Aile & Toplum Suçsuz yere müebbet (ömür boyu) hapis cezası aldınız, ne yapardınız? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bütün deliller sizi gösteriyor ama konuyla alakalı hiçbirşeyden haberiniz yok, ömür boyu hapis cezası aldınız ne yapardınız?Ben kafamı vura vura hayatıma son verirdim heralde. Suçsuz yere müebbet (ömür boyu) hapis cezası aldınız, ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Abidikgubidikss Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Allah göstermesin düşüncesi hile korkunç inançlı olmasam intihar diyeceğim ama inancım var heralde sonuna kadar kendimi savunmaya çalışırdım napim. 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl helal Yorumla
üyeismiolmayankadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yapacak birşey yok derdim koğuşun hanım ağası olmaya bakardım sdfjskd 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl ahaha deli Yorumla
Zevkle Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://voca.ro/1nEHx4y1udj1 1 8 Yorumla Geralgine +1 yıl En iyi erkek görüşü seçicem. Yorumla Zevkle +1 yıl Eyvallah🙏🏻 Yorumla BuranınBeybişkosu +1 yıl çok kral sesin var Yorumla Zevkle +1 yıl @BuranınBeybişkosu teşekkür ederim Yorumla Geralgine +1 yıl İnanma banada aynısını dedi, feyk hesap zaten para koparmaya çalışıyor Yorumla Geralgine +1 yıl Resmin çözünürlüğünden anlayabilirsin aga Yorumla Zevkle +1 yıl 🙂 önüme gelenle konuşmam reis birde para isteyen birine vermem😀 Yorumla BuranınBeybişkosu +1 yıl @Geralgine Sen kimsin lannnn Yorumla
34ONUR Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı. Belki suçsuzluğum, yıllar sonra anlaşılır ama iş işten geçmiş olur. Örnekleride var. Yapacak bir şey yok. Allah'ın adaleti tecelli eder muhakkak. 1 3 Yorumla Geralgine +1 yıl En iyi 2. görüş seçicem teşekkürler. Yorumla 34ONUR +1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla 34ONUR +1 yıl Son olarak, öncelikle önemli olan, bir insanın vicdanen rahat olmasıdır. Yorumla
Arabın_Gahvesi Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aklıma suçsuz yere yillarca hapis yatan hata anlaşılınca özür dileriz deyip salıverilen adam geldi 😀 vardır bundada bir hayır deriz demekki Allah bizi dışarıdaki kötülüklerden korumak istiyor diye dusunuruz 0 0 Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemeğin önüne gelicek bütün gün faso yatıcan olur bana uyar 1 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bütün delilleri üzerime topladığım için saflığıma yanardım 1 0 Yorumla
haticeokdnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Orada bir sürü ceza işlerdim müebbet yedigimi haketmek için yoksa deliririm 2 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Mantıklı :) Yorumla
Altyn97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl oyle bişey olursa herkes bana yuz çevirir o yuzden bende hayata🙁 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Hmmmm Yorumla
Qizemliayim Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Öyle bisi başıma geldi... Savaştim ve lider oldum kendi çapımda 1 5 Yorumla Geralgine +1 yıl müebbet mi? Yorumla Qizemliayim +1 yıl Yalan ve ihanet vs vs Yorumla Geralgine +1 yıl Soruyu tam olarak anlamadın sanırım , ömür boyu hapisten bağsettim. Yorumla Qizemliayim +1 yıl Öyle birseydi zaten ama boşver Yorumla Geralgine +1 yıl Anladım geçmiş olsun Yorumla
bu_da_kim_ki Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Bu soruyla ilgili bir gorsel geldi aklima bulursam atacagim. Gorseli gorunce aglamistim. 0 8 Yorumla Geralgine +1 yıl Hadi bul :) Yorumla bu_da_kim_ki +1 yıl Yorumla bu_da_kim_ki +1 yıl Hakliligimi ispatlamadan ölmek istemem senin aksine. İnadina yaşarim. Yorumla Geralgine +1 yıl Gerçekten haksız yere mi müebbet yiyo Yorumla bu_da_kim_ki +1 yıl Evet 40 yil yatmis ve cikmis. Hakliligin fotografi bu. Yorumla Geralgine +1 yıl Vay bee ağlarım şimdi ben.. :/ Yorumla bu_da_kim_ki +1 yıl Nolur agla Yorumla Geralgine +1 yıl Pıttt pıttt :'( Yorumla
XRedSonjaX Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cıldırırımmmm savaşırım özgürlüğüm için 1 0 Yorumla
Yemelikfistik Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Ömürboyu alıp en fazla 16 yatar cikarim 1 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bir kağıt bir kalem isterim başka birşey istemem. 1 0 Yorumla
KinderCrepe Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kabus gibi. Delirmemek elde olmazdı sanırım. 1 0 Yorumla
kmavdfp2 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Sucsuz olmadigimi kanitlayana kadar ugrasirim 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yapıcak bişey yok allah düşürmesin ne diyim 1 0 Yorumla
epifani0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ezel geldi aklıma üzdün gece gece 🥺 2 7 Yorumla Geralgine +1 yıl Üzülme.. Yorumla epifani0 +1 yıl geçti artık... Yorumla Geralgine +1 yıl Özür dilerim aykız.. Yorumla epifani0 +1 yıl neyse sorun değil :( Yorumla Geralgine +1 yıl Neden aykız diye sormayacak mısın :) Yorumla epifani0 +1 yıl yooo Yorumla Geralgine +1 yıl Peki :-D Yorumla
Arktas Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cezaevinde intihar ederdim 0 1 Yorumla Arktas +1 yıl İntihar ederdim Yorumla
0XxDenizxXx0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sevgilimi de yanıma versesel ömür boyu kalırım knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah göstermesin düşüncesi hile korkunç inançlı olmasam intihar diyeceğim ama inancım var heralde sonuna kadar kendimi savunmaya çalışırdım napim.
helal
Yapacak birşey yok derdim koğuşun hanım ağası olmaya bakardım sdfjskd
ahaha deli
https://voca.ro/1nEHx4y1udj1
En iyi erkek görüşü seçicem.
Eyvallah🙏🏻
çok kral sesin var
@BuranınBeybişkosu teşekkür ederim
İnanma banada aynısını dedi, feyk hesap zaten para koparmaya çalışıyor
Resmin çözünürlüğünden anlayabilirsin aga
🙂 önüme gelenle konuşmam reis birde para isteyen birine vermem😀
@Geralgine Sen kimsin lannnn
Belki suçsuzluğum, yıllar sonra anlaşılır ama iş işten geçmiş olur. Örnekleride var. Yapacak bir şey yok. Allah'ın adaleti tecelli eder muhakkak.
En iyi 2. görüş seçicem teşekkürler.
Eyvallah 😀
Son olarak, öncelikle önemli olan, bir insanın vicdanen rahat olmasıdır.
Aklıma suçsuz yere yillarca hapis yatan hata anlaşılınca özür dileriz deyip salıverilen adam geldi 😀 vardır bundada bir hayır deriz demekki Allah bizi dışarıdaki kötülüklerden korumak istiyor diye dusunuruz
Yemeğin önüne gelicek bütün gün faso yatıcan olur bana uyar
Bütün delilleri üzerime topladığım için saflığıma yanardım
Orada bir sürü ceza işlerdim müebbet yedigimi haketmek için yoksa deliririm
Mantıklı :)
oyle bişey olursa herkes bana yuz çevirir o yuzden bende hayata🙁
Hmmmm
Öyle bisi başıma geldi... Savaştim ve lider oldum kendi çapımda
müebbet mi?
Yalan ve ihanet vs vs
Soruyu tam olarak anlamadın sanırım , ömür boyu hapisten bağsettim.
Öyle birseydi zaten ama boşver
Anladım geçmiş olsun
Bu soruyla ilgili bir gorsel geldi aklima bulursam atacagim. Gorseli gorunce aglamistim.
Hadi bul :)
Hakliligimi ispatlamadan ölmek istemem senin aksine. İnadina yaşarim.
Gerçekten haksız yere mi müebbet yiyo
Evet 40 yil yatmis ve cikmis. Hakliligin fotografi bu.
Vay bee ağlarım şimdi ben.. :/
Nolur agla
Pıttt pıttt :'(
Allah korusun. Delirirdim herhalde
Cıldırırımmmm savaşırım özgürlüğüm için
Ömürboyu alıp en fazla 16 yatar cikarim
Bir kağıt bir kalem isterim başka birşey istemem.
Kabus gibi. Delirmemek elde olmazdı sanırım.
Sucsuz olmadigimi kanitlayana kadar ugrasirim
Yapıcak bişey yok allah düşürmesin ne diyim
Ezel geldi aklıma üzdün gece gece 🥺
Üzülme..
geçti artık...
Özür dilerim aykız..
neyse sorun değil :(
Neden aykız diye sormayacak mısın :)
yooo
Peki :-D
Bunalıma girerim muhtemelen
intihar ederim