Hamileyim ve söylemeye utanıyorum?

Bu saate kadar gözüme uyku girmedi hep bunu düşünüyorum.. Haklı olarak düşüneceksiniz, hem kocan, hem de o işi yaparken kafan ayıktı. Biz mantık evliliği ile evlenmiştik ve sadece bir geceliğine duygusal bir an yaşandı. O gün onun oldum ve etkisi çok kısa sürdü 2 aydır hamileyim ona söyleyemiyorum çünkü hem iş için evlendiğimiz için çocuk söz konusu değildi hem de o kadar uzağız ki ayrı yataklarda yatıyoruz tanıdığım kimseye de söyleyemiyorum.. Sakın aldır demeyin çünkü karnımdaki bebeği çok seviyorum. Umarım siz bana doğru bir akıl verebilirsiniz.. Sadece paylaşmaya ihtiyacım vardı ve tavsiyede de ihtiyacım var.. Bu arada. Biz lise arkadaşıydık. O zamanlar samimiydik saçlarımı okşardı ve ben o zamanlar ondan hoşlanıyordum hâlâ hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama bu rahatsız edici durum bana huzur verici geliyor karnımda onun bebeğini taşımak.. Neden artık konuşmuyoruz çünkü benimle yakınlaşmak istemiyor.. Sınırları var.
Sizce ne yapmalıyım? Ona açılmalı mıyım? Aslında bunu yapmayı çok istiyorum çünkü biz yabancı insanlar gibi olan karı koca olsak da içimde hâlâ ona karşı bir şeyler yaşıyor sanırım hissediyorum.. Eğer anlatırsam peki, bunu nasıl yapmalıyım? Evi süslemeli miyim yoksa sadece ışığı kapatıp sarılacak mıyım? Bilemiyorum.. Karmakarışığım..
Hamileyim ve söylemeye utanıyorum?