Aile & Toplum Yarın dışarı çıkarsam ceza yer miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yarın markete kadar gidicem evde eksik olanlar var eve yakın zaten 19 yaşındayım polis falan beni görürse sorun olur mu? Güncellemeler+1 yıl Bisikletle gidicem 2 dakika bizim yaş yasağı sürüyor birde Yarın dışarı çıkarsam ceza yer miyim? Cevapla Fal Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RASKOLNlKOV Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sorun olacağını sanmıyorum maske mesafene uy sorun olmaz 1 0 Yorumla
ertu5234tr Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl niye çıkıyorsunuz marketin uygulamasi var ordan sipariş ver? evden odeniyorsa öyle öde veya kartla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendim gitsem daha iyi olur Yorumla ertu5234tr +1 yıl başkasını gönder? dikkat et Polis falan olur Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı. 10 17 arası cıkarsın yemezsin ceza o saatler arası serbest market alışverişleri için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaş altı için genel yasak ya o yüzden merak ettim Yorumla Nixantos +1 yıl Ee ay k durumu yaşiyom ondan dedim market ve alişverişler için sadece bu dediklerim Yorumla
arfdkyl Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Saat 10:00 ile 17:00 arası marketlere serbest zaten sen 1-2 arası git kalabalık olur o saatlerde arada kaynarsın 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yakın mesafelere gidilebiliyor. Ceza yemezsın. Yersen gel , ben ödeyeceğim :D 0 0 Yorumla
Birinsan_ben Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kimliğini sorar ama git ya bişi olmaz cezanı öderim 0 0 Yorumla
iamCihangir Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Merhaba, evde gidebilecek başka bir birey varsa sizin gitmeniz doğru değil ceza yersiniz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sorun olacağını sanmıyorum maske mesafene uy sorun olmaz
niye çıkıyorsunuz marketin uygulamasi var ordan sipariş ver? evden odeniyorsa öyle öde veya kartla
Kendim gitsem daha iyi olur
başkasını gönder? dikkat et Polis falan olur
10 17 arası cıkarsın yemezsin ceza o saatler arası serbest market alışverişleri için
20 yaş altı için genel yasak ya o yüzden merak ettim
Ee ay k durumu yaşiyom ondan dedim market ve alişverişler için sadece bu dediklerim
Saat 10:00 ile 17:00 arası marketlere serbest zaten sen 1-2 arası git kalabalık olur o saatlerde arada kaynarsın 🤣🤣
Yakın mesafelere gidilebiliyor. Ceza yemezsın. Yersen gel , ben ödeyeceğim :D
Kimliğini sorar ama git ya bişi olmaz cezanı öderim
Merhaba, evde gidebilecek başka bir birey varsa sizin gitmeniz doğru değil ceza yersiniz.
markete gitmek serbest zaten
Yersin 20 yaş altı yasak
Yersen yazarsin öğrenmiş oluruz
Yok olmaz
Çıkma
sorun olmaz
Derdini anlatırsın