Şişkolarla dalga gecen insanların okuyunca zevk alayacagı yazı yazıcam sende gel gizliden dalga gececek arkadas?

Bildiğin 10 20 kilo vermem lazım o derece şişmanım herkes benimle dalga geciyor kezban diyor 18 yasındayım ve boyle 8. sınıftan beri böyle beni kız yerine alan yok ben erkekmisim gibi konusuyorlar benimle bildiğin erkek kıyafetleri giyiyorum bıktım artık şişmanım evet anladım niye herkes ikide bir bunu hatırlatıyo tam mutluyum ablamın sevgilisi bana şişko sen sus benide yersin falan dedi tabi ordan çekip gittim gece hıçkıra hıçkıra ağladım her gün kendime zarar vericem sonunda bu dereceye geldim her gun aglamaktan bıktım yaşamak istemiyorum şişmanım hakkım yok buna ben bunu anladım herkes güler arkandan laf yapar hep birlikte gülerler böyledir bu sınıftada dünya geldi deprem oldu falan derlerdi 9. 8. sınıfta falan şişkoysan kız değilsin doğrular aynaya bakıyorum kendime güzel bişey söyleyemiyorum bile evet şimdi benimle dalga geçin alıştım artık sizde hakaret edin alıştım çünkü ama her gün nasıl ağladığımı ben bilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederim zayıflamaya calısıcam ama ınsanların boyle yapması ıyı mı? boyle yapınca ellerıne ne gecıyor?
Şişkolarla dalga gecen insanların okuyunca zevk alayacagı yazı yazıcam sende gel gizliden dalga gececek arkadas?