Babamdan dayak yemekten bıktım o bizi dövmekten bıkmadı mı?

annemde bende babamın deli ve sinir hastası olduğunu kabul ediyoruz çünkü mantıksız ve sebepsiz yere kendini eğer bizi dönerse haklı çıkarmak için mal mal sebepler arayacak babam annemi onun aldattığını düşünüyor çünkü annem 20 senedir çalışan biri babam hayvan gibi evde zıbarıyor annem telefona baktığı zaman sadece annesi babası ve kardeşleri ile konuşuyor ve onun dışında kimse neyse geçin bunu annemi beni abimi döver annemi öldüresiye dövmüştü içkili iken ama bunu içmediği zamanda yapıyor neden mi annem doğru 1 şey söylediği zaman ya da babam sinirliyken neymiş sadece o konusmak varmış annem konuştu diye burnundan getirmişti onuda abimide dövdü çünkü ne zmn annem dayak yesin babamdan abim hemen annemi savunmaya geçiyor bende çok korkuyorum annem ölürse ne bok yicem diye falan ama bazen içimden hep o baba denen varlığın ölmesini diliyorum abimi küçükken boruyla sırtına vuravura dövdü benide kaç kez yere çarptı yerde üstüme bastı tekme attı yumruk attı yüzüme tukuruyor bide iğrenç kokuyor sinirden ağlıyorum bzen benim dayak yeme sebeplerim de saçma çünkü%89 SEBEPSIZ YERE VE SAÇMA ŞEYLER İÇİN KENDI KAFASINDA KURDUĞU SEYLERE INANIP ONA GORE HAREKET EDIYOR o adam hep dio bidaha dovmicem soz falan filan ama YLAN HEPSI psikolojik baski da uyguluyor sürekli bana şişkosun diyor böyle vücut mu olur diyor halbuki 59 kiloyum ve boyum 169 cm bide sürekli rezil eder azarlar milletin içinde sanki iyi biseymis gibi bide elin çocuğuyla görürüm bazen onu o çocuğa bam başka davranıyor bize bambaşka sanki o zaman yerine başka 1i geçiyormuş gbi üzüldüğüm anlar olyor bide bana bi kaç kez bıçak çektiği oldu ve hep dayak yerken ölümle tedhit ediyor neymiş bana parçalar ya da keser okula göndermez hepimizi öldürür anneme de bazen döverken yüzüne kezzap atarım falan diyor abimide diyor seni oldurucem az kaldı falan gibisenden napicam bıktım vllaha keşke geberse yda gitse o hepmizi dövdkten sonra hiç 1 şey olmamış gibi davranior ve erkek kardesime yalakalık yapıyor çünkü birbirlerine benziyolarmiş
Babamdan dayak yemekten bıktım o bizi dövmekten bıkmadı mı?