Annem vefat etti annem benim her seyimdi canım ciğerim kalbim her şeyimdi normal anne-kız ilişkisinden daha güzeliydi bizimkisi ben onum herseyiydim o benim birbirimizden başkasını görmezdik her yere beraber giderdik her şeyi beraber konuşurduk her şeyimdi... Annem öldükten sonra annemden kalan para beni kesinlikle ilgilendirmiyor ama babam ve teyzemgil çok ilgileniyor teyzemgil biriktir diyor babam bana ver ben sizin ihtiyaçlarınızı karşılayan kisiyim onlara ne diyor bu durumda annem ne düşünürdü diye düşünüyorum ama çıkış yol bulamıyorum para kesinlikle beni ilgilendirmiyor benim canım gitmis parayı napayım bi tane ablam var her şeyi gelisiguzel yapıyor birazcık da özenti zaten annem her zaman sen onlara bakma kendi ayaklarının üstünde dur ben ölünce derdi ben de kimseye yüz vermiyorum kendi halimde yaşıyorum ablam biraz vicdan azabı cekiyor çünkü annemin ömrünü ablam bitirdi öl Çok yaşa lafları kulağımda şimdi de vicdan azabından dolayı bana yakınlaşmaya çalışıyor ama ben asla yüz vermiyorum bi gün annemle kavga ederken ablam dedimki kendi kendime eğer annem ölürse asla yüzüne bakmayacağım dedim bu anlattıklarım sadece bi kısmı neler neler yaptı benim anneme ama ben annemi hep korudum hep asla yalnız bırakmadım onun yanında o konuda rahatım akrabalarım sen büyük ol diyip duruyor o mu abla ben mi bana asla ablalık yapmadı şimdi tek istedigi canım ablam diyip sarılmam ama benim ciğerim yanıyor ciğerim annem dışında kimseye güvenmem ben bu hayatta her neyse ne yapmam gerekiyor bana biraz fikir verin lütfen...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yaşa olacak bi yer
Güncellemeler
+1 yıl
Bi yeri sansurluyor öl den sonra
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler