Neden o acı dolu ve ömür boyu süren travma sırasında erkek çocukların pipisi herkesin önünde kesiliyor ehil ve uzman olmayan kişilerce ve de ayrıca tüm gereksiz kişiler çocuğa çıplak bakıyor, öpüyor, kameraya alıyor? Kızlara yapılsa hapis cezası alırsın çocuk tacizi diye, erkeğin cinsel organını kesip; çocukla pipi de küçükmüş, malı büyütmüşsün, çükünü keseceğiz, bamyana bakacağız, utanma, erkek adam ağlamaz diye dalga geçiyorsun kimse bunu taciz olarak görmüyor. Seni de çırılçıplak tüm komşu ve akrabalar önünde soyup kollarından bacaklarından tutup Allah'ın verdiği pipini kesseler ağlarsın herhalde. Üstelik çocuk bedenindeki yara dışında şiddete eğimli bir birey olarak yetişip ömür boyu travma yaşıyor. Erkeğe ve kadına şiddet bu yüzden sünnet olan ülkelerde daha fazla. Dinimiz bunu farz kılmamış, dileyenlere de 7 günlükken isterseniz hastanede uygun steril ortamda çocuk cerrahisi uzmanına yaptırın demiş. Nedir tüm bu çocuk istismarı, dine aykırı erkeklik söylemleri, düğünler ve erkek tacizi? Artık kadın hakları diyenler buna da ses çıkarsın. Milyonlarca mağdur var mağdur olduğundan habersiz. Bu kültürde yetişen erkek herkesin başına bela oluyor. Evde okulda askerde şiddet ve travma, hakaret sonra erkekler niye böyle. Yaşanan travmalar fark edilmese de çok büyük. Bir kıza yapamayacağın şeyi erkeğe de yapma.
Ben Bir sürü insanın önünde 13 yaşımda oldum bizim mahallede bizim köy ve mahalleden bir sürü insan. Ve içinde 2 yaşından yaşından 13 yaşına kadar bir sürü küçük kız önünde çırılçıplak küçücük kızların en önde olup her anını izlediği ve her şeyi gördüğü ve çoğunun gelerek ve dil çıkarak gelin gelin kızlar abiyi çırılçıplak soydular diyerek dışarıda ki arkadaşlarını çagırdıkları ve onların koşarak gelip beni izlediği, en önden ve benim çok utanmıştım. Küçük kızlar dışarı çıksın demiş ama kimse çıkmamış hepsi izlemiştir operasyonu.
Başından sonuna kadar. Çoğu bana gülerek ellerini makas gibi yapıp dalga geçiyorlardı çıkmıcaz izlicez bizde her şeyi diyor işte abiyi soyuyorlar ve hiç bir şey kalmadı üzerinde demekeri. ben cıkın dedikçe dahada gülüp eğlenmeleri ohoh yapıyorlardı oh seni görüyoruz demeler, dil çıkarmalar, hepbi ağızdan Semih çırılçıplak diye bağırmalar, şehvet ile bakmalar. pipim kesilirken zevk alıp gülmeler ağlama diye dalga geçmeler, fotoğraf çekmeler sonra oporerasyonda beraber yanımda benle fotoğraf cektirmeler, sonra pipime dokunmak istemeleri bazılarının dokunup beni acıdan bağırtması, sünnet sonra beni banyo yaparken izlemeler eve gelip ve çektikleri fotoğrafları bana göstermeler, beni kızdırmalar, fotoğraflarını evdeki odalarına çerceveledip büyütüp asmalar, Sünnet önce banyo yaptırdılar bana o kızlar. Oraya da girdi. Bir kısmı banyonun içinde tüm banyo kızlar ile dolu. Hepsi beni izliyor mavi leğende yıkanıyorum ve geri kalan kısmı banyonun hemen önünde içerideki kızlara siz dışarı gelin biz girip izleyelim diyorlar! Tartışma oluyor aralarda en büyık kız 13 yaşında bir iki tani geri kalan 10 yaşında ve daha küçük yaş küçük olan kızlar bir göremiyoruz diye en öne alınıp öyle izlenmişlerdi beni 13 yaşında sünnet oldum. Hatta kızlar hem topluca hemde tek tek fotoğraf çektiler yan yana. Hemde pipimi tutarak elleriyle..
Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du. Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
Sağlık için yapılan bir şey ve kültürümüz de bu var bunu bu boyutta düşünen aileler zaten bunun mahrem olduğunu bilip uzman kisilere hastanelerde yaptırıyor eski nesil yüzünden bazı şeyler absürt kaçıyor bu da onlardan birisi anlatımınız harika ama.
Kardeşim biz o zamanlar zengindik ben özel bir hastanede dikişsiz şekilde sünnet olduğum halde birisi kamerayla girdi. Hatta kan tutuyormuş ilk darbede bayıldı. İyi ki videom kısa. 😂
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yeni nesil hastanede sunnet oluyor bu durumu niye bu kadar abartiyorsun. Bizde sünnet olduk hiçte utanılacak bir tarafı yoktu. Sen kendini pamuklara sar yolda düsersin felan bir yerin incinir tramva yaşarsın. Ulan yeri geliyor asker oluyorsun dağda bayirda geziyorsun arkadaskarin vurulunca gözünün önünde parçalanıyor. Biraz erkek ol. Hristiyanlarda sünnet oluyordu bir hükümdar müslümanlık yayılmasını önlemek için hristiyanlarin sünnet olmasını yasakladı. Sırf sizin amacınız aslında İslâma saldırı.
Konuyu nasıl buralara nasıl çektin anlamadim. Ben mahremiyet ten söz ettim. Herhangi bir dine saldırı yok. Işin yapılış tarzı yanlış bana göre onu yazdım. Sizle tartışmaya girmeyecem. Bundan sonra size cevap yazmayacağım.