İkinci fincanımı içerken size bir hellooğğ diyeyim dedim. Üç fincan içiyorum ben genelde. Sizde durumlar nasıl? Genel olarak da durumlar nasıl, kahve bahane :)ps. evet evden çalışıyorum 🤓
Günde kaç fincan filtre kahve içiyorsunuz, kahvesi olanlar paylaşabilir mi☕️?
İki kupa dolusu içiyorum ama kahve değil keçi sütü, sabah ve akşam. Kahve ise gün ortasında sadece bir fincan yeterli geliyor. Afiyet olsun iyi çalışmalar 😊
Teşekkürler eder ve açıklamamı yaparım, ben çok geç tanıştım kendileriyle bir bardak iki bardak derken aldı götürdü beni ve düzenli olarak tüketmeye başladım, faydası şöyle sütün her türlüsü en başta kemik sağlığına çok iyi gelir, daha sonra kilo vermede, sindirimi kolaylaştırma da ve iltihabı azaltmada çok büyük etkileri var. Ayrıca insanı sıcak tutar. Ben piyasada dolaşan standart sütlere pek güvenmediğim için çok güzel ve damak zevkime uygun bir şekilde tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ayrıca cilde çok iyi gelir hani 😉
Filtre kahve çok nadir tüketiyorum; ama sütlüsüne bayılıyorum. Sadesi çok acı oluyor ve aniden 10 küp şeker atasım geliyor (Normalde şekersiz içiyorum). Genelde günde bir fincan sütlü Türk kahvesi içerim.
Normalde günde 2 bardağı geçmem ama bu gün çok çalıştım, çok yoruldum ve devam edebilmem için biraz daha kafeine ihtiyacım var. Türk kahvesini de es geçerim ayrıca 😎
Hayatımda hiç filtre kahve içmedim. 😊 Türk kahvesi ve Nescafe tercih ediyorum. Geceleri de çay!
Hemen hemen her gün 1 Nescafe içerim. Sağlam bir sponsor buldum. Nescafe’ye ne zaman yazsam, kırmayıp hediye gönderiyorlar. Ben şimdi nasıl sevmeyeyim? 😄
bundan yapıyorlar şubelerinde de. adı Pike Place Roast Çekirdek Kahve. french press, kağıt ya da metal filtre makinesi olarak çekirdeğini çektirebilir ya da internetten çekilmiş olarak sipariş verebilirsin.
Asiri kahve bagilimsiyim ben. O kadar ki nescafenin bana sponsor solmasigerekiyor o kdar cok yani :) karantina da bugn temzlik utu vs gecicek ama yrn allah kerim 🤔☺
Ortalama günde 1 fincan filtre 2 fincan nescafe tüketiyorum, iş stresi yüzünden kafein bağımlılık seviyesinde, eskiden çok fazla tüketirdim ancak sağlık açısından sıkıntı olduğu için ancak sayıyı bu kadar indirebildim
Sabahları ders öncesi bir kupa öğütülmüş kahve içiyorum. Ders sonunda dinlenmek için bazen bir fincan Türk kahvesi içiyorum. Kafein bağımlısıyım sanırım. Kahvesiz güne başlayamıyorum.
Kahveyle aram yoktur. İçersem dibek kahve içerim. O da kokusu ve tadı rahatsız etmiyor diye. Diğer kahve çeşitlerinin tadı bana aşırı rahatsız edici geliyor.
Sabah kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası öğlen 1 akşam üzeri 2 bardak içerim genelde. Ama çok yoğun antrenmanlarım oluyor yani fazla içmem sorun olmuyor bana uykumu da etkilemiyor
Kahve içmeyi seviyorum ama çok içemiyorum içersem günde bir fincan içerim, Türk kahvesi de nescafe de tüketirim. Az önce içtiğim için fotoğraf paylaşamıyorum, size afiyet olsun.
Ağırlık sporu yapan biri olarak spordan yarım saat önce bir fincan filtre kahve içmem gerekiyor. Malesef french press te kahve çiğ kalıyor. Makinasini alacaktım o da olmadı. Yapanım yok çok mağdurum.
Sabah french press im basarken kırıldı, yenisini sipariş verdim. Dayanamadım Türk kahvesi mantığında yapayım dedim, sakın ola siz yapmayın diye söylüyorum kahveden soğudum...