Aile & Toplum Eğer mutluluk para olsaydı, mesleğiniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mutluluğu bu yönde de arayan insanımız var... Peki sizin için mutluluk para olsaydı, mesleğiniz ne olurdu? Eğer mutluluk para olsaydı, mesleğiniz ne olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. sanırım ilköğretim matematik öğretmenliği 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşık olmak bir meslek olurdu. İnsanları en çok mutlu eden duygulardan bir tanesi.Annelikte bir meslek olurdu ki bu herseyden ustun 1 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yine çevirmenlik olurdu; hem yaptığım işi seviyorum, hem de kazancı iyi. 0 0 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Acun Ilıcalı gibi kanal sahibi olmak isterdim. 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sanırım ilköğretim matematik öğretmenliği
Aşık olmak bir meslek olurdu. İnsanları en çok mutlu eden duygulardan bir tanesi.
Annelikte bir meslek olurdu ki bu herseyden ustun
Yine çevirmenlik olurdu; hem yaptığım işi seviyorum, hem de kazancı iyi.
Acun Ilıcalı gibi kanal sahibi olmak isterdim. 😂
Fabrikatörlük ahahahah
Dilenci