Burada yönetilmekten kastımın daha baskın bir erkek olduğunun da altını çizeyim öncelikle. Sonra taş yemeyeyim. 😂 Pek çok farklı anlayışta ve düşüncede kadınla tanıştım. Kimi yönetilmekten asla hoşlanmıyor ama çoğuda baskın bir erkek istiyordu. Sizin bu konudaki düşüncelerini nedir? Kadınlar yönetebileceği bir erkek mi yoksa kendisini yönetebilecek bir erkek mi ister?
Kadınlar yönetebileceği bir erkek mi yoksa kendisini yönetebilecek bir erkek mi ister?
Kadınlar dengeli bir ilişki ister. Yerine göre kadının yöneteceği durumlar vardır, yerine göre de erkeğin. Bu denge sağlandığı sürece ne erkek sorun çıkarır ne de kadın. Ama işte bunu sağlamak zor ve çaba ister.
Yönetilmek derken kısıtlanmaktan ve hayatıma burun sokulmasından nefret ederim ama örneğin bir plan yapılacaksa buna karşı tarafın öneriler sunması hoşuma gider erkeklerin biraz daha baskın olması gerektiğini düşünüyorum, ayrıca özgüvenli de olmalı diğer türlü 'sen ne istersen o' tipi erkekler pek dikkat çekmiyor
bence dengede olmalı her şey ben onun üzerime titrediğini hissetmeliyim bende aynı şekilde ona hissettirmeliyim bi taraf daha baskın olduğunda ister istemez daha sonrası yönetmeye gidiyor ikimizin baskınlığı da eşit olmalı diye düşünüyorum
Valla ben ikisini de istemem ne bastırılması ne de bastırmayı sevmıyorum. Ortak uyum içerisinde alınan özellikle birbirini baskılamadan ortak alınan akla gelen davranıslar bütününün hastasıyım
@Oljers inanıyorum oldumu hayır yani kızları gomuyorsun da erkeklere ne demeli sen bu tiple türk kızlarını begenmiyorsan zaten sana kim bakar doldkdjrirkrburhdb
@Oljers komple benim ilgi alanım. degilsin açıkçası ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır bence fazla uzadı senin beğenmediğini başkası çokça beğene bilir bu yüzden başkalarına laf etmeden bir kendine bakmani öneririm artık yani türk kızlarını beğenmiyor olabilirsin ama bir asyalı bir rus da dönüp sana bakmaya bilir zomdmd
Bence dengeli olmalı. Bir karar alınacağı zaman beraber alınmalı, hatta kıyafet gibi basit bir şeyde bile ortak karar alınması ilerde oluşabilecek sıkıntıları önceden engeller
Güçlü kadınlar da bazen yönetilmek isterler. Bu yüzden kendilerinden güçlü erkek gelene kadar beklerler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birbirimizin üzerinde hakimiyet kurmak zorunda değiliz. Sürekli tek tarafın baskın olmasının ilişkiyi ilerleyen günlerde sıkıcı bir hale getirdiğini düşünüyorum.
Ben güç savaşını seviyorum. İkimizinde birbirine rest çekmesi, bu potansiyelde olması hoşuma gidiyor. İkisindende alabilirim. Ama bir tık onun daha ağır olmasını isterim, bu da erkekliktir