Hangi ülke ve millet daha zeki, daha çalışkan, tıp, bilim, teknoloji, sosyal yaşam, ekonomi anlamında daha iyi ve daha önde?
Almanya ve Almanlar
Japonya ve japonlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araba tasarımlarımdan bakıyorum ilk etapta olaya. BMW Ağır ve Spor Bir Araba - Mercedeste Keza Öyle
Japonlar : Subaru , Honda , Nissan markaların 3 5 tane tasarımı güzel.
BMW - Mercedes Tartışmasız Güzellikte Araçlar. Tasarım Olarak Japonlardan Öndeler
Japonlar daha zeki herşeyi pratik hale getirmişler mesela. Teknolojidede öndeler
Almanlar o konuda biraz geride.
Abi demekki neymiş japonla alman karışımı bir hatunla evlenirsen 4/4 bir eş olur. Pandalara Selam Olsun :D
almanları seni baya hafif görüyorsun :D.
Yok bazı hatunalar için boşuna alman gülle takımı demiyoruz :D
zekayla çalışkanlık çok farklı şeylerdir. zeka genetik değildir. yani babası çiftçi olan bir çocuğun iq sü 150, babası doktor olan bir çocuğun iq sü 70 olabilir. dolayısıyla zeki insanla nerede karşılaşacağın belli olmaz. soruna gelince iki ülkede de çok çalışkan insanlar var. almanya da zaten yaşadım 1 sene oradan biliyorum. Japonlar da öyle. ama japonların teknik zekası diğer milletlere göre daha üstün.
almanya:tıp, sosyal yaşam
japonya:bim, teknoloji
sosyal yaşam almanyaya oranla japonyada nasıl?
yat kalk işe git yemek ye bilgisayarla uğraş yat kalk işe git...
yok o anlamda demedim, sosyal güvence anlamında dedim ve yaşama düzeyi anlamında
sosyal güvencede iki ülkenin bir farkı yok. devlet vatandaşlarını pek zor durumda bırakmıyor. işsiz maaşları da oldukça yüksek. zaten bu ülkeler gelişmişlik düzeyinin baya bir üstünde
biliyorum dünya devi ülkeler zaten dünyanın en iyi 3-4 ekonomisine sahip ülkeler.
Japonya
Cevap
7Cevap
Arkadasim elbette japonlar , fakat almanlarin daha hirsli oldugu bir gercek ve buda onemli bir faktor
Japonlae silah ve nükleer yönden almanyaya tecavüz eder
diğer yönden
mühendislikte almanlar fizik ve matematikte japonlar
Japon efenim Japon. Koniçivilara saygı sonsuz.
Japonya ve japonlar
b dedim
Japonlar bence
Japonlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar