+1 yılsanırım komşu kızın annesi geceleri çalışıyor diye beni hergece evlerine çağırıp orda zorla bana sahip olmasıydı.. benim yaşım 7 falandı onlarınki 9 du.. iki kızkardeşlerdi.. annemden biz evde korkuyoruz diye izin alırlardı bende salak gibi giderdim.. sonra ikiside bana sahip olurlardı.. çok utanırım bundan.. o yüzden şimdi bütün kızlardan uzak duruyorum.. hiç sevgilim olmadı.. bunalım falan sanırım.. (( aslında bir tane olmuştu ama ben öyle sanıyormuşum :) ))
04 Yorumla- +1 yıl
:) yaa öyle profesyonel yardım gerekmiyor.. ben o sorunları sanırım 15 yaşımda falan aştım.. geride bıraktım.. ama yapı olarak değişemedim hiç.. yani bugün gidip bir kızla konuşamıyorum.. ya da ne bileyim elini falan hiç tutamam.. :) mesela herkes derki ilk aydan öpüşüyoruz falan ben 1 kişi sevmiştim onla 1 sene falan çıktık elini bile tutamadım kaldıki ne öpüşmesi :) öyle şeyler hayal bile edemiyorum sevgimden sanırım.. :)
- +1 yıl
evet aslında iyi bişey ama çok acı veriyor.. :) hayatın boyunca yapayalnızsın.. birini sevsen gidip konuşamıyorsun açılamıyorsun.. bütün onca şeyi kendi içinde yaşıyorsun.. sonra haliyle kendine hayal dünyası yaratıyorsun.. bütün kimseler yok sadece sen ve sevdiğin kız :)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞuanda israile birşey yapmamak insanlık ayibi kanim donuyo müslüman kardeşlerimiz katlediliyor kanka ve biz bir şey yapamiyoruz ve seyrediyoruz
Yer ile yeksan olasin İsrail...
Filistin mahsunsun:(12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kanks EİC için ;)
en utanç vericisini hatırlamıyorum ama 14 yaşındayken hoşlandığım çocuğu arkadaşlarıyla avmde görmüştüm yanına gidemiyordum yanımdaki arkadaşım onlara doğru hızla giderken ben de onu çekiştiriyodum belinden gitmesin diye bir baktım çocuklar bizi izliyor gitmek zorunda kalmıştık yanlarına akdksl
01 Yorumla
+1 yılcarrefour dayken expres kasa yazısını okumadan bir araba dolusu ürünü banda yerleştirmiştim meğer sadece 10 tane ürün alıyormuş o gün öğrenmiştim onu da zaten usulca hepsini arabaya tekrar yerleştirip başka kasada sıraya girmiştim arkadakiler cık cık cık demişti bir de iyice utanmıştım :))
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılSoğuk bir havaydı dışarda yürüyordum canım sıkılmıştı, bir araba gördüm karşımda soğuk hava nedeniyle haliyle camla buğulanmıştıı. Bende beni yıkaa yazmak istedim cama, tam beni yıka yazarken adamı gördümm arabanın içinde beni izliyormuş el salladı hem utanç hemde korkuyla anında topuklamıştım ordan. :)
11 Yorumla13-14 yaşlarında filanım sabah ekmek almaya çıkmıştım bitane dedeyle nene evlerinin balkonunda oturuyodu gözüm onlara çarptı biraz bakıştıktan sonra dede senin horozlar öttümü diye sordu bende sabah olduğu için uyandınmı anlamında söylediğinde sandım bende gülerek evet evet dedim sonra bana gülmeye başladılar nene gülerek sen dinleme onu boş ver git dedi bende bakkala kadar onu düşündüm sonra bakkalcı abiye abi horozlar öttümü ne demek diye sordum sonra gülerek gerçeği anlattı hatırladığım an utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani şimdi nasıl desem kii birgün yolda aklıma bişi geldi baktım kimsede yok gül gül ben sonra bir baktım evin önünde çocuk bana bakıo ama ben yolda tepinerek gülüyorum aklıma geldi gülcem mecbur sonra sanki telefonda gülüomuşum gibi yaptım deli demesin die kulağıma koydum teli gülüyorum falan hahaha ne olsa beğenirsin tel çaldı:))))
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahah çok fenaa
Kuzenimle beraber sürekli aksamları top oynardık. Bizim bir tane akraba var surekli sinirlenince falan dilini disinin arasina alir ve cok cirkin olur, kuzenimle onun taklidini yaparken ona yakalandik. bir daha da oraya top oynamaya gidemedim adamin yüzüne de bakamadim :D korkunctu
01 Yorumla
+1 yılfermuarim acik baoxerimin onu acik hem milli egitime hemde nufus mudurliugune hemde tapu mudurlugune gittim yayila yayila oturdum aksam fark ettim ama suphelenmistim bir yerlenden serinlik geliyodu ama ben fermuarli pantolon hic giymemistim ozamana kadar :)
15 Yorumla- +1 yıl
giymiyom dahada nefret ediyom artik eskiden ufakgen parmagimi fermuarima sikistirmistim oyuzden sevmiyodum :)
- +1 yıl
guzel soruydu sohbet icin saol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevglimle bankta oturyoduk bir an dikkatli bir şekilde bana bakti öpecek sandim gözlerimi kapatip ona yaklastm ama o sacimdaki tozu almak için bana yaklaşmış olayi bozuntuya vermedi opustuk ama ben gerçeği anlamstim zaten ilk kez opusurken yanaklarim kıpkırmızı olmstu :D
01 Yorumla
+1 yılßirine mesaj atarken bir kelimeyi yanlış kullandım. Ve cok uygunsuz bir yerdeydi ciddiye almıştır karşımdaki ve bilinçli olarak söylediğimi sanmıştır diye çok utandımm. ßekarlık kelimesini farklı yazıvermişim :O :(
03 Yorumla- +1 yıl
Bana birini ayarlamaya calisanbirine "abicim bekarligimi alma elimdrn'" diyecektim "Bakireliigimi alma elimden" demisim :( :O
kurban bayramında danadan kaçarken
5 metre uzunlukta 1.5 metre derinlikteki işkembe çukuruna düşme anım...
300 kişi rahat görmüştür :S32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisenin ilk günü bir çocuk üstüme düştü. Herkes bize bakıp gülmüştü. Çocuktan uzun süre nefret ettim. Her gördüğüm yerde kötü kötü baktım. Şu an sevgiliyiz. Aslında o gün hayatımın en güzel untacini yaşamışım.
25 Yorumla- +1 yıl
Vay be. dd
Cevap sahibi+1 yıl:) okulun ilk günüydü. Yeterince rezil olmuştum. "Dikkat etsene yaa, aptal" diyebildim sadece.
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgün bir tuvalete girdim tuvalete tabela koymamislar bide pisuvar var tuvalette pisuvara açtım isiyorum sonra bir kız çıktı tuvaletten kızla göz göze geldik neyse bensaşaşkınlık la seyimi sokmaya çalışırken kız o sırada seyimide gordu tam rezil olduk
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Ormandaydim arkadaslarla iki kiz top oynuyordu top dereye kaçtı gittim aldım bendede çocuk sevgisi olduğu için öp bakim vercem topu dedim anneside o ara gördü sapık falan dedi o an napcami bilemedim kizardim dona kaldm. s
03 Yorumla
+1 yılsevdiğimi söylediğim bir kızın beni ısrarla RED etmesiydi. s anlamıyorum kendi çapımda yakışıklıyımdır.
06 Yorumla- +1 yıl
ya arkadaşım kızlardam soğudum ya. s nalet gelsin. s köpek ya da kedi alacam onlarla ilgilenecem artık. s
- +1 yıl
yaş 21 bir ilki yaşamak isterim ya :)) el tutmak ömürlük sevmek filan :) çok duygusal konular bunlar :)
- +1 yıl
destek verdiğin için saol :)
Arkadasmdaydim onlarda banyoyla tuvalet birdi tuvaleti bir actm ablasi dus aliyo :D öyle bir 10 saniye kizcagzla brbrmze baktk hahahahahha asiri utanmstm hala o kizin karsisina cikamam
23 Yorumla
+1 yılFermuara kaptırmak... O gün herkes anlar aşağıda işlerin yolunda gitmediğini..
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. Sevdiğimin gözüne bakmak bakamamak bakınca ölümüm olur herhalde..
02 YorumlaHep aynı sorulara cevap vermek en utanç verici anılarımdan biri
01 Yorumla
+1 yılHastanede erkekler tuvaletine girdim sonra panik yapıp kapıyı kapamadan kaçtım kapınınmkarsında pisuarda dede vardı :(
13 Yorumla- +1 yıl
Çok komik :) hehr
- +1 yıl
Bişi sorcam :) mesaj atar mısın bana?
En utancı hatırlamıyorumda, 1 hafta önce denizdeki dalgaların şortumu indirdiği anı unutamadım hayla :D
12 Yorumla
+1 yılSınıftayken erkek arkadaşımın hain planı sayesinde bir kızın göğüsüne hızlı bir şekilde elimi çarptırması. O günden sonra kızın göğüsünün biri küçük gibi :) Hala utanıyorum yüzüne bakamıyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Benim açımdan iyiydi baya yumuşakmış hep merak ederdim :D
- +1 yıl
:D yok daha memeler
- +1 yıl
Bizzat kendisi :D
+1 yılSevgilimle öpüşürken Birkaç erkeğin bizi görmesi
ve hakkımda kötü düşünmesi :\02 Yorumla- +1 yıl
:( öyleydi işte
Sevdiğim çocukla konusmalarimizi capsleyip arkadasima aticakken tekrar ona atmam hatırlamak bile aci veriyor -,-
12 Yorumla3. sınıfta fermuarım açık tahtaya kalkıp şiir okudum :-( var mı arttıran
39 Yorumlaüniye geç gitmiştim ilk ders bloktu hoca sorusu olan var mı diye sordu bende hocam zil ne zaman calacak didim sınıfta en sempatik eleman oldm. D
28 Yorumla
+1 yılCevaplari okuyup biraz düsündüm hic olmamis yahu ^^
Peki senin en utanc veren anin nedir06 Yorumla- +1 yıl
İlkokulda pileli arkadan fermuarlı etekler giyiyorduk. Fermuarım açık kalmış. Yanımda da en yakın arkadaşım ve benden hoşlanan çocuk vardı. Arkadaşım fermuarımın açık kaldığını söyleyince çocuğun gözler o noktaya kilitlendi ve bende çok utandım tabi. Ayrıca fermuarım sıkıştığı için kapatamamıştım, arkadaşım yardım etmişti. Çocuktan hoşlanmıyordum ama karizmam çizilmişti. Hayatımın en utanç verici anıydi :/
- +1 yıl
off :/
- +1 yıl
:D bu da güzel :D
- +1 yıl
Oldu o zaman sen kapat fazla yazmasin :D
Saklanbaç oynarken kızın biriyle teyzemlere yakalanmam :)
01 YorumlaUtanç verici değil de tuhaf bir an olmuştu. burada yazmim.
03 Yorumla
+1 yılbisikletle dengeyi sağlamayıp sevgilimin üzerine düşmek :))
01 Yorumla
+1 yılsınavı kazanamadığımda çevremle muhattap olduğum anlardı
15 Yorumla- +1 yıl
ben durumu topladım sıkıntı yok ama ilk zamanlar çok zordu bilirim yeni planlar kurman şart kurtulmak için
- +1 yıl
benim asıl üzüntüm o değildi ama bu durumda çok ağrıma gitmişti iyi toparladım yinede
Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Küçükken binamızdaki genç kızın en son katta benle arkadaşımı öpmesi falan :D
03 Yorumla
+1 yılIs basvurusunda kafun bana bugun günlerden ne? Diye sordu. Allahim heycandan cevap veremedim
01 YorumlaCinsel organimi, ing ogretmenimin (bayan) izcilik kampinda görmesi :)
04 Yorumla- +1 yıl
:D asılıp koptuysa pilav yaptırmaya öğretmene götürmüştür
dersteydim kız arkadaşımı gülüdrüyodum altına işedi fark ettmedim kıçına dokununca ıslaklık geldi direk dersten çıktım duş aldım
06 Yorumla- +1 yıl
Dersteyken kıçına dokunmayı nasıl cesaret ettin
- +1 yıl
:D 1 koli içmissin herhalde :D
+1 yılHocaya baba demiştim ilkokulda hala utanırım kardeş
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyolda giderken ossurmustum. d
kızın biri cok güldüydü , cok utanmıştım :D21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnemin anahtarı komşuya verdiğini bilmeyerek kız arkadaşımla o halde görülmek
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. dolmuştan inerken düşmüştüm:D
02 Yorumla
+1 yılutanmak mi neden utanacam ya :)))
02 Yorumla- +1 yıl
rahatim tabi :))
1 Nisanda oldu söyleyemem önemli
11 YorumlaŞimdi söylemek 1 kere daha rezil olmaktır.. :))
11 YorumlaBoşverr ahahahah utandımm ansjdd
01 Yorumla
+1 yılbilmek bile istemezsin :D
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D :D aslında bir tane gülüück koycaktım da çok kısa dedi
Kateva gel senınle en utanc anımızı yaşıyalım :)))
07 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOtobüste 2 kız tarafından taciz edildiğim an.
02 Yorumla- +1 yıl
ne yapıcağımı bilemedim tam otobüsten inerkendi indim bakıp gülüştüler çakıldım kaldım orada
+1 yılhep sinirden oldu bosver :)
01 Yorumla
+1 yılsünnet fotoğraflarımdı ama artık yok :DDD
04 Yorumla- +1 yıl
ahgahha seneler önceydi ama şimdi aklım olsa bilmiyorum aklıma bu geldi biran bide ameliyatta utanmıstım bacaklarım acılıpduruyodu hareket edince
- +1 yıl
kimseye göstermem ben öyle fotografları iyiki bizim ailede foto merakı yoktu gerci o zamanlar zordu ben sünnet olduktan sonra yarı cıplak köyde arabacılık oynuyodum altımda bişey yok üstümde vardı sadece :D
Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. uzun zamandır olmadı :D
01 Yorumlagerdek gecesı :D
24 Yorumla- +1 yıl
Ama bekarsın sen !
+1 yılgamzem
03 Yorumla- +1 yıl
baska gamzeler bende uzak dursun lütfen
Soyluyummu? :D
06 Yorumla
+1 yıl50 tl yi ateşe attım
01 YorumlaYakalanmistim
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılnezaketiniz çok hoşuma gitti mesaj yazdım ama engel var sanırım sizde bilin istedim bunu
Cevap sahibi+1 yıltanışmak için degil yotumumu burdan degil ordan yazmak istedim
Cevap sahibi+1 yılkırılacak bir şey yok ama o zman yanlış yerdesin burada çok rahatsız eden olur
Cevap sahibi+1 yılok...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat