Kardeşimi eskiden çok üzdüm ve artık benden nefret ediyor. Ne yapmalıyım?

Başlıktan dolayı çoğunuz bana kızabilir ama bahsettiğim yaşlar 15-16. Ergendim o zamanlar ve benden küçükleri ezik ve aşağılık olarak görüyordum. (şu an öyle değil) kardeşime yıllarca psikolojik baskı uyguladım. Yediği yemeğe kadar laf ettim. Kendimi yüceltmeye mi çalışıyordum bilmiyorum ama şu an gerçekten çok pişmanım. Bir tane kedisi vardı gitsin diye sürekli kediyi acındırdım anneme karşı, yok çok açmışta, kardeşim kediye mama vermiyormuş falan. Bir sürü yalan attım. Onun sonucu annem kediyi attı tabi. 4 Yıldır bizimleydi ve kardeşim kediye çok bağlıydı. O günden beri benden aşırı derece de nefret ediyor. Yaptığımın çok yanlış olduğunun farkındayım. Ama 1 yıl sonra kardeşimin bana acıyarak baktığını fark ettiğim zaman aptallık yaptığımı anladım. Kediyi geri istedim ve aldım kediyi. Ama beni affetmedi. Burada aylar önce yine sormuştum bu soruyu kardeşler arasında küslük olmaz git sarıl öp diye yorumlar gelmişti. Özür diledim, tepki vermedi. Sarılayım derken itirip sxiktir git dedi. Her gün ağlayacak duruma geldim artık. Gerçekten çok pişmanım.
Kardeşimi eskiden çok üzdüm ve artık benden nefret ediyor. Ne yapmalıyım?