Uni okurken evlenen varmi?
Bence cinsellik genc yasta yasaninca guzel
Bence cinsellik genc yasta yasaninca guzel
üni okurken ne evlenmesi be. 3 kuruş parayla aç aç gezmek içnmi.
Erkek buyuk olrsa sorn olmaz
ben moruklardan hoşlanmırom :)
Buyuk dedigim 4 yas falan
olsun o da fzla kazanamaz ev geçinemez canım
Geri odemeli bursu odememek icin gayet mantikli bir durumdur :)
Ahahahah
ilk başlarda sana güzel gelir sonra görürsün gerçekleri
Neden
o yaşta düğünle nişanla uğraşırsan derslerin aksar mezun olduktan sonra bir de bakmışsın aldığın eğitimden bir şey anlamamışsın. sonra iş bulma derdi. hadi zar zor buldun evlisin kocanla/karınla olan sorunların, ev geçindirme, aile baskıları, yaşıtların istediğini yaparken onlara özenip onların yaptığını yapmak isterken seni engelleyen kocan/karın. ben bunu yapmadım ama arkadaşlarım çok sıkıntı yaşadı inş sen bunları yaşamazsın da mutlu olursun.
Bilemicm ins
Katiliyorum erken kalkan erken yol alir
Dimi :)
Oha. Arkadasin onden ucmus. Okul btmeden cocuk olmaz bence. once bekarmis gbi evlilik yasamak lazm
Valla hayran kaldim
Ben daha 18 yasindayim. biraz daha olgunlasmam lazm evlenmek icin. Ins banada erken evlilik nasip olur
Aynennoyle. 2 sene sonra istiyorum bende
Cevap
15Cevap
Cinsellik genç yaşta yaşanınca güzelse üniyi niye bekliyorsun? lisede evlen?
aday olsa hemen
neden bu kadar çok istiyosun evlenmeyi :D mesele sadece cinselllikse onu her türlü yaparsın
Baba parasiyla da ev gecindirir kocan. Is bulana kadar zaten kavgalar olur aile ici gecimsizlikten evlilik biter
evlenenler gördüm mutlularda eğitimleri daha iyi ilerlıyor hatta hazırlıkda tanışıp yazın evlendıler
Peki evlerini nasil gecindiriyorlar?
Ayyy ins sansima :)
Ben o bakimdan demedim.
Cinsellik yasamak icin belediyeden izin almaya gerek yok diye dusunuyorum
Dinin ney senin
Ne alaka?
Cok alaka. Eger ben muslumanim diyosan zina yapmicaksin
Eger imam nikahi kilcaksan birsey diyemem ama sadece belediye evliligi ise ona karsiyim. peki ben sana soriyim neden belediye nikahi kiliosunuz? İslamda dini nikah yeterli degil mi
Eskiden resmi nikahmi vardi? Simdi var. Kanun nasilsa ona gore hareket etmek zorundayiz
Oyle muta nikahi oluyor sen zip zip kadin degistiremezsin
Sen sus saygisiz cahil. Sen cok modernsin dimi. Kiyamamm yobazmisim ya
Hayir birlikte yasiyip dini nikah kiyardi sana sen de allah huzurunda evlenmis olurdu kimse de karisamazdi sana sen bence popoyu saglama almak icin belediye nikahi kiliosun.
Tabikide popoyu saglama alicam. Ne sandin :)
Bu sekilde dusunmen yanlis peki neden kocandan ne umuyorsun ki evlenirken
Univde evlenince devletten kredi aliyosaniz kredilerin iadesi olmuyo yani bursa donuyo ama sartlarinedir bilmiyotum.
üniversite okurken evlenen salaktır zaten çevren kız ve erkek kaynıyo onlarca kızla beraber olmak varken sadece biri ile hayatını yaşamadan olmass bence
Orrosssbu bir kadinla evlenirsin sen
yooo erkekler her kadınla yatar kalkar ama sonunda bakire bir kızla evlenirler DOST ACI SÖYLER!!!
Biliyorum
o zaman iyi düşün bence sonra karar ver
Asla kimseyle evlenmeden birsey yapmam.
Onunla bununla olacağina eş ile olsun daha iyi.
peki evlenmeden yaşayanlar cevap vermesin mi. d
#Cinsellik amaçlı mı evleniyosun
Ne keko insanlar var sırf sevişmek için evlenecek ondan sonra iki sene sonra tekmeyip dışarı atacaklar haberi yok.
Versek o* oluyoruz evlensek orospu. Nedir abi sizin derdiniz
Yazdığımdan onu mu çıkardın kekocuk.
En çok kıskandığım insanlardır
Sıkıcı.
Neden
Bence de öyle.
ooo yaşadın mı yoksa sen?
evet ben :)
Nasil. bir duygu anlatirmisiniz rica etsem
erken yaşta yaşayınca daha rahatsın ve ilişkide dalgalanmalar daha az herşeyi beraber öğreniyorsun
Evet zina yapmaktansa evlenmek daha iyi. Tam azmisken evleniyosun baya firtinali olur. kac yasnda evlendnz peki
20 yaşında zaten üni de daldan dala atla atla sonra üni bitince aynı hayatı arıyor insanlar artık o yüzden ıssız adam herkes :)
ben 20 de evlendim
Haha :) peki evi nasil baktiniz esinizde uni okuyormuydu
evlenelim mi ;D
sev onu sev onu sev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar