Kürtlerden sarışın olan var mı?

Merhaba ben üniversiteli bir genç kızım her neyse daha tam korona Türkiyede çoğalmadan önce doğal olarak okula gelip gidiyordum sonra bizim sınıfta bir kaç kız sarışın mavi gözlü ve güzel kızlar nerelisiniz diye sorduğumda doğu bölgelerini söylediler kürt müsünüz diye sordum evet dediler ve bir tanesi ile arkadaşım ailesini görseniz sarışınlar hepsi çok şaşırdım bir tane 4 yaşında erkek kardeşi var maşallah nazer değmesin ben hayatımda böyle güzel çocuk görmedim yeşil yeşil gözleri var adı kerem çokta tatlı kürtlerden bu kadar güzel insanlar var mı ya ben şuana kadar net söylüyorum o kız ve ailesi kadar güzel bir Türk ailesine rastlamadım bu arada ben türküm ve kızın yanında kendimi çok yetersiz hissediyorum öyle güzel yani ama abisi gerçekten taş gibi sarı sarı mavi gözlü kaslı beyaz falan abisine aşık oldum galiba.
Güncellemeler
+1 yıl
Biride 13 yaşında bir kız kardeşi var 175 boyunda çok duru güzelliğe sahip büyüyünce manken olabilecek potansiyele sahip.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazıları yablış anlamış ben kürtleri ayırmıyorum sadece merak ettim ve sordum aksine kürtlerin güzel bir ırk olduğunu düşünüyorum önceden çocukken tam bilmiyordum o yüzden insanların dedikleri gibi sanıyordum ama gerçekten güzel bir ırk.
Kürtlerden sarışın olan var mı?