Neden hep dekolteye bakanlar konuşuluyor da dekolte giyenler konuşulmuyor. Tamam elbette herkes istediğini giyebilir de yani sonuçta bu da göz ve istemeden de olsa sadece erkeklerin değil kadınların bir gözü bir yerlere takılıyor. Çıkın artık şu kafadan.
Bence dünyanın her yerinde erkekler özellikle göğüs dekoltesine bakar. Göğüs dekoltesine bakmayan erkek yoktur. Sorun bakması da değildir bence. Göz hoş bulduğu şeylere takılır bazen bu çok doğal. Sorun bu bakışların aşırı abartılıp taciz boyutuna ulaşması ve kadını rahatsız etmesi bence
Kadınlar neden dekolte giyer peki amaci ne. Şimdi seviyorum çok yakışıyor diyecek bir çoğu ama bunu hiç inandirici bulmuyorum. Ön plana çıkmak dikkat çekmek başka bir nedeni olduğuna inanmiyorum. Bazen öyle dekolte giyen varki bırakın biz erkekleri kadınlar bile dönüp bakıyor.
Adam gibi adamdır işte o. Kadına aç değildir, beyefendidir, ince ruhludur. Bazıları dekolte olmadan bile bakışlarıyla yiyor insanı. Nefretlik... Dekolteye bakmayan erkek eşcinseldir diye düşünense katıksız abazandır.
Birçok nedeni olabilir.. Ben şahsen dekolteye baksam da bundan etkilenmem. Dekolte giyen birini rahatsiz edecek eylem ve söylemlerden kacinirim. Benim için giyim kuşam özgürlüğü kapalı ya da açık her şekilde giyinmek isteyen insanlar içindir. Ve buna herkes saygılı olmalı.
İnsanın bakası geliyor ama bakmamak lazım, eğer bakarsam o kişiyi rahatsız edebilirim, bu sadece dekolte için de değil dekolte olmasada özellikle bazı bölgelere bakmak kişiyi rahatsız edebilir.
Dekolte gösteren kiz karşıdaki bakmazsa efendi diye düşünmez bence.. her erkek ister istemez gözü kayar belli etmese de bakar bunun efendilik sapıklık falan alakası yok yani
Bakıyordur da onun baktığını görmüyorlardır.. yani çok dindar da olsa gözü kayar ama sonra kaçırabilir buda bakmadığı anlamına gelmez... Tabi sürekli bakmaksa konu biraz öküzlüğe giriyor orası..