Arkadaşlar lütfen empati yaparaktan yorum yapın 6 gün önce annem evde yokken üvey babamın tacizine uğradım sinir krizi geçirdim ve bıçakla bu hale getirdim çok hafif derindi şu an ne psikolojik olarak nede bedenen çok kötü bir haldeyim Allah için kötü şeyler yazmayın kimsenin başına böyle bişey getirmesin size sorum şu bu iz geçer mi şu an 6. Günü ve fotoğrafını attığım gibi aynı ya da böyle bişey daha önce yapan var mı varsa lütfen görüşünü yazabilir mi
Eczaneden yara izi giderici krem iste. Etkili bir tane versinler. Anneni durum hakkında en kısa zamanda bilgilendir. Bir daha kendi canına böyle zarar da verme. Bırak, ayıbın cezasını sahibi çeksin.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anneme söyledim bu olaydan sonra eve gitmedim Zaten annemde bende uzaklaştırma aldık inşallah en ağır şekilde öder cezasını. Birde bıçak izi mi bu
Gecer diye düşünüyorum. Bende onceden bundan cok azicik derin yapmistim, asagi yukari ayni. Gecti, 1 aya kapanacagini dusunuyorum. 1 haftaya farki gorurusun. Bu arada taciz icin keske yapabilecegim bir sey olsa, cok üzgünüm. Konusmak istersen veya dertlesmek yazabilirsin cekinmeden. Gecmis olsun. 🌺
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun peki bişey sorcam varsa öncesi ve sonrasını atabilir misin mimarlık fakültesinde okuyorum işime okulum tarafından belli olacak diye çok korkuyorum
Güz3lim o izler gecer merak etme ama o pislikten kurtulman lazim annene soylemedinmi annen boyle biriyle yasadigini biliyomu bak guzelim bunlar normaal seyler deyil annnenle konus sikayetci olun yapma gece gece üzdün...
benımkı cok derındı haftada 1 surudm 6 ayda gectı bana dıkıs mıkıs attılar kemık gozukuyordu ama her gun sursem 2 ayda gecerdı ben yanlıs kullanmısınm gunde 2 kez daıresel hareketle surecen ızden korkarsan kıstayız zaten kımse gormez yaz olsada fondotenle kapatırdın sorun mu
Bundan daha derin yaptiklarim 1 ay gibi bi sürede tamamen gectiler. Ama eğer fazla derin yaparsan geçmliyorlar. Umarim en kisa sürede iyileşirsin, geçmiş olsun. Umarim bir daha kendine böyle bir sey yapmak zorunda kalmazsin, seviliyorsun 🫶🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hiç birinin bedduasını aldın mı? Bu nasıl şanssızlık a. mk senin üvey babanın ben a. mına koyam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merhem sür ve annen evde yokken odanın kapısını kitle
Franksiyonel lazer diyorlar benim bi bilgim yok o konuda bir an önce tamamen geçmesi lazım çünkü mimarlık fakültesinde okuyorum bu şekilde gerek arkadaşlarım gerek hocalarım gerekte iş hayatımı çok etkileyecek
Benim de bir fikrim yok ama arkadaşım doğum lekesini lazerle geçirdiydi bundan 100 kat daha zor doğum lekesini çıkarmak ama sen bir daha kendine zarar verme gerekiyorsa şikayet o piçi okulunu biter işine git ve Aztek başına kendi hayatını kur çok üzüldüm gerçekten ama ne olursa olsun bir daha kendine zarar verme asla
Biliyorum çok zor ama kendini hayata adapte etmelisin ama bir an önce yeniden kendi paranı kazanmalısın kendi istediğin yaşantıyı yaşamalısın yoksa evlenirsin yine üvey baban gibi onun bunun evladı birisi çıkar sen kendi hayatını idame ettirmelisin hiç bir zaman kimseye muhtaç kalmamalısın
Rica ederim kendine iyi bak olur mu sadece güzelce okulunu bitir işe gir paranı kazanıp kimseye muhtaç olmadıktan sonra hayat o kadar güzel ilerliyor ki kendimden biliyorum lütfen ama lütfen bir daha kendine zarar verme
Allah düşmanımın başına dahi vermesin o kadar kötü bişey ki o kadar iğrenç ki bu saatten sonra artık tek düşüncem bir an önce mezun olup işime yönelmem birde bu yarayı geçirebilirsem
Çok derin değil çok rahat geçirirsin yarın fiyatını sorarım gerekirse yardımcı da olurum tek isteğim kendini çabuk toparla sağlam bir şekilde ayağa tekrar kalk ve savaş
Yarın işe gideceğim 8 de uyumam gerek ancak gerçekten çok sinirim bozuldu arkadaşım kurusu herife iyi geceler sağlığına dikkat et herşeyin telafisi var sağlığın tedavisi yok