun peki bişey sorabilir miyim mesela benim 3 tane varya biri beraat biri hgb verilirse verildikten sonra ki diğer durusmam da ne olur o damı hgb ya da beraat olur?
- 6 ay
@Masteɾ selam nitelikli dolandırıcılıkla suçlanıyorm wp üzeri dolandirici birine elektronik sigara satiyo adam da aliyo ama kargo bitmiyo satıcı numarası bana ait değil hesapta ait değil iletişim numarası benim kaybettiğim hattıma ait sanırım ve ağır ceza mahkemm olacak 700 TL zarar
- +1 yıl
Küçük meblağlar için ciddi cezalar verilmez sanıyorum
01 Yorumla- 6 ay
ɾ selam nitelikli dolandırıcılıkla suçlanıyorm wp üzeri dolandirici birine elektronik sigara satiyo adam da aliyo ama kargo bitmiyo satıcı numarası bana ait değil hesapta ait değil iletişim numarası benim kaybettiğim hattıma ait sanırım ve ağır ceza mahkemm olacak 700 TL zarar
- +1 yıl
😊dolandiricilik suçunun cezasi 11000000138182811111 maddesinde serbet bırakilacaktir
00 Yorumla - +1 yıl
Bişey olmaz
116 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten mi 😭
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kaç dosyası var toplam.
09 Yorumla- Soran+1 yıl
3 dosya
- Cevap sahibi+1 yıl
Üçünde de zarar giderimi yapılmış ve savcı istinaf etmiş değil mi. Sanık da tutuksuz yargılanıyor halen. Dosya şu an BAM'da yani. bence bak kararı mahkemeyi onar. Beraat alır. Sonuçta uzlaşılmış dava. Savcı ihtimal sanığın birden fazla kez aynı suçu işlediği gerekçesiyle tutukluluk isteyip istinaf etmiş. Bence bişey çıkmaz çıksa bile bunun yargıtayı var daha...
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu gerçekten işte bu cevabı arıyordum Allah ne muradiniz varsa versin inşallah hapse girmem evet zararlar giderildi 🙏🖐️
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim 😊
- Soran+1 yıl
Beraat aldım
- Cevap sahibi+1 yıl
Demiştim 😊
- Soran+1 yıl
😚🤗
- Soran+1 yıl
Peki son bir soru 3. su kaldı oda nişanın 15 inde ama o bunlardan tek farkı yani daha iyi olmasının sebebi kovuşturma aşamasında yani dava açılmadan önce uzlasildi o yüzden etkin pişmanlıktan yargilanacagim sizce o ne olur?
- Cevap sahibi+1 yıl
İlk celsede karara çıkar beraat alırsın yine 😊
- +1 yıl
Aıwkwkssoslsoxld
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi