Eski sevgilim beni tehdit edip özel fotoğraflarımı yaydı ve bende bunu şikayet ettim. 4 kez duruşmaya çıktık. son duruşmada 1.5yıl hapis 6 bin TL para cezası aldı. sonra itiraz ettiler ve istinafa gitti dosya. şimdide dosyada bozma sonrası açılış yazıyor bu ne demek bilen bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 895 cevap paylaştı. Bozma sonrası açılış, Mahkemenin vermiş olduğu kararın istinaf, Yargıtay, Danıştay veya itiraz merciince bozulması - kaldırılması- geri iadesi sonrasında dosyada yeniden karar verilmesi için dosyanın kararı veren mahkeme gönderilmesi sonrasındaki dosyanın durumunu anlatan UYAP uyarısıdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni karar verilecek değil mi
Soran+1 yılPeki ben ne anlatcam bize bişey soracaklar mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yıldosya yeniden açılmış canım mi bu kişi istinafta öperler onu canım sen merak etme
05 Yorumla
Soran+1 yılYa inşallah öyledir hayatımdan 4 yıl çaldı
- +1 yıl
Mahkemeler ile haşir neşir oldum uzunca bi süre bana güven ve o pislige tazminat davası da aç
Soran+1 yılYa çok korkuyorum bu kadar kazanmışken tekrardan kaybetmekten
- +1 yıl
Gönlün rahat olsun
Soran+1 yıliçim rahatladı şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstinaf mahkemesi verilen cezayı beğenmemiş. Dosyayı bozup mahkemeye tekrar göndermiş. Mahkeme istinafın direktiflerine göre yeniden görülecek.
010 Yorumla
Soran+1 yılinşallah daha güzel ceza verilir
Cevap sahibi+1 yılAvukatın varsa hangi yönde bozduğunu o öğrenebilir
Soran+1 yılYa o varya bana devlet tarafından atandı son duruşmada hiç savunmadı beni hatta yüzüme bile bakmadı
Cevap sahibi+1 yılEvet parayı az aldıkları için öyle oluyor genelde. Bitsinde gidelim muamelesi yapıyorlar
Soran+1 yılAksi gibi avukatlarımız karı koca
Cevap sahibi+1 yılOna itiraz edebilirdin aslında. Eğer ilk çıktığın mahkemede yine aynı olursa itiraz edip değişmesini iste.
Soran+1 yılİlk duruşmada zaten bana avukat vermedi baro 2. duruşmada öğrendim ben karı koca olduklarını
Cevap sahibi+1 yılMüşteki olduğun için avukatsız mahkemeye çıkman yasal değil. İşte yeniden duruşmaya çıktığında yine avukatlar aynı ise mahkeme başkanına bunu belirterek başka avukat talep ettiğini söylersen başka avukat çağırır.
Soran+1 yılbunu bilmiyodum senden öğrendim
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki aratma yaptın mı videolar kalkmış mı
00 Yorumla
+1 yılçıplak fotolar mı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
valla ablacım bayağı büyük cahillik etmişsin. elden geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez. o fotoları hele akrabaların gördüyse bayağı rezil olmuşsundur
Soran+1 yılSen ne diyorsun be neler yaşandı 4 yıl gitti hayatımdan 22 yaşındayım ak düştü başıma sıkıntıdan
- +1 yıl
geçmiş olsun tekrardan umarım gönlünce sonuçlanır dava.
Kararı bozma demek
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni karar mı verilecek yani tutuklanmasını beklerken gezecek mi ortalarda
Soran+1 yılNe kadar saçma 🤦♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılAdi şerefsiz
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yılımı çaldı 😞
Geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın bitecek inşallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri